KUCHARZ B艂onie oferta pracy Marex Dominik Twarowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w, dbanie o stanowisko pracy, ch臋膰 do poznawania nowych umiej臋tno艣ci.
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: B艂onie (mazowieckie)
Pracodawca: Marex Dominik Twarowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 10, 05-870 B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w, dbanie o stanowisko pracy, ch臋膰 do poznawania nowych umiej臋tno艣ci.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: B艂onie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: B艂onie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 05.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: bardzo dobra znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dbanie o czysto艣膰 w kuchni
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy
Nazwa pracodawcy: Marex Dominik Twarowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Rynek 10, 05-870 B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: B艂onie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B艂onie
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?be125ce8593caa36f2f8ac9a3b5afcaa
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, pomoc w uk艂adaniu jad艂ospisu
Publiczne Przedszkole JARZ臉BINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i francuskiej. Utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Milan贸wek (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR CUKIERNICZY "POZIOMKA" S.C., SKRZYPASZEK MARIANNA, SKA艁ACKI PAWE艁 - 2017-02-20 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umow臋 zlecenie, nie mniej ni偶 66 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz. 10:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣cia zywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮dze艅 uzywanych w kuchni, znajomo艣c zasad dotyczacych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
- kucharz: profesjonalizm, zaanga偶owanie, dyspozycyjno艣膰umowa na czas okre艣lony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie w zawodzie oraz ch臋膰 do pracy, punktualno艣膰, mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywno艣膰, zaanga偶owanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2018-01-18 - Racib贸rz (艣l膮skie)
pryzgotowywanie posi艂k贸woferta pracy subsydiowana, przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia zarejestrowanych w tut. Urz臋dzie
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - K艂anino (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku.
Hotel Restauracja LELIWA sp贸艂ka cywilna Masztalerz, Cach - 2017-09-20 - Przeworsk (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw
Enterprise s.c. - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
鈥najomo艣膰 standard贸w hotelu (w szczeg贸lno艣ci tych dotycz膮cych dzia艂u gastronomii), w艂a艣ciwej prezentacji potraw, specyfiki pracy i produktu kuchni hotelowej, jak r贸wnie偶 lokalnych przepis贸w sanitarnych i bezpiecze艅stwa pracy.鈥tawia膰 si臋 do pracy wg. ustalonego przez prze艂o偶onego grafiku w kompletnym, czystym uniformie.鈥czestniczy膰 w przygotowaniu potraw i dodatk贸w zgodnie z ustalonymi przepisami, metodami i poleceniami prze艂o偶onego.鈥ba膰 o atrakcyjny i apetyczny wygl膮d wszystkich potraw.鈥czestniczy膰 w nakrywaniu i dekorowaniu bufet贸w w restauracjach.鈥zupe艂nia膰 bufety we wszystkich miejscach gastronomicznych oraz dba膰 o ich atrakcyjny wygl膮d.
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie produkt贸w do produkcji, czynno艣ci porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Ciechan贸w (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz 艁obocki - 2018-07-23 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie, gotowanie posi艂k贸w dla grup zorganizowanych i go艣ci indywidualnych.
Gospodarstwo Agroturystyczne "DAR JURY" - 2017-06-07 - Podlesice (艣l膮skie)
Prace kucharza
DWOREK OSADA W臉DROWCA - 2016-09-06 - Mechelinki (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHI艃SKIEJ)
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Plan i organizowanie wysy艂ek towarowych, obs艂uga administracyjna dokument贸w. Praca jednozmianowa: 08:00-16:00. Pocz膮tkowo pracodawca oferuje zatrudnienie na okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie na czas okre艣lony 33 m-ce. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, telefoniczny: 33 873 41 69 lub e-mail: praca (at) wosana.pl, kadry (at) wosana.pl
WOSANA S.A. - 2018-04-20 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2017-08-27 - Rybie (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejd偶a艅skiej)
Bar "U Ka艣ki" - Sitarz Katarzyna - 2017-01-24 - Che艂m (lubelskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
jak ni偶ej
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Zawichost (艣wi臋tokrzyskie)
Lepienie pierog贸w, cepelin贸wmile widziane osoby niepe艂nosprawneI zmiana godz. 7.00-14.30
Przedsi臋biorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-02-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Produkcja element贸w drewnianych
JE呕 JANUSZ ZAK艁AD STOLARSKI - 2017-03-17 - Palcza (ma艂opolskie)
Przygotowywanie kebab贸w z gotowych produkt贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE BOMIS-SUPER S.C.MIROS艁AW WOJDZIAK,KAROL WOJDZIAK - 2018-09-20 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ofert膮 firmy, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku
Grano Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Leszno (wielkopolskie)