KUCHARZ Barwałd Dolny oferta pracy Mirowska Bar Ewelina "Pod Jemiołą"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska), utrzymanie czystości na kuchni. Praca w godzinach: 07:00-17:00, 11:00-21:00.
Data publikacji: 2019-08-30
Lokalizacja: Barwałd Dolny (małopolskie)
Pracodawca: Mirowska Bar Ewelina "Pod Jemiołą"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-124 Barwałd Dolny BN, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska), utrzymanie czystości na kuchni. Praca w godzinach: 07:00-17:00, 11:00-21:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Barwałd Dolny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wadowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 30.08.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie mile widziane zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska lub możliwość jej wyrobienia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Mirowska Bar Ewelina "Pod Jemiołą"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-124 Barwałd Dolny BN, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Wadowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Barwałd Dolny
Numer budynku pracodawcy: BN
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.08.2019
Data dodania oferty pracy: 30.08.2019
Oferta pracy ważna do: 27.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a949bc7a333234be20ed94d683c170e7
Podobne oferty pracy
Montaż elementów złożeniowych zgodnie z wytycznymi i dokumentacją; nadruk odpowiednich elementów zgodnie z wytycznymi oraz dokumentacją; kontrola jakości wytwarzanych wyrobów.Godziny pracy 6:00 - 14:00 - 22:00 - 6:00umowa o pracę tymczasową: 1 rokoferta pracy tymczasowej
EWC Sp. z o.o. - 2019-09-25 - Smolec (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów do dań
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wągrowiec (wielkopolskie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJĄC - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
prace związane z mechaniką pojazdową
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej w oparciu o oryginalne receptury i produktyMiejsce wykoywania pracy Łódź - restauracja Spatif.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Łódź (łódzkie)
wypiek pizzy, przygotowywanie frytek, sałatki i hamburgerów
KRYSTYNA TOMASZEWSKA - 2019-03-28 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2017-02-01 - Gorzyce (śląskie)
Przygotowywanie potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Małgorzata Więckowska - 2017-08-29 - Kraszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów dla uczniów w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2017-04-04 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-02-21 - Hrubieszów (lubelskie)
Wykształcenie gastronomiczne. Praca w hotelu Laskowo. Kontakt z pracodawca osobisty oraz telefoniczny.
HOTEL SPA LASKOWO KATARZYNA POKORSKA - 2017-04-13 - Jankowice (śląskie)
pomoc kuchenna, obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Częstochowa (śląskie)
Obróbka wstępna mięsa, warzyw oraz obróbka termiczna, Przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, a w efekcie końcowym gotowych wyrobów tj. pierogów, uszek, klusek śląskich, naleśników, krokietów
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Nowa Wieś (małopolskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-08-02 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw oraz zestawów menu; dbałość o jakość przyrządzanych potraw; przygotowywanie imprez bankietowych
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Praca w Szczyrku w godz. 7.00-19.00 (dzień/dzień).
Panorama S.C. Andrzej Szymański, Barbara Szymańska - 2019-05-28 - Szczyrk (śląskie)
sporządzanie posiłków dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmińsko-mazurskie)
Stolarz/pracownik fizyczny
Usługowy Zakład Stolarski Mariusz Kaczkowski - 2019-11-22 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Pomoc w Wyszukiwaniu aktów stanu cywilnego. Sporządzanie rejestrów, zestawień i analiz. Pomoc przy wypełnianiu wniosków o zameldowanie, wymeldowanie. Wydawanie dowodów osobistych i aktów stanu cywilnego. Informowanie mieszkańców o stanie realizacji spraw.Staż EFS POWER dla osób do 30 r.ż. lub EFS RPOWD dla osób od 30 r.ż.Wymagania: wykształcenie minimum średnie, umietętnośc pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Borów (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów do wykonania potraw, obróbka warzyw, owoców morza, ryby, przygotowywanie potraw, prace porządkowe zgodnie z HACPP
AZUMI SUSHI Alicja Than, Anna Kolenkiewicz S.C. - 2019-07-16 - Suwałki (podlaskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Cmolas (podkarpackie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni.Przygotowanie i nadzorowanie potraw kuchni bengalskiej.Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
w/g zakresu obowiazków kelnera
kontakt przez OHP - 2016-02-29 - Kolno (podlaskie)
-
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2018-09-26 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Brzeg (opolskie)