KUCHARZ Prądnik Korzkiewski oferta pracy RESTAURACJA "POD BAŻANTAMI" S.C. EWA WITKOŚ, GRAŻYNA WIECZOREK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków pod okiem Szefa Kuchni
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Prądnik Korzkiewski (małopolskie)
Pracodawca: RESTAURACJA "POD BAŻANTAMI" S.C. EWA WITKOŚ, GRAŻYNA WIECZOREK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wesoła 108, 32-089 Prądnik Korzkiewski, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków pod okiem Szefa Kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w systemie jednozmianowym, na pełen etat, zatrudnienie najpierw na okres próbny, docelowo na czas określony, wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą. Praca od poniedziałku do niedzieli z dniami wolnymi w godz.: 11:30-21:30 (według grafiku). Miejsce pracy: Prądnik Korzkiewski.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prądnik Korzkiewski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wielka Wieś
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy pod presją czasu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejetność szybkiego uczenia się
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, najważniejsze chęci do pracy
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA "POD BAŻANTAMI" S.C. EWA WITKOŚ, GRAŻYNA WIECZOREK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Wesoła 108, 32-089 Prądnik Korzkiewski, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Należy kontaktować się z pracodawcą telefonicznie w celu umówienia się w sprawie pracy.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: Wielka Wieś
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Prądnik Korzkiewski
Ulica pracodawcy: Wesoła
Numer budynku pracodawcy: 108
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 03.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Ciechanowiec (podlaskie)
KUCHARZ
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA - 2017-03-02 - Raszowa (opolskie)
-
MONO S.C. - 2018-12-21 - Kościerzyna (pomorskie)
- Osoba ta przygotowywać będzie dania z zakresu dań kuchni tureckiej oraz podawać je w oryginalny turecki sposób.- Znajomość języka tureckiego jest wymagana do porozumiewania się z właścicielem firmy.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00 (od poniedziałku do soboty). Poziom wykształcenia: Brak wymagań. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza kuchni tureckiej. Wymagana umiejętność przygotowywania dań z zakresu kuchni tureckiej oraz umiejętność podawania ich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność obsługi przyrządów gastronomicznych. Wymagana komunikatywna znajomość języka tureckiego.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie wegetariańskich potraw w ekologicznym przedszkolu
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kraków (małopolskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Wilczogóra (wielkopolskie)
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2015-12-01 - Wielącza (lubelskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw, przyjmowanie dostaw towaru, sprawdzanie przydatności towarów, dbanie o stanowisko pracy, dbanie o czystość i porządek. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, znajomość branży gastronomicznej, umiejętność przygotowywania potraw i deserów.
Apetyt Przemysław Kuśmirek - 2017-03-28 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie dań, ryb i pizzy
UNI-BAR-HANKA - 2016-06-03 - Władysławowo (pomorskie)
* pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;*ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;*obróbka wstępna surowców;*sporzadzanie potraw, dekorowanie;
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Sokółka (podlaskie)
Praca w domuprowadzenie efektywnej i skutecznej sprzedaży, regularny kontakt z klientami, prezycyjne przekazywanie informacji
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Chorzów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Ostrowin (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Raciąż (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg receptury, tworzenie nowych receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej oraz podawanie klientowi.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Płońsk (mazowieckie)
Zadania:- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- dbałość o estetykę i jakość serwowanych dań- ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2018-10-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw (jedzenie na wagę). Praca od poniedziałku do piątku w godz. 8-16.00 oraz 13-21.00, w BB.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia, z ustalonym II profilem pomocy, kwalifikujących się do udziału w projekcie RPO.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
QUADAM Adam Pyrkowski - 2018-01-10 - Grabiny-Zameczek (pomorskie)
utrzymanie należytej czystościi porządku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posułkó, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higenie pracy, ustalanie karty dań
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2018-01-07 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTEURACJA POD DĘBAMI - 2016-04-20 - Puławy (lubelskie)
wykonywanie czynności sprzątających np. zamiatanie podłóg, opróżnianie pojemników na śmieci. Praca wg grafiku w godzinach 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopoldów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków wraz z obsługą klienta, kuchnia orientalna.
House Kebab MABROUK BENSAADI - 2018-12-12 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
Prowadzenie pojazdu kat. "C"+"E".Praca na terenie kraju - stałe trasy.Wymagane prawo jazdy kat. "C"+"E", mile widziane doświadczenie.
GXL POLSKA Sp. z o. o. - 2016-06-22 - Racibórz (śląskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,16.00 - 24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2016-02-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
Wstępne przygotowywanie dań do dalszej obróbki kucharskiej.Pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Częstochowa (śląskie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczna Szkoła Podstawowa Nr 4 w Strzelinie - 2019-08-09 - Strzelin (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Jarosław (podkarpackie)