KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Data publikacji: 2018-08-09
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowo- rehabilitacyjny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.08.2018
Oferta pracy ważna do: 07.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - Szef kuchni w restauracji, przygotowywanie produktów i ich obróbka, współpraca, prztgotowywanie catringów, zarzadzanie kuchni.
Firma Handlowo-Usługowa "Dar-Pol " - 2016-07-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie mięs, obróbka termiczna warzyw, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy, obróbka ryb, przygotowywanie deserów na bufety obiadowe, dbanie o porządek w kuchni. Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz), wymagane doświadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres próbny w dalszej kolejności pracodawca deklaruje podpisanie umowy o pracę.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie dań obiadowych i pizzy
LOKAL GASTRONOMICZNY "LAWENDOWY STRYCH" Jerzy Skrzypek - 2018-06-19 - Pawłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Kasjer- Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Zielona Góra (lubuskie)
gotowanie, sporządzanie potraw, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Kąkolewnica Północna (lubelskie)
spawanie rurociągów z rur stalowych- montaż instalacji zewnętrznych i wewnętrznych w nowych i remontowanych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "INSTALHURT" S.C. - 2016-02-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, koordynowanie pracy całego zespołu, przygotowywanie zamówień, opracowywanie menu, zachowywanie porządku na stanowisku pracy
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2018-06-27 - Owczary (małopolskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
Wystawianie zleceń na transport międzynarodowy, praca na giełdach krajowych i zagranicznych, obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Mściwojów (dolnośląskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni orientalnej i azjatyckiej bez używania półproduktów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Legionowo (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków
"FALA" Iwona Myszka - 2015-12-18 - Lubenia (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, obsługa urządzeń kuchennych
"Gospoda u Wandzi i Jędrusia" Matuszek Wanda - 2017-02-10 - Milówka (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Tradycyjna kuchnia polska.Wynagrodzenie od minimalnego, do uzgodnienia z pracodawcąPraca na dwie zmiany, przeważnie w godz. między 11.00 a 20.00.
LIFE LINE KRYSTYNA KLEPACZ - 2016-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 zł brutto - do uzgodnienia
STOŁÓWKA "POD MODRZEWIEM" ZDZISŁAW BUJAKOWSKI - 2016-06-06 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni arabskiej
Agata Badawy MIDO - 2016-05-05 - Orońsko (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
GRO-NO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kucharzPracownicy są kwaterowani w naszych tzw pokojach turystycznych 3, 4 osobowych ze wspólnymi łazienkami. Wiem, że nie są to luksusy ale w przypadku pracowników sezonowych którzy przyjeżdżają po to aby wypracować jak największą ilość godzin to i tak nie ma większego znaczenia. Gdyby do pracy chciało przyjechać małżeństwo jestem w stanie zapewnić im osobny pokój.
DOM WYPOCZYNKOWY "RZEMIEŚLNIK" - 2016-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych i placów przed budynkiem, okres zimowy odśnieżanie.Przynoszenie dokumentacji.
Bank Spółdzielczy w Białogardzie oddział w Barwicach - 2016-06-14 - Barwice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań wietnamskich i chińskich tj. kaczka po chińsku, rosół wietnamski, wołowina 5 smaków, kaczka na gorącym półmisku
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni śląskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-21:00 + soboty, niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni śląskiej. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty z CV w godzinach: 11:00-21:00 (ul. Gen. Józefa Hallera 71, 40-320 Katowice).
"KARCZMA POD MŁYNEM" S.C. KOCUR KARINA, KOCUR HENRYK, KOCUR KLAUDIA - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)
Pedicure, zbiegi pielęgnacyjne na twarz, makijaż.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Kielce (świętokrzyskie)
obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Maniowy (małopolskie)
gotowanie posiłków z zachowaniem diet
Niepubliczny Z-d Opiekuńczo-Leczniczy Sióstr Elżbietanek - 2016-06-28 - Miłków (dolnośląskie)
Obróbka wstepna produktów, przygotowywanie i podeawanie potraw. Praca na pełny etat, 7 dni/tydz., w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
obsługa klienta,obsługa kasy fiskalnej,wykładanie towaru,prowadzenie dikumentacji sklepowej
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Lubartów (lubelskie)
Klasyfikacja i ocena jakości buraków. Określenie procentu zanieczyszczeń dostarczanej partii buraków. Wykonywanie prób na określenie wysokości zanieczyszczeń.
SANPRO INTERIM BPO - 2017-07-27 - Ciężkowice (opolskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbania o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-06-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Oferta stażu w ramach programu POWER dla osób bezrobotnych do 29 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Nowy Sącz (małopolskie)