KUCHARZ (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw tureckich. Przygotowywanie surówek, sosów oraz kebabów, obsługa klienta.
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw tureckich. Przygotowywanie surówek, sosów oraz kebabów, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv lub skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: Restauracje i pozostałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.12.2015
Data dodania oferty pracy: 14.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 14.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
e-mail: dyrektor (at) sebastianeum.pl
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-04-12 - Kamień Śląski (opolskie)
- pomoc w opiece nad dziećmi podczas lekcji, przerw, wycieczek i spacerów,- pomoc uczniom podczas wykonywania zadań i ćwiczeń na zajęciach,- pomoc w przygotowywaniu pomocy dydaktycznych.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Wieluń (łódzkie)
Liczenie układanie i przenoszenie towaru na magazynie obiektu handlowego.
kontakt przez OHP - 2017-11-14 - Żory (śląskie)
przygotowywanie menu oraz sporządzanie posiłków kuchni ukraińskiej
Hotel "GRACJA" Józef Kuczyński - 2016-05-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
prace wykończeniowe
ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY JACEK NIEDŹWIECKI - 2015-12-02 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
CV
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie kuchni w restauracji
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BISKAR" Sp. z o.o. Brzozów - 2016-02-15 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2018-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-obsługa kotłów parowych z rusztem ruchomym, perowadzenie rejestru pracy kotłów,-zapewnienie ciągłości wytwarzania pary wodnej wykorzystywanej do procesów produkcyjnych,-eksploatacja urządzeń oczyszczania i oprowadzania spalin,-obsługa urzadzeń odżużlająścych,-obsługa taśmociągów,-obsługa stacji uzdatniania wody,-utrzymanie miejsca pracy w stanie nie pogorszonym,-konserwacje i drobne bieżące naprawy urządzeń mechanicznych i instalacji energetycznych
Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie - 2017-09-06 - Chełm (lubelskie)
Obsługa myjni ręcznej samochodów ciężarowych i dostawczych.
AUTO-TRACK-SERVICE Henryk Dondajewski - 2017-03-17 - Poznań (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
kasjer-sprzedawca
Dino Polska S.A. - 2016-02-16 - Chludowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzątanie
"ŁASUCH BIS" HANDEL I GASTRONOMIA EDMUND KAMIŃSKI - 2017-05-18 - Szałkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw gorących i zimnych. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 6 miesięcy.
PAWEŁ KRAJDOCHA NIKO PHU - 2016-09-30 - Piła (wielkopolskie)
montaż aparatury rozdzielczej oraz instalacji elektrycznych
DB TECHNIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej, właściwy dobór składników i przypraw.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Szkół Nr 21 - 2017-09-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-03-21 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Kuchnia dla dzieci niepełnosprawnych, chorych. Praca na trzy zmiany, umowa o pracę. Kontakt z pracodawcą telefoniczny 510 063 792 lub e-mail: sow.wierzbice (at) gmail.comInformacja o ofercie w sali G
Zespół Placówek Oświatowych prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Św. Józefa - 2016-06-01 - Wierzbice (dolnośląskie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, składanie zamówień na mateiały u hinduskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu, rozkładanie dostaw. Dbanie o jakość i bezpieczeństwo żywności na zakładzie, stosowanie fifo, przestrzeganie standardów BHP na obszarze zakładu. Praca w godz. 6:30-15:30. Praca w Restauracji VEGE LIFE ul. Legnicka 58 Wrocław.
JR Company sp. z o.o. - 2016-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-17
UNCLE MICHAEL MARZENA WIENSKO - 2016-04-28 - Komorów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw orientalnych
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - Radom (mazowieckie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw, mycie warzyw i owoców, przygotowywanie napojów, wstępna obróbka produktów, przygotowywanie gotowych potraw do podania, przestrzeganie zasad postepowane z żywnością, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 327 92 39, e-mail: s.magdalena.cssh (at) gmail.com
PRZEDSZKOLE SIÓSTR JADWIŻANEK WROCŁAW - 2016-09-22 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzień od 10.00
Zamysłowska Ewa Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,Zygmunt" - 2017-10-17 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)