KUCHARZ Białystok oferta pracy "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: x
Data publikacji: 2019-08-06
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marii Skłodowskiej Curie 15, 15-097 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: x
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca 12/24 (co drugi dzień 12 godzin pracy)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w kuchni
Nazwa pracodawcy:
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Marii Skłodowskiej Curie 15, 15-097 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hort-cafe.pl
Ulica pracodawcy: Marii Skłodowskiej Curie
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.08.2019
Oferta pracy ważna do: 06.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f5a9beff4f63372fab13cf86eae4d939
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, obsługa imprez
Adrian Jatczak Restauracja Herbowa - 2016-08-17 - Uniejów (łódzkie)
Weryfikacja dokumentów pod względem rachunkowym, dekretowanie i księgowanie operacji gospodarczych, uzgadnianie sald kont dostawców i odbiorców, wykonywanie przelewów. Okres zatrudnienia: 3 miesiące
EL-BUD ŚREM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-02-06 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie dań typu fast food
FHUP CERTUS PIOTR JACKOWSKI IŁAWA - 2017-06-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-08-20 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy - gotowanie posiłków, przygotowanie bufetu, sprzątanie kuchni i magazynów
Dom Wczasowo-Sanatoryjny "PERŁA" Spółka z o.o. - 2017-05-25 - Ustka (pomorskie)
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie potraw, ciast, deserów odpowiednich dla kuchni serbskiej oraz ich dekaracja, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, posługiwanie się urządzeniami, maszynami gastronomicznymi, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
samodzielne gotowanie, tworzenie menu, dbałość o urozmaicenie, dbałość o czystość
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wisła (śląskie)
Dania obiadowe biriani, samusa; przygotowywanie posiłków; sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
obsługa klientów w sklepie, rozkładanie przyjętych towarów na półkach, dbanie o czystość w sklepie
BIL Firma Handlowa, Jerzy Bujnowski - 2017-02-01 - Starachowice (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
wykształcenie min. zawodowe-gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-03-29 - Gniew (pomorskie)
tłumaczenie rozmów z klientami z Chin, obsługa poczty w języku chińskim, dbanie o relacje z klientami z Chin
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
przewóz towarów w transporcie międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Tuchowicz (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2016-05-13 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
sprzedaż biżuterii w sklepie firmowym, dbanie o porządek w miejscu pracy
SPÓŁKA JAWNA "TAURUS" WIESŁAW SZĄSZOR, MARIETTA SZĄSZOR - 2017-12-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2019-07-09 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni afgańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej z zastosowaniem wszystkich niezbędnych przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-07 - Siedlce (mazowieckie)
Metrolog-wykonywanie pomiarów i testów laboratoryjnych
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Częstochowa (śląskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klientów, wynagrodzenie do uzgodnienia
KADIR KEBAB s.c. Elżbieta Ruda, Katarzyna Kartanowicz - 2016-05-12 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "VIOLETTA" S.C. KRZYSZTOF CHAMCZYK, VIOLETTA CHAMCZYK, DOROTA PACYNIAK, ZBIGNIEW PACYNIAK - 2018-03-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze -kuchnia ukraińska, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w kuchni, dbanie o czystość hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)