KUCHARZ 1/2 Dąbrowa Górnicza oferta pracy JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA
Stanowisko: KUCHARZ 1/2
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań i zup 8-12
Data publikacji: 2018-11-07
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Pracodawca: JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przelotowa 205, 42-523 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań i zup 8-12
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: kwota brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 1/2
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrowa Górnicza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Dąbrowa Górnicza
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dąbrowa Górnicza
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Adres pracodawcy:
Przelotowa 205, 42-523 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVdla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie w Dąbrowie Górniczej skierowania do pracy wydawane są u doradców klienta
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: codziennie w dni robocze, Godziny : w godzinach pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Dąbrowa Górnicza
Gmina pracodawcy: Dąbrowa Górnicza
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbrowa Górnicza
Ulica pracodawcy: Przelotowa
Numer budynku pracodawcy: 205
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2018
Oferta pracy ważna do: 07.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzątanie pokoi hotelowych i innych pomieszczeń
Przedsiębiorstwo Zamek Królewski Mieczysław Tycner - 2017-06-14 - Wschowa (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER).Wykształcenie : średnie; podstawowa obsługa komputera; prawo jazdy kat.B; zakres obowiązków: prowadzenie sekretariatu; przyjmowanie i selekcja korespondencji; obsluga telefonów; prowadzenie kalendarza spotkań; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Gliwice (śląskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Radom (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna), posługiwanie się narzedziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, sporzadzanie potraw podstawowych dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Klęczany (małopolskie)
przygotowanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2016-12-16 - Rawicz (wielkopolskie)
sporządzanie potraw kuchni arabskiej, sprzedaz z obsługa kast fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Wspieranie zarządu i kadry kierowniczej w nadzorze nad procesami produkcji i przy projekcie TNGA, doradztwo w podejmowaniu kluczowych decyzji dotyczacych planowania produkcji zgodnie z zasadami TOYOTY, zarządzanie technicznymi procesami obszaru inżynierii i utrzymania ruchu, współpraca z kadrą zarządzającą przy tworzeniu strategii działu inżynierii i utrzymania ruchu. Tworzenie długoterminowych planów zarządzania parkiem maszynowym firmy przy udziale pracowników TOYOTA MOTOR CORPORATION. Planowanie i nadzór nad opracowaniem długoterminowych planów przeglądów i konserwacji maszyn, działania mające na celu nadzór nad wprowadzaniem zmian technologicznych i zmian konstrukcyjnych maszyn i nadzór nad wypracowaniem rozwiązań zapobiegających powtórnemu powstawaniu problemów technologicznych w obszarach produkcyjnych. Udział w tworzeniu średnio i długookresowych planów wdrożeniowych nowych linii/maszyn oraz zmian w planie produkcji we wspólpracy z inżynierami TOYOTA MOTOR CORPORATION. Rozwiązywanie problemów inżynieryjnych i produkcyjnych przy współpracy z centrami badawczo-rozwojowymi w Japonii i innymi zakładami produkcyjnymi koncernu na świecie. Utrzymanie codziennych roboczych kontaktów z działem projektowym, inżynieryjnym oraz utrzymania ruchu w TOYOTA MOTOR CORPORATION w Japonii, a także w innych zakładach produkcyjnych koncernu na świecie.
TOYOTA MOTOR MANUFACTURING POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-31 - Łęg (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (Sanatorium)
Przedsiębiorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Spółka z o.o. - 2017-12-14 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
Udział w procesie przygotowywania posiłków dla podopiecznych,wstępna i właściwa obróbka surowców, przygotowywanie gotowego posiłku z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia i wysokich walorów smakowych, porcjowanie posiłków zgodnie z obowiązującą gramaturą, wydawanie i dekorowanie potraw, zmywanie naczyń stołowych i kuchennych
Zespół Ośrodków Wsparcia w Lublinie - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2018-03-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
-
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2017-10-16 - Czarna Białostocka (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Pszczyna (śląskie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, praca na umowe zlecenie w godz. od 8.00 do 20.00
Cichoń Mariola BAKOS Spółka Komandytowa - 2016-08-09 - Radocza (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie potraw; doświadczenie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2017-07-18 - Kamień Śląski (opolskie)
obsługa klienta i cateringiowa i imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
gotowanie dań kuchni polskiej
P.P.H.U "ANMAR" ANNA SURMACZ KAŁAMARZ W ROGÓŻNIE - 2016-05-04 - Rogóżno (podkarpackie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 12 godzin - dzień wolny
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i wyrobów kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Suwałki (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
Samodzielne stanowisko pracy kucharz. Kontakt tel. 603 751 973
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne >>PTAK<< w Kielcach - 2018-02-09 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w pierogarnii
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-08-31 - Lębork (pomorskie)
przygotowanie produktów do sporządzania posiłków, nauka gotowania, sprzątanie, wydawanie posiłków, zmywanie, obsługa klientów i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Żory (śląskie)