KUCHARZ ( 246 OP) Otwock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( 246 OP)
Wynagrodzenie: od 1聽125 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w na kuchni gor膮cej, obiady dwudaniowe, przygotowywanie posi艂k贸w na kuchni zimnej- sur贸wki, sa艂atki, kanapki, przygotowywanie deser贸w
Data publikacji: 2019-06-18
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w na kuchni gor膮cej, obiady dwudaniowe, przygotowywanie posi艂k贸w na kuchni zimnej- sur贸wki, sa艂atki, kanapki, przygotowywanie deser贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽125 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( 246 OP)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽125 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
G/G) Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni polskiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia-Restauracja Soplic贸wka
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4981eaff6edb53017136a63b98d10bce
Podobne oferty pracy
Przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jad艂ospis贸w i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, dbanie o utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, znajomo艣膰 i stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez w艂a艣ciciela restauracji wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIA艃SKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-D膮browizna (mazowieckie)
Uk艂adanie mieszanki i przygotowywanie sto艂u. Pomoc w przygotowywaniu formy.
BUDO-SYSTEM Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Legionowo (mazowieckie)
WYDAWANIE POSI艁K脫W I OBS艁UGA KASY FISKALNEJ
BAR "FRYKAS" S.C. CECYLIA NOWAK, STANIS艁AW NOWAK - 2017-01-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Nauczyciel do wyk艂adania przedmiot贸w
Centrum Kszta艂cenia "TORUS" Ewa Piechowska - 2017-09-14 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoc贸w, przygotowywanie mi臋s. Przygotowanie potraw zgodnie z kart膮 da艅 i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, sto艂贸w, pod艂贸g, maszyn oraz naczy艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ropa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, inne prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Sprzorz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni arabskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w i przypraw typowych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie da艅 w kuchni hotelowej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. 艢cis艂a wsp贸艂praca z zespo艂em oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 do 31.01.2018. Nast臋pna umowa na 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 wi臋ksza ni偶 2 lata). Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane uko艅czone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (艣l膮skie)
obs艂uga klient贸w sklepu spo偶ywczego, obs艂uga kasy fisklnej,
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - K臋pno (wielkopolskie)
Nauczanie j臋zyka angielskiego w klasach od 0 do VII. Praca na pe艂ny etat (18/18) - na zast臋pstwo.
SZKO艁A PODSTAWOWA IM.MARII D膭BROWSKIEJ W NOWYM RYBIU - 2017-11-20 - Nowe Rybie (ma艂opolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-12-15 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wycinanie z drewnianych bali element贸 o okre艣lonych parametrach szeroko艣ci, grubo艣ci, d艂ugo艣ci
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Zr臋bice (艣l膮skie)
Gotowanie da艅, sos贸w i farszy z menu, rozk艂adanie dostaw. Dbanie o jako艣膰 i bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ci na zak艂adzie, stosowanie fifo, przestrzeganie standard贸w BHP na obszarze zak艂adu. Praca w godz. 6:30-15:30. Praca w Restauracji VEGE LIFE ul. Legnicka 58 Wroc艂aw.
JR Company sp. z o.o. - 2016-05-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zajazd " MIECHUS " - 2016-06-10 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Mile widziane do艣wiadczenie w zawodzie i ch臋ci do pracy. Dwie zmiany - godziny do ustalenia.
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY ANETA SZYMSKA - 2019-01-28 - Osieczany (ma艂opolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
mile widziane do艣wiadczenie
GASTROMAX S艁AWOMIR S艁ODZINKA - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 I DESER脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie stanowiska pracy, przyrz膮dzanie potraw zgodnie ze wskazanymi standardami
Przemys艂aw Szyd艂owski - 2019-03-20 - Lubart贸w (lubelskie)
produkcja element贸w plastikowych
kontakt przez OHP - 2018-01-03 - Skocz贸w (艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczeniaZakres obowi膮zk贸w: roboty drogowe
ZAK艁AD US艁UGOWO-HANDLOWY DAMIAN WOJTKOWIAK - 2018-08-28 - Bo偶acin (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni azjatyckiej ze szczeg贸艂owym uwzgl臋dnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2017-04-18 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie da艅.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-07-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zapoznanie z recepturami przygotowywanych potraw, przygotowanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, zamawianie i przyjmowanie produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wierzbie (艂贸dzkie)
przygotowywanie dokumentacji ostatecznie zako艅mczonej do archiwizacji, prowadzenie dziennik贸w
Komenda Wojew贸dzka Policji w Krakowie - 2016-12-13 - Zakopane (ma艂opolskie)