KUCHARZ Brynica oferta pracy DWÓR HUBERTUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków,obsługa imprez okolicznościowych.
Data publikacji: 2017-04-14
Lokalizacja: Brynica (opolskie)
Pracodawca: DWÓR HUBERTUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:UL. OPOLSKA 12A, 46-024 Brynica, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków,obsługa imprez okolicznościowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brynica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łubniany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, chęć do pracy, doświadczenie na stanowisku kucharza (min. 1 rok)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
DWÓR HUBERTUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
UL. OPOLSKA 12A, 46-024 Brynica, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, książeczka sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: osobiście w godzinach: 09:00-17:00, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym,telefonicznie w godzinach: 09:00-17:00, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Łubniany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brynica
Ulica pracodawcy: UL. OPOLSKA
Numer budynku pracodawcy: 12A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.04.2017
Data dodania oferty pracy: 13.04.2017
Oferta pracy ważna do: 13.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, zachowanie estetyki wydawanych dań, współpraca z pozostałym personelem gastronomii
Przedsiębiorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (śląskie)
Malowanie natryskowe konstrukcji stalowych oraz przygotowanie powierzchni pod malowanie.
PAJOR TECHNOLOGY Sp. z o.o. - 2018-06-29 - Tarnów (małopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Sanok (podkarpackie)
WG ZAWODU.
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2016-03-29 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Gotowanie zup, pieczenie, smażenie, duszenie, gotowanie mięs, wykonywanie szykowanie surówek. Miejsce pracy ul. Pojezierska 93
PHU MAREK ZARZECZNY - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2015-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2016-12-02 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie dla grupy dzieci przedszkolnych 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczonek); WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie
Przedszkole w Łagiewnikach Wielkich - 2016-02-09 - Łagiewniki Wielkie (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY ,
kontakt przez OHP - 2018-08-28 - Pietrzyków (lubuskie)
przygotowywanie produktów do gotowania, magazynowanie, gotowanie, przygotowywanie potraw i inne
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Bieżąca obsługa klientów pizzerii oraz dowóz zamówień
PIZZERIA MAJKA 2 WITOLD SKOWRON - 2016-04-01 - Warzyce (podkarpackie)
przyrządzanie posiłków, obsługa recepcji, sprzątanie obiektu.
PRYWATNA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA-BOGDAN KLAJN - 2017-01-27 - Międzygórze (dolnośląskie)
nauka prowadzenia spraw związanych z przyznawaniem pomocy finansowej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Kwidzyn (pomorskie)
gotowanie posiłków (kuchnia polska)
CORUM Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Karpacz (dolnośląskie)
Przenoszenie i przemieszczanie towarów , sprzętów i materiałów ręcznie , za pomocą wózków transportowych itp.w tym załadunek i rozładunek smochodów ciężarowych i dostawczych,
BMS METAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
wg zakresu obowiązku
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna - 2018-04-07 - Przechlewo (pomorskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie surowca,produkcja ( gotowanie potraw),sporządzanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-05-18 - Załuski (mazowieckie)
Staż dla osób powyżej 30 roku życia ze środków RPO WZ do Zespołu Szkół w Lipianach, praca w godzinach od 08 do 16.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Lipiany (zachodniopomorskie)
kładzenie glazury, terakoty
PRO - MAINT MIKLANIEWICZ PAWEŁ USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE - 2018-04-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchnirozwożenie posiłków
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2017-01-10 - Cieszyn (śląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych, cateringów, dbanie o czystość kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak Józef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)
Branża obróbczo-metalowa, spawanie elementów metalowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Głowno (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)