KUCHARZ Czerwińsk nad Wisłą oferta pracy Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Data publikacji: 2019-04-09
Lokalizacja: Czerwińsk nad Wisłą (mazowieckie)
Pracodawca: Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Władysława Jagiełły 12, 09-150 Czerwińsk nad Wisłą, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czerwińsk nad Wisłą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płoński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czerwińsk nad Wisłą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.05.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Adres pracodawcy:
Władysława Jagiełły 12, 09-150 Czerwińsk nad Wisłą, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płoński
Gmina pracodawcy: Czerwińsk nad Wisłą
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czerwińsk nad Wisłą
Ulica pracodawcy: Władysława Jagiełły
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.04.2019
Data dodania oferty pracy: 09.04.2019
Oferta pracy ważna do: 08.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
blacharz warsztatowy
IZOINSTALBUD Sp. z o.o. - 2018-11-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie dań, obsługa gości
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-09-13 - Baboszewo (mazowieckie)
prowadzenie administracji w firmie, organizacja pracy i kontrola działań, nadzór nad transportem, realizowanie umów, utrzymywanie kontaktów z kontrahentami z Europy Wschodniej, znajomość norm jakości ISO
LENEXPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-02-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w gastronomii;
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Tarnowskie Góry (śląskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowanie wszelkiego rodzaju potraw, zamawianie towaru
F.U.H. Paweł Łuczyk - 2016-02-26 - Bytom (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posilków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-08-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posilków według tardycyjnej receptury kurdyjskiej. Praca w godz.: 12-20. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Wołów (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-01-11 - Krępsko (wielkopolskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE DAŃ OBIADOWYCH,SPORZĄDZANIE PRZEKĄSEK,PRZYJMOWANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Cleopatra
LUK4 vine KAMIL ŁUKOWIEC - 2019-02-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, DBANIE O PORZĄDEK, KONTROLA ASORTYMENTU, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKCJI DO WITRYNY, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
zapewnienie usług sieciowych, zarządzanie dostawcami, wsparcie zaplecza administracyjnego; zarządzanie dostawcami oraz wydatkami, zarządzanie zaopatrzeniem, przygotowywanie analiz trendów, raportowanie
ATOS IT SERVICES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyn, obsługa urządzeń pomiarowych, wypełnianie kart procesu.
AKS Precision Ball Polska Sp.z o.o. Żarów - 2018-04-17 - Żarów (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
P.P.H.U,,KOMPLEKS'' PRZEMYSŁAW NOWAKOWSKI - 2016-03-30 - Łódź (łódzkie)
Szlifowanie elementów stalowych.Osoby zainteresowane i spełniające wymagania zawarte w ofercie pracy proszone są o kontakt z Urzędem Pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Unieck (mazowieckie)
gotowanie, przygotowanie półproduktów i potraw
BANDEROZA s.c. - 2016-05-13 - Myślenice (małopolskie)
- przygotowanie potraw - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2019-01-29 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod względem ilościowym i jakościowym, odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw i ilość oraz wagę wydawanych porcji, współpraca przy planowaniu jadłospisu z uwzględnieniem diet, dbałość o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, wykonywanie przerobów mącznych oraz przetworów, troska o racjonalne wykorzystywanie produktów żywnościowych i sprzętu kuchennego, utrzymywania w należytym stanie maszyn i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchenno- magazynowych. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony. Zmiany w zakresie godzin 08.00-20.00.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RZADKOWIE - 2017-11-08 - Rzadkowo (wielkopolskie)
Przygotowanie dań ciepłych i zimnych kuchni amerykańskiej, tworzenie karty menu, zamawianie towaru.
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2017-05-22 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Firma Produkcyjno-Handlowa "Krokieciki u Jagienki" - 2016-03-24 - Niepołomice (małopolskie)
Handlowiec
RVW Group Ryszard Von Wysocki - 2016-10-26 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-01-30 - Mielec (podkarpackie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2018-08-28 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków (stołówka na 200 osób). Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu (w Muszelce) w godz. 6-14, 12-20
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-01-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Montaż systemów kontenerowych, przygotowywanie kontenerów do wyjazdu oraz naprawy. Rozporowadzanie elektryki i hydrauliki w systemach kontenerowych (zaplecza budów). Jedna zmiana 8:00-16:00, umowa o pracę.Informacja o ofercie w sali B.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań i potraw kuchni ukraińskiej , utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2018-04-04 - Słubice (lubuskie)