KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "OLEŃKA" SPÓŁKA JAWNA ANTONINA KOPAŁA-WDOWIAK, JAROSŁAW GISZTER
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Podstawowe prace kuchenne wykonywane zgodnie z przyjętymi standardami, utrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz w pomieszczeniach magazynu.
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "OLEŃKA" SPÓŁKA JAWNA ANTONINA KOPAŁA-WDOWIAK, JAROSŁAW GISZTER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Augusta Emila Fieldofra "Nila" 6, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Podstawowe prace kuchenne wykonywane zgodnie z przyjętymi standardami, utrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz w pomieszczeniach magazynu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, staż pracy minimum 8 miesięcy na stanowisku kucharz (nie bar, nie pizzeria itp.), znajomośc kuchni polskiej, znajomość systemu HCCP w gastronomii.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 8
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "OLEŃKA" SPÓŁKA JAWNA ANTONINA KOPAŁA-WDOWIAK, JAROSŁAW GISZTER
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Gen. Augusta Emila Fieldofra "Nila" 6, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny w godzinach 09.00 - 18.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 09.00 - 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Gen. Augusta Emila Fieldofra "Nila"
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy ważna do: 24.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b5a5a4eec40d6882be15307f8d41b50d
Podobne oferty pracy
Odbieranie telefonów, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy
PUH BATMAN Bartosz Byczak - 2017-01-18 - Grodziec (śląskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Gotowanie zup z owoców morza i potraw, obieranie krabów, ośmiornic, kalmarów. Smażenie ryb, małży. Przygotowanie frytur i smażenie frytek. Składanie dań wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
robienie pizzy, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Barwice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, surówek
Firma Gastronomiczno-Handlowa PIAST S.C. - 2019-08-27 - Płock (mazowieckie)
Negocjowanie umów oraz warunków handlowych, utrzymywanie kontaktów ze stałymi partnerami.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku, którego dotyczy nabór zobowiązana będzie między innymi do: - Sporządzania dla nauczycieli i pracowników administracji list płac, naliczania zasiłków chorobowych, macierzyńskich, wychowawczych, opiekuńczych, ekwiwalentów za urlop wypoczynkowy, świadczeń urlopowych dla nauczycieli, dodatkowych wynagrodzeń itp., - Naliczania i rozliczania potrąceń z tytułu rozliczeń publiczno-prawnych, - Prowadzenia ewidencji płac pracowników na kartach wynagrodzeń, - Prowadzenia ewidencji zasiłków chorobowych, wychowawczych, macierzyńskich, opiekuńczych płatnych z funduszu ZUS, - Zawiadamiania ZUS o podjęciu i zakończeniu pracy przez pracownika szkoły ( druki ZUS), - Zawiadamiania ZUS o osiąganych dochodach przez pracowników pobierających emerytury lub renty, w zakresie zawieszenia lub zmniejszenia świadczeń, - Współdziałania z główną księgową w zakresie prowadzenia ewidencji i rozliczeń z ZUS i US, - Wypełniania PIT-11 i PIT- 40 o osiąganych dochodach przez pracowników i przekazywania ich do urzędów skarbowych i osób zainteresowanych, - Współpracy z kadrami w zakresie przekazywania informacji o zmianach w stanie zatrudnienia, zaszeregowania oraz bieżących i okresowych regulacjach płac, - Sporządzania sprawozdań i statystyk z zakresu zatrudnienia i funduszu płac oraz zasiłków, - Prowadzenia wspólnie z głównym księgowym analizy płac zgodnie z obowiązującymi przepisami w tym zakresie,Prowadzenia ewidencji działalności funduszu mieszkaniowego naliczania pożyczek mieszkaniowych, - Sporządzania zbiorczych zestawień list płac i deklaracji ZUS oraz not księgowych, - Sporządzania druków RP-7, zaświadczeń o dochodach, sprawozdań do GUS, - Sporządzania i przekazywania do ZUS deklaracji rozliczeniowych i raportów, - Obsługi programów: płace, kadry, przelewy, zlecone, Płatnik, obsługi elektronicznych zwolnień lekarskich. Praca jednozmianowa w godz.: 8-16, 20 godzin tygodniowo.
Ogólnokształcąca Szkoła Muzyczna I i II st. im. Karola Szymanowskiego we Wrocławiu - 2016-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Wprowadzanie karty menu dań mołdawskich, przygotowywanie dań z kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy, makaronów, sałat, pieczenie ciast, przygotowywanie ciasta do pizzy.
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Chwaszczyno (pomorskie)
-Wypisywanie kart pacjentów,- Odbieranie tel.,- Rejestracja dokumentów w komputerze,- Prowadzenie statystyki pacjentów,- Zaopatrzenie w mat. i sprzęt niezbędny w gabinecie,- Odbierenie korespondencji.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw, obróbkawarzyw,mięsa
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Prace przy układaniu nawiechrzchni z betonowej kostki brukowej, kamiennej, obrzeży i krawężników. Umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Export- Import "PA-BEX" Ewa Pachowicz - 2019-06-13 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie potraw, doświadczenie zawodowe wymagane na podobnym stanowisku
CAKMAK DONER KEBAB SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Tłoki (wielkopolskie)
Obsługa baru i sali restauracyjnej.
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy w kuchni, gotowanie i serwowanie posiłków, zamównienia
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz - 2015-12-01 - Kietrz (opolskie)
tlumaczenie dokumentów
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
wykonywanie napraw bieżących, dokonywanie przeglądów maszyn i urządzeń, wykonywanie działań prewencyjnych na maszynach, uzupełnianie rejestrów usterek i interwencji
SOFIDEL POLAND Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie i sprzedaż ciepłych dań
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Bochnia (małopolskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-11-10 - Antonin (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, wydawanie posiłków.
DOM OPIEKI "SAMARYTANIN" W BIELSKU-BIAŁEJ - 2016-08-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Tarnów (małopolskie)
- Bliższe informacje na: cuwkatowice.bip.gov.pl- Osoba zatrudniona na wyżej wymienionym stanowisku będzie: pieczętowała , opisywała dokumenty, przeprowadzała kontrolę formalno-rachunkową dowodów księgowych, dekretowała dokumenty księgowe, wprowadzała dokumenty księgowe do programu FK uzgadniała dane do sprawozdań, wykonywała przelewy, rozliczała podatek VAT naliczony.- Wynagrodzenie: od 3620 do 4344 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony do 6 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Data rozpoczęcia pracy: po rozstrzygnięciu naboru od 29 lipca 2019r.- Praca: 7:30-15:30. Wymagane wykształcenie średnie ekonomiczne lub wyższe ekonomiczne ( rachunkowość, finanse, księgowość)lub inne umożliwiające wykonywanie zadań na tym stanowisku doświadczenie zawodowe przy średnim 5 lat pracy , przy wyższym 4 lata pracy. Wymagana biegła znajomość klasyfikacji budżetowej, znajomość ustawy o finansach publicznych i ustawy o rachunkowości znajomość zasad księgowości i programów księgowych, znajomość programów Word i Excel w zakresie podstawowym, umiejętność obsługi urządzeń biurowych. Umiejętności dodatkowe: doświadczenie w jednostce sektora finansów publicznych.
CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W KATOWICACH - 2019-06-19 - Katowice (śląskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
Firma Wielobranżowa Kaźmierczak Andrzej - 2016-06-08 - Bytom (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, minimalne doświadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bryłka - 2015-10-19 - Lubliniec (śląskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-12-15 - Bądzów (dolnośląskie)
przyrządzanie dań, potraw w restauracji
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-13 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Praca w godz 8-16. (pierwsza umowa na okres 3 miesięcy)
kontakt przez PUP - 2018-12-28 - Piła (wielkopolskie)