KUCHARZ Bieru艅 oferta pracy Hotel "ADRIA" B. Paruzel-B艂otko, I. Paruzel, A. Paruzel S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na samodzielnym stanowisku kucharza w Hotelu
Data publikacji: 2020-01-24
Lokalizacja: Bieru艅 (艣l膮skie)
Pracodawca: Hotel "ADRIA" B. Paruzel-B艂otko, I. Paruzel, A. Paruzel S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wawelska 4, 43-155 Bieru艅, powiat: bieru艅sko-l臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca na samodzielnym stanowisku kucharza w Hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + od 10% premii
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bieru艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bieru艅sko-l臋dzi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bieru艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.01.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe, ale nie jest konieczne, wymagane do艣wiadczenie zawodowe oraz ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Hotel "ADRIA" B. Paruzel-B艂otko, I. Paruzel, A. Paruzel S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pszczynie
Adres pracodawcy:
Wawelska 4, 43-155 Bieru艅, powiat: bieru艅sko-l臋dzi艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: bieru艅sko-l臋dzi艅ski
Gmina pracodawcy: Bieru艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bieru艅
Ulica pracodawcy: Wawelska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pszczynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 24.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c2e7aa79e51d69ae199450d0f10a30d7
Podobne oferty pracy
praca w pizzerii, przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka warzyw, sporzadzanie napoj贸w i potraw
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Wolbrom (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw,utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy,przestrzeganie przepis贸w obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.
Szko艂a Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skokach - 2017-07-14 - Skoki (wielkopolskie)
praca w kuchni z umiej臋tno艣ci膮 przygotowywania da艅 i potraw arabskich, obs艂uga klienta
EL-GOHARI COMPANY RASHA MOHAMED - 2017-05-16 - 艁om偶a (podlaskie)
praca w restauracji w艂oskiej
AMREST ARIEL DORAWA MATEUSZ DZIEDZI艃SKI SP脫艁KA CYWILNA - 2018-03-18 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2017-04-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pon. - pt. 7-15, po sta偶u pon. - pt. 7-11
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Opole (opolskie)
Opiekun nad dzie膰mi dowo偶onymi do szko艂y
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Dolsk (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Barczewo (warmi艅sko-mazurskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Prowadzenie ko艂a historycznego dla dzieci
Jednostka Wojskowa 3136 - 2017-08-04 - Che艂mno (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 2 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 15 miesi臋cy (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 lata). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (艣l膮skie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przugotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Gr贸jec (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posi艂k贸w, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczy艅 i urz膮dze艅, utrzymanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
BONANZA Sara Walczyk - 2018-09-17 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w (typ kuchnia polska - obiady, zupa, II dania, sa艂atki, kanapki, zapiekanki, hot-dog, hamburger. Dbanie o stanowisko pracy i sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Realizacja ca艂ego procesu uszycia wyrobu.Miejsce pracy: Kamieniec Wroc艂awski, ul. Wroc艂awska kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: mariomoda.polska (at) gmail.com, 783828122Docelowo umowa na czas nieokre艣lony Sala G
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy MARIOMODA Mariola Kowalczyk - 2018-02-22 - Kamieniec Wroc艂awski (dolno艣l膮skie)
UWAGA !!! OFERTA JEST NA 2 STANOWISKA !!!- produkcja i dystrybucja posi艂k贸w- praca na terenie 艁odzi ( pracodawca posiada kilka lokali )
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie kebab贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
- zapoznanie si臋 z przepisami BHP i P.Po偶. oraz przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego,- przygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potrw przez kuchni臋,- obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw na p贸藕niejsze potrawy,- utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego, -dbanie o dost臋pno艣膰 艣rodk贸w czysto艣ci w kuchni i zapleczu sanitarnym,- czyszczenie sprz臋tu kuchennego, powierzchni sto艂贸w,pod艂贸g,maszyn oraz zmywanie naczy艅 po zako艅czeniu pracy,- dora藕na pomoc szefowi kuchni,- wykonywanie pozosta艂ych zada艅 zleconych przez prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Utrzymywanie czysto艣ci w obiekcie. Praca ok. 40 h/tydzie艅
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Restauracji "CLUB 99" w Katowicach na ul. Brackiej 16.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane wykszta艂cenie kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 601-471-960) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Bracka 16, 40-858 Katowice).
P.H.U. GRZEGORZ KAWIORSKI "Restauracja Club 99" - 2016-05-23 - Katowice (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie ( pizza )- praca w przedziale godz. 10:00 - 18:00 / 16:00 - 24:00
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Rozwo偶enie przesy艂ek kurierskich na terenie Rzeszowa.
RAYO Damian Dar艂ak - 2016-02-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie oraz kontrola towaru, dba艂o艣膰 o jak najwy偶sz膮 jako艣膰 produkt贸w i prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, zachowanie standard贸w pracy kuchni w restauracji, zasad HACCP i BHP, wsp贸lpraca z szefem kuchni i pozosta艂ymi pracownikami zespo艂u kuchennego i kelnerskiego.
Zbigniew Pacz贸ski Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe TOPAZ - 2019-08-26 - Siedlce (mazowieckie)
wed艂ug zakresu obowiazk贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-07 - T艂uszcz (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Tyrzyn (mazowieckie)