KUCHARZ - 453 Świdnica oferta pracy Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Świdnica
Stanowisko: KUCHARZ - 453
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju posiłków, utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach kuchennych
Data publikacji: 2020-06-23
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Świdnica
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św. Brata Alberta 5, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie różnego rodzaju posiłków, utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 17 zł /godz.praca w godzinach (07:00-15:00)
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 453
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0219
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: **książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimalne doświadczenie w pracy w kuchni, książeczka zdrowia co celów sanitarno epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Świdnica
danePracodawcy_nip: 8842347642
danePracodawcy_regon: 020016669
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Westerplatte 51, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv;kontakt osobisty na ul. Św. Brata Alberta 5
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - kontakt osobisty na ul. Św. Brata Alberta 5
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: świdnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0219
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984657
Ulica pracodawcy: Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 51
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.06.2020
Data dodania oferty pracy: 23.06.2020
Oferta pracy ważna do: 22.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9c4c29c62214cc53e4c3e8ac3f2cfaac
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-03 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw,obsługa klienta
Centrum Ogumienia PIĄTEK Ryszard Piątek. Restauracja "CASABLANCA" - 2020-06-17 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
w/g potrzeb
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-09-08 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Kraśnik (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Garwolin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Katowice (śląskie)
wykonywanie elementów betonowych i żelbetonowych
"Krokus" Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie sałatek , naleśników, gofrów, kanapek, zestawów śniadaniowych z pół produktów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe GEBI Gabriela Ignaciuk - 2016-07-19 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posilków w ZOL w Bacikach Średnich
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Baciki Średnie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchni gorącej, obiady dwudaniowe, przygotowywanie posiłków na kuchni zimnej- surówki, sałatki, kanapki, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-08-17 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w 22 szt
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną .Dom Pomocy Społecznej - 2019-02-27 - Otwock (mazowieckie)
stały nadzór i opieka nad zasobami mieszkaniowymi, kontrola sprawności dźwigów, analiza i sprawdzanie rachunków za media itp.
Spółdzielnia Mieszkaniowa Os. Zachód w Stargardzie - 2018-10-02 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków,pierogów,ciast,pieczenie chleba,naleśników
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Człuchów (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
Praca w językach obcych (angielski i hiszpański): analizowanie i odpowiadanie na zapytania Klientów, administrowanie zamówień oraz usług serwisowych w programie SAP, odpowiadanie na reklamacje, przesyłanie zapytań dotyczących płatności, wystawianie faktur, podstawowe wsparcie techniczne Klienta, administrowanie pozostałej dokumentacji transakcyjnej, dbanie o wysoką jakość obsługi Klienta oraz budowanie relacji biznesowych z Klientem.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta
Andrzej Małecki FIRMA HANDLOWA - 2017-01-05 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów dla dzieci szkolnych
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2016-09-12 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W KUCHNI ZAKŁADU. DBANIE O PORZĄDEK ORAZ HIGIENĘ W KUCHNI. DBANIE O ODPOWIEDNIE PRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI.WYMAGANEDOŚWIADCZENIE ZAWODOWE.KONTAKT OSOBISTY, TELEFONICZNY 91 439 03 03, CV NA EMIAL - SEKRETARIAT (at) SZCZECIN.SDN.GOV.PL
SCHRONISKO DLA NIELETNICH W SZCZECINIE - 2019-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur- dobór odpowiednich składnikówPraca od godz. 10:00Miejsce wykonywania pracy: Restauracja The Mexican, Łódź, ul. Ogrodowa 19A
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Łódź (łódzkie)
Praca będzie polegała na: zapewnieniu jak najwyższych standardów obsługi klienta, budowaniu pozytywnego wizerunku firmy, dbaniu o wystrój sklepu zgodnie z założeniami firmy.
EURO-NET Sp. z o.o. - 2016-06-28 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie dokumentacji Wydziału Budownictwa celem przekazania do archiwum zakładowego. Korespondencja wydziału
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Nowy Sącz (małopolskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " ANERI" - 2016-07-06 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potaw, sporządzanie dań zgodnie z zamówieniem klienta, gotowanie, pieczenie, podawanie potraw klientom, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, zmywanie, wydawanie posiłków, utrzymanie porządku w kuchni.
FHU Anna Szymczycha - 2016-07-25 - Lubaczów (podkarpackie)