KUCHARZ-CUKIERNIK (NR 7435) Bydgoszcz oferta pracy CZOSNEK I OLIWA KAJA KUMMER
Stanowisko: KUCHARZ-CUKIERNIK (NR 7435)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej, wymyślanie i wdrażanie receptur i przepisów na na wyroby mączne i wypiek pieczywa, sporzadzanie wyrobów cukierniczych, obsługa profesjonalnych urzadzeń gastronomicznych
Data publikacji: 2018-12-03
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: CZOSNEK I OLIWA KAJA KUMMER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRUDZIĄDZKA 33, 85-130 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej, wymyślanie i wdrażanie receptur i przepisów na na wyroby mączne i wypiek pieczywa, sporzadzanie wyrobów cukierniczych, obsługa profesjonalnych urzadzeń gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-CUKIERNIK (NR 7435)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz kuchni ukraińskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 5 lat doswiadczenia na stanowisku kucharza i 2 lata w piekarni/cukierni, doskonała znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, znajomość przepisów na wyroby cukiernicze i mączne, samodzielność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: CZOSNEK I OLIWA KAJA KUMMER
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
GRUDZIĄDZKA 33, 85-130 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. kontaktowy w godz. 10-18: 516-570-003
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: GRUDZIĄDZKA
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2018
Oferta pracy ważna do: 17.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-06-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych. Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2018-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata doświadczenia, po okresie próbnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wyszukiwanie dostawców i odbiorców towarów w Chinach i w Polsce, nawiązywanie kontaktów handlowych, monitorowanie rynków zbytu, nadzór nad magazynem, sprzedaż hurtowa i detaliczna, tworzenie raportów
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca przy obsłudze maszyn czyszczących, praca na terenie kraju wg.zleceń pracodawcy.
Folga sp. z o.o. - 2016-10-25 - Opole (opolskie)
przyrządzanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kościerzyna (pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
1. 2 pracowników - praca w sezonie letnim na kąpielisku Glinianki ul. Kosmonautów. Obsługa klientów w zakresie sprzedaży usług świadczonych przez spółkę. Obsługa kasy fiskalnej.2. 1 pracownik na okres próbny, następnie na czas nieokreślony na basenie - lodowisku ORBITA ul. Wejherowska 34. Obsługa klientów w zakresie sprzedaży usług świadczonych przez spółkę.Sporządzanie niezbędnej dokumentacji (raporty kasowe). Obsługa komputeraPraca na czas określony : od 01.06 do 31.08sala G
Wrocławskie Centrum Treningowe SPARTAN spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-05-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta, przyjmowanie towarów na magazyn, wydawanie klientom towarów z magazynu zgodnie z dokumentami, załadunek i rozładunek kierowców. Wymagana miła aparycja, umiejętność obsługi wózka widłowego, komunikatywność. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SZOSTAK SZOSTAK FRANCISZEK - 2016-08-12 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta, sprzedaż towarów
Żuberek Rafał Stanisław Firma "RAFF" - 2018-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
- obsluga ciągnika siodlowego z pompą gruszką- praca w terenie
"Krupiak" Punkt Handlowo-Usługowy Robert Wojno - 2016-10-04 - Milejczyce (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw ukraińskich, kontakty z dostawcami żywnośći z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wedługustalonej receptury wietnamskiej i chińskiej - z mięsa, ryb,owoców morza,warzyw i innych produktów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-03-15 - Pieszyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków./Praca od 07:00 do 19:00 co drugi dzień/
ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-15 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
kuchnia polska np. przygotowanie pierogów, zup itp.
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-05 - Człuchów (pomorskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-06-15 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie ciasta na pizzę, skręcanie ciasta w kulki, robienie sosów, krojenie wędlin, krojenie warzyw
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg receptury, tworzenie nowych receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
praca w kuchni, kontakt z pracodawcą tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Alfreda Perczak PPHU "POL-TRANS-CATERING" EXPORT-IMPORT - 2016-08-22 - Mierzęcice (śląskie)
Znajomość kuchni tureckiej (przepisy), przygotowywanie posiłków według przepisów, prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Tuszyn (łódzkie)
przyjmowanie produktów spożywczych z magazynu, obróbka wstępna i obróbka termiczna, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem, pobieranie próbek żywności, przestrzeganie zasad higieny i bhp.
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu - 2017-02-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)