KUCHARZ - 558 Żarów oferta pracy ŻŁOBEK MIEJSKI w Żarowie
Stanowisko: KUCHARZ - 558
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: obróbka surowców do posiłków, przygotowanie posiłków, sprzątanie, mycie naczyń i sprzętu kuchennego
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: Żarów (dolnośląskie)
Pracodawca: ŻŁOBEK MIEJSKI w Żarowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łokietka 14, 58-130 Żarów, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka surowców do posiłków, przygotowanie posiłków, sprzątanie, mycie naczyń i sprzętu kuchennego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 558
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żarów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żarów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Data zakończenia pracy: 30.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne i doświadczenie na w/w stanowisku
Nazwa pracodawcy: ŻŁOBEK MIEJSKI w Żarowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Łokietka 14, 58-130 Żarów, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Żarów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żarów
Ulica pracodawcy: Łokietka
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2019
Oferta pracy ważna do: 05.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8bf62260727a56efd50cd320e1981362
Podobne oferty pracy
produkcja i sprzedaż dań serwowanych przez restaurację
Gminna Spółdzielnia "SCh" Skalbmierz - 2016-09-06 - Skalbmierz (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
Firma Handlowo-Usługowa Zdzisław Mrosek - 2015-12-03 - Bytom (śląskie)
praca w kuchni (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skawina (małopolskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
-Prowadzenie ewidencji narzędzi,-Dbanie o stan techniczny urządzeń i maszyn znajdujących się na stanie magazynu,-Utrzymywanie stanów narzędziowych na optymalnym poziomie.Praca w godzinach 6:00- 14:00 i 14:00-22:00
"ADMILL" Sp. z o.o. - 2017-10-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przyrządzanie potraw kuchni wschodniej w tym ukraińskiej , dbanie o wysoką jakość świadczenia usług , dbanie o czystość , porządek na stanowisku pracy3 zmiany 6-14 12-20 14-22wyn. zł/h brutto
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tumidaj (łódzkie)
- gotowanie / przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykształcenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - Łódź (łódzkie)
sprzątanie pensjonatu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wisła (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-01-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Usuwanie awarii, przeglądy, remonty z zakresu elektryki i mechaniki maszyn, urządzeń i instalacji automatyki na terenie Fabryki; Dokonywanie oceny stanu technicznego urządzeń elektrycznych i mechanicznych oraz instalacji automatyki; Proponowanie i wykonywanie modyfikacji, usprawnień zwiększających bezpieczeństwo pracy, jakość produktu, obniżających koszty produkcji; Diagnozowanie i sprawdzanie instalacji elektrycznych, szaf elektrycznych, systemów automatyki i sterowania niezbędnych do procesu produkcji i wszystkich procesów z nią związanych; Wykonywanie okresowych przeglądów, remontów i modernizacji wszystkich urządzeń, instalacji elektrycznych na terenie Fabryki; Udział w realizacji zadań inwestycyjnych
"WOMIR-SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-16 - Rzeniszów (śląskie)
praca jako kucharz oreintalny, kontakt z klientami z krajów arabskich i Europy
GRILL KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-01 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Relizowanie zmówień, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Obróbka wstępna surowców, zmywanie, obieranie, sprzątanie
B&M Szpendowscy s.c. - 2016-08-03 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie dań oraz surowców kuchni orientalnej,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-10-19 - Wołomin (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI I RECEPTURAMI. NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ SERWOWANYCH DAŃ. PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKACJI STANOWISKA. DBALOŚĆ O PRZESTRZEGANIA PROCEDUR HACCP. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W GRUPIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.MIEJSCE PRACY I KONTAKT OSOBISTY - MIĘDZYGMINNY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ, DOBRA UL. SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, KONTAKT TELEFONICZNY 518 810 170, CV NA EMAIL- BIURO (at) PSONISZCZECIN.ORG.PL
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2019-04-08 - Dobra (zachodniopomorskie)
-Zgodnie z zawodem-pomoc w przygotowywaniu potraw, obróbka warzyw,
RESTAURACJA " ZACISZE " GRAŻYNA MARZENA ALBRECHT - 2016-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy na kuchni, tworzenie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Dobiesz (mazowieckie)
przygotowywanie dań w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-27 - Strzegom (dolnośląskie)
zaopatrzenie w produkty spożywcze, przygotowywanie dań, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Praca na kuchni,gotowanie .
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANROB - 2016-10-14 - Jaksice (małopolskie)
Przygotowywanie klasycznych i tradycyjnych dań kuchni szwabskiej ze świeżych produktów regionalnych.
Zum Hasen - Landhotel & Gaststuben, s&t hoga konzepte GbR - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnejprzygotowanie dań typu fast foodStaż odbywać się będzie na Glinkach
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-11 - Gniew (pomorskie)
wytwarzanie dań i posiłków kuchni wietnamskiej dla klientów restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Odnoszenie gorącego wyrobu szklanego od hutnika do odprężarki po wcześniejszym odcięciu kapy szklanej w zatapiarce
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Wolbórz (łódzkie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw, zachowanie ładu i czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)