KUCHARZ Celiny oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie ciepłych dań do celów kateringowych.
Data publikacji: 2020-09-18
Lokalizacja: Celiny (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Celiny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie ciepłych dań do celów kateringowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Celiny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2604
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe min. 3 lata
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kreatywność w przygotowywaniu potraw
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9592031966
danePracodawcy_regon: 38561946800000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Kolberga 4, 25-620 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: OfPr/20/1269
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: m. Kielce
danePracodawcy_kodPowiatu: 2661
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kielce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0945930
Ulica pracodawcy: Kolberga
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.09.2020
Data dodania oferty pracy: 18.09.2020
Oferta pracy ważna do: 29.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b316330e909a71caa7dda0a785cf7bab
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o czystość i jakość
kontakt przez OHP - 2019-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2018-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w kuchni
"MTL" s.c. Poznań - 2017-11-14 - Brzeźno (wielkopolskie)
- Zakres obowiązków:Obsługa programu Erasmus+, w tym: obsługa mobilności akademickiej, obsługa administracyjna studentów zakwalifikowanych do wyjazdu na studia zagraniczne.- Wynagrodzenie: od 2300 do 2700 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe oraz możliwość rozwoju zawodowego. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca będzie wykonywana od poniedziałku do piątku w godzinach: 7:30-15:30. Niezbędne wymagania:- Ukończone wyższe studia magisterskie, - Na specjalistę wymagane jest co najmniej trzyletnie doświadczenie zawodowe na stanowisku z podobnym zakresem obowiązków,- Znajomość języka angielskiego (na poziomie co najmniej B2),- Biegła obsługa pakietu MS Office,- Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,- Umiejętność pracy samodzielnej i w zespole.Wymagania dodatkowe: Praktyczna znajomość (i umiejętność interpretacji) przepisów z zakresu:- Ustawy Prawo o Szkolnictwie Wyższym/Konstytucja dla Nauki,- Ustawy o Finansach Publicznych,- Ustawy o Odpowiedzialności za Naruszenie Dyscypliny Finansów Publicznych
UNIWERSYTET EKONOMICZNY W KATOWICACH - 2019-06-06 - Katowice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Boleszewo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Żyrardów (mazowieckie)
Zapisywanie pacjentów na wizyty, wyszukiwanie kart, odbieranie telefonów.
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, wybór narzędzi do ich przygotowania, kierowanie pracą pomocników kucharza, dbanie o estetykę potraw, pilnowanie porządku i przestrzeganie zasad BHP i higieny w kuchniI zmiana 9-17II zmiana 14-22Praca również w soboty i niedziele
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Borzęcin Duży (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy, przenoszenie towaru ze sklepu/miejsca sprzedaży do magazynu
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2018-04-04 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczne Idalia Dąbkowska - 2017-03-24 - Gorło (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
LUXOR HAWARY HUSSEIN - 2019-08-08 - Grodków (opolskie)
Obsługa urządzeń mieszających.
Laboratorium Kosmetyczne Canexpol Sp. z o.o. - 2018-02-14 - Stojadła (mazowieckie)
Praca jako kucharz:- wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych - dbanie o czystość w miejscu pracy- ścisła współpraca z innymi pracownikami.
PHUP Rudolf Klimek - 2020-01-22 - Rudy (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - Łódź (łódzkie)
ORGANIZOWANIE I NADZÓR ORAZ KONTROLA PRZEBIEGU PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH, POSŁUGIWANIE SIĘ I PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POTRAW, ORGANIZOWANIE PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH I KATERINGU. PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I POTRAW
"LEŚNY DWÓR" S.C. AGNIESZKA STACHURA, DAMIAN STACHURA - 2019-12-11 - Karpacz (dolnośląskie)
Wykształcenie średnie; wymagane doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidu; praca na samodzielnym stanowisku w charakterze kucharza; jedna zmiana po 12 godzin od 10:00 do 22:00; umowa zlecenie z możliwością podpisania umowy o pracę; miejsce pracy: Gliwice
PUB INFERNO MONIKA CZAPLIŃSKA - 2016-05-19 - Gliwice (śląskie)
wyrób pizzy
Pośrednictwo Handlowe Anastazja Niemiałtowska - 2020-09-02 - Przasnysz (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowiskuWysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia bezpośrednio z pracodawcą
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2017-03-06 - Krzyżanowice (śląskie)
Przygotowanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone procedury;Dbanie o wysoką jakość przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posiłków;Utrzymanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych, przestrzeganie właściwej technologii procesów kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy;Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji.,Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą wyłacznie elektroniczny: haston.rekrutacja (at) hasco-lek.plPraca na 2 zmiany w godz 11-23, 12-24Oferta znajduje się w sali: G
HASTON CITY HOTEL Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-06-27 - Gniew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
Adam Pacak Zakład Wielobranżowy "Nowowiejska" - 2019-09-27 - Krzepice (śląskie)
smażenie ryb
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Kraśnik (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Sp. z o.o. - 2018-03-30 - Jantar (pomorskie)
zgodny z ustaleniami z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-07-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej na miejscu i na wynos
NESA Mohammad Amanullah - 2018-07-13 - Starachowice (świętokrzyskie)