KUCHARZ Chrośnica oferta pracy AM GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2019-12-18
Lokalizacja: Chrośnica (dolnośląskie)
Pracodawca: AM GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:58-508 Chrośnica 41, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chrośnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jeżów Sudecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy:
AM GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
58-508 Chrośnica 41, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Jeżów Sudecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chrośnica
Numer budynku pracodawcy: 41
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.12.2019
Oferta pracy ważna do: 17.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?789314c3c5fadd63489bab022b10afac
Podobne oferty pracy
Sporządzanie polskich potraw, obsługa imprez okolicznościowych.
Klasztor Karmelitów Bosych - 2019-01-25 - Czerna (małopolskie)
Wykształcenie: gastronomiczne; pół roku doświadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice Bufet Free
JADŁODAJNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-15 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Częstochowa (śląskie)
wykształcenie gastronomicznedoświadczenie w pracy na podobnym stanowiskuumiejętność obsługi pieca opalanego drewnem1 zmiana: 15-23 lub 16-24wynagrodzenie: 5600 zł brutto
ADMIRAŁ - PIZZERIA PRZEMYSŁAW NAMYSŁ - 2019-07-01 - Odolanów (wielkopolskie)
Przyrządzanie drinków, rożnego rodzaju kaw, deserów, serwowanie napojów alkoholowych i chłodzących, obsługa terminala i urządzeń barowych, dbałość o czystość i estetykę stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie mięsa do kebaba, krojenie surówki, obsługa klienta, sprzątanie.
FIRMA "PALMYRA" MOHAMMAD AL ALI - 2018-09-03 - Skarszewy (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji z karty i dla bankietów.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie oraz serwowanie potraw, utrzymanie stanów magazynowych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu dla klientów indywidualnych i dla grup
HOTEL PRIMAGOR Włodzimierz Górecki - 2019-10-11 - Szydłowiec (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw gotowych, z produktów i półproduktów, przygotowywanie cateringu, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wydartowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych standartów.
Fundacja Pomocy Kobietom EUROHELP - 2017-03-20 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchniWymagania: min. 2 miesiące doświadczenia na oferowanym stanowisku, aktualna książeczka zdrowia
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-01-14 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie obiadów i poddawanie ich obróbce termicznej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Gorlice (małopolskie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej zgodnie z zamówieniem klienta.
PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO" - 2019-05-02 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o magazyn, zamówienia, żywienie gości hotelowych. Praca w systemie 12 h/ 24 h w godzinach 10:00-22:00
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERTY STAŻOWEJ DOSTĘPNE U DORADCY KLIENTA!!!Staż z RPO na ok. 6 miesięcy dla osób od 30 roku życia , które jednocześnie należą do jednej z grup: - osoby w wieku 50 lat i więcej, - kobiety, -osoby pozostające bez zatrudnienia nieprzerwanie przez okres co najmniej 12 miesięcy, - osoby nisko wykwalifikowane (wykształcenie podstawowe, gimnazjalne, zasadnicze zawodowe, średnie ogólnokształcące lub średnie zawodowe), - osoby niepełnosprawne . MIEJSCE ODBYWANIA STAŻU I ZGŁASZANIA KANDYDATÓW: Ul. J. Ch. Paska 34GODZ.PR.: 07:00-15:00WYMAGANIA ORGANIZATORA: wykształcenie średnie (prefereowane gastronomiczne), aktualna książeczka zdrowia, dobry stan zdrowia.
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sławno (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-10-26 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowanie surowców do produkcji wyrobów germażeryjnych,sporządzanie wyrobów mlecznych,macznych wg obowiązujących receptur,prawidłowe obsługiwanie maszyn i rządzeń po nadzorem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tunezyjskiej, arabskiej, tureckiej, włoskiej, śródziemnomorskiej, francuskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Trzemeszno (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Libusza (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-12-04 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni.
Travel & Visage Sp. z o.o. - 2019-03-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie bufetu śniadaniowego, ciepłych potraw serwowanych podczas śniadań.Dbanie o estetykę potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SP K - 2017-08-14 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków /stołówka szkolna/.
Szkoła Podstawowa Nr 59 w Gdańsku - 2019-07-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-04-11 - Augustów (podlaskie)