KUCHARZ Boguchwała oferta pracy ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku- kucharz.
Data publikacji: 2019-08-19
Lokalizacja: Boguchwała (podkarpackie)
Pracodawca: ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-040 Boguchwała, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku- kucharz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2250 zł bruto - wzwyż
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Boguchwała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Boguchwała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Adres pracodawcy:
Techniczna 1, 36-040 Boguchwała, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, List motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Boguchwała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Boguchwała
Ulica pracodawcy: Techniczna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?84ffe12a75c08368a35ae79bfa42c6f6
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków oraz pizzy, przygotowanie produkcji, wypiek chleba.
Esentra Sp.z o.o - 2018-05-07 - Sopot (pomorskie)
kierowca samochodu do 3,5 t na terenie kraju
ALKAR Karol Fletka - 2019-03-14 - Leszcze (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-06-25 - Milicz (dolnośląskie)
dbanie o porzadek na stanowisku pracy oraz na sali, wydawanie, donoszenie posiłków, napoi, obsługa klienta, obsługa urządzeń typu ekspres do kawy, zmywarka, komputer, obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Świętochłowice (śląskie)
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" - 2018-06-27 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie potraw
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2016-12-05 - Augustów (podlaskie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-04-18 - Krępsko (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej na bazie autentycznych produktów,wprowadzeniedo menu ludowej i wiejskiej kuchnii ukraińskiej.
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami-współpraca z zespołem-koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji-dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Kraków (małopolskie)
Montowanie drzwi zewnętrz i wew., okna, parapety, schody, balustrady, witryny, bramy i fasady w budynkach mieszkalnych i obiektach użyteczności publicznej; drobne prace murarsko-tynkarskie;
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Szczytna (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków pod okiem Szefa Kuchni
RESTAURACJA "POD BAŻANTAMI" S.C. EWA WITKOŚ, GRAŻYNA WIECZOREK - 2016-04-05 - Prądnik Korzkiewski (małopolskie)
Smażenie, przygotowywanie potraw: mięso drobiowe, frytki, ziemniaki, surówki, wykonywanie świeżych soków. Praca Zduńska Wola ul. Łaska 51 lub ul. Łaska 143/145
O.K. Chicken Arkadiusz Wdowiński - 2018-01-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przyrządznie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z kuchni polskiej
Zajazd "Ostoja" Lenio Małgorzata - 2017-02-06 - Sporysz (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 06:00-18:00, również w soboty i niedziele.
Ośrodek Sanatoryjno-Wypoczynkowy "POSEJDON" Sp. z o.o. - 2019-05-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KONFERENCJI I REKREACJI "AKWAWIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Leszno (wielkopolskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-10-11 - Namysłów (opolskie)
wg zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2018-07-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Chludowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
EKO-LOOK Łukasz Adrian - 2016-07-25 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie stołówki do wydawania i spożywania posiłków. Pomoc w obróbce wstępnej warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. praca w godzinach 11-20, 14-24
PPHU FESTO s.c. Mariusz Stotko, Dariusz Ferens - 2018-10-17 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań w restauracji
REGINA OSUCH - 2018-05-08 - Lubin (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, przygotowywanie pizzy, utrzymanie w porządku stanowiska pracy.
DK Projekt - 2016-06-16 - Staszów (świętokrzyskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi i porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-08-01 - Otwock (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw, deserów, zarządzanie zmianą, organizacja pracy na kuchni, sporządzanie menu i zamówień
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-08-05 - Kroczyce (śląskie)