KUCHARZ Brodnica oferta pracy RICH FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw z zastosowaniem urządzeń, maszyn, urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
Data publikacji: 2020-06-17
Lokalizacja: Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: RICH FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zduńska 2, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw z zastosowaniem urządzeń, maszyn, urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brodnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brodnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0402
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brodnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.06.2020
Data zakończenia pracy: 18.06.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność sporządzania kebebów w picie.............................................................................................................................................................Praca wykonywana w godz. od 15:00 - 23:00
Nazwa pracodawcy:
RICH FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8741794865
danePracodawcy_regon: 38327159300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Adres pracodawcy:
Zduńska 2, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: brodnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0402
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Brodnica
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0982954
Ulica pracodawcy: Zduńska
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brodnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 07.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f8e34bae828eca2ff358789372268369
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Zgierz (łódzkie)
Praca jako pracownik fizyczny-magazynier, od poniedziałku do piątku od godz. 8:00 do 16:00.
"LB RAIL SYSTEMS" Sp. z o. o. - 2020-01-15 - Racibórz (śląskie)
Zapoznanie się z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obróbka artykułów spożywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych dań.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
praca zwiazana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-09-10 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-10-31 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie potraw tureckich. Przygotowywanie surówek, sosów oraz kebabów, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków wg. zamówienia
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Sieroty (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, przygotowywanie obsługi imprez okolicznościowych, utrzymywanie czystości w kuchni
NIEDŹBAŁA S.C. A. D. Stania - 2017-01-23 - Pszczyna (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw kuchni azjatyckiej jak również tradycyjnej kuchni beskidu śląskiego
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Ustroń (śląskie)
Według programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
j.w
Zespół Szkół Specjalnych Nr 105 - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, korzystając z młodych i nowoczesnych kuchni z regionalnymi wpływami.
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-08-22 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w ich przygotowaniu dla podopiecznych domu seniora
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2017-11-14 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie surowców do sporządzania potraw, obsługa maszyn i urządzeń, obróbka termoiczna potraw - gotowanie, smażenie, pieczenie, mycie, czyszczenie maszyn, narzedzi, naczyń, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Białystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Białystok (podlaskie)
Do uzgodnienia
W & K SPÓŁKA CYWILNA - 2018-10-10 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośrednigo przełożonego na zmianie, sporządzanie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, utrzymywanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych.
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-10-20 - Głogów (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
Wykształcenie: gastronomiczne; rok doświadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
JADŁODAJNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-03 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDOŁ - 2018-09-24 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej (włoskiej) oraz kuchni wschodniej, (ukraińskiej, rosyjskiej, białoruskiej)opracowanie menu, sporządzanie listy zakupów
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, obróbka mięsa zgodnie z menuu, przygotowywanie potraw w kuchni otwartej.
Klinika Uzdrowiskowa "Pod Tężniami" - 2017-03-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. roczne dośwaidczenie na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej "Leśny" w Zaskoczynie - 2018-06-19 - Zaskoczyn (pomorskie)