ZASTĘPCA KIEROWNIKA MARKETU Leśniów Wielki oferta pracy Dino Polska S.A
Stanowisko: ZASTĘPCA KIEROWNIKA MARKETU
Wynagrodzenie: od 3 077 PLN
Zakres obowiązków: praca na hali sprzedaży, tworzenie zamówień, zarządzanie personelem, obsługa klienta;
Data publikacji: 2019-07-25
Lokalizacja: Leśniów Wielki (lubuskie)
Pracodawca: Dino Polska S.A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:66-009 Leśniów Wielki, powiat: zielonogórski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na hali sprzedaży, tworzenie zamówień, zarządzanie personelem, obsługa klienta;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 077 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: ZASTĘPCA KIEROWNIKA MARKETU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leśniów Wielki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zielonogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czerwieńsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kierownik sklepu / supermarketu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 077 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, mile widziane umiejętności zarządzania zespołem oraz książeczka sanepid bądź chęć jej wyrobienia
Nazwa pracodawcy: Dino Polska S.A
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Ostrowska 122, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszyński
Gmina pracodawcy: Krotoszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krotoszyn
Ulica pracodawcy: Ostrowska
Numer budynku pracodawcy: 122
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik sklepu / supermarketu
Data dodania oferty pracy: 25.07.2019
Oferta pracy ważna do: 24.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?42b28ad0b9602cd5816e9403dd2eaf62
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
Skladanie zamówieńZarządzanie personelemKierowanie marketem Praca na hali sprzedaży
"DINO POLSKA" S.A. - 2016-01-15 - Bieniewice (mazowieckie)
-obsługa klienta-zamawianie oraz przyjmowanie towaru- układanie lady mięsnej-dbanie o czystość stoiska oraz zachowanie standardów firmy
"Sklepy Plusik" D.J. Mirek sp. jawna - 2016-08-18 - Oświęcim (małopolskie)
kontakt z klientami i dostawcami z krajów azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Brak danych
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-03-13 - Augustów (podlaskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez OHP - 2019-04-26 - Czyżów (świętokrzyskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
Na stanowisku zastępcy kierownika restauracji pracownik odpowiedzialny będzie za zarządzanie restauracją, operacjami handlowymi typu obrót i zysk oraz będzie aktywne zarządzał personelem. Istotne na stanowisku jest zorientowanie na klienta oraz budowanie jakości obsługi swojego i podległego zespołu.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
tworzenie zamówień, zarzadzanie personelem, prace na hali sprzedaży, obsługa klienta; praca w godz. 6-22 w Rowach; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-16 oraz poprzez e-mail
Dino Polska S.A. - 2016-06-14 - Rowy (pomorskie)
Zarządzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posiłków, działania administracyjne
MULTIMER sp. z o.o. - 2018-12-07 - Czystebłota (kujawsko-pomorskie)
zgodne ze stanowiskiem
BETONLIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Trzebiszyn (opolskie)
Zarządzanie personelem, zamawianie towaru. Mile widziane doświadczenie na stanowisku kierowniczym CV SKŁADAĆ W SKLEPACH BIEDRONKA W NISKU
Jeronimo Martins Polska S.A - 2016-05-24 - Nisko (podkarpackie)
Dozór i ochrona obiektów, wykonywanie obchodów, kontrola wjazdu i wyjazdu samochodów oraz osób, wydawanie i przyjmowanie kluczy oraz przepustek
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie pokoi i utrzymanie czystości w pensjonacie
HANDEL-GŁAZOWSKI JACEK SZCZECIN, PENSJONAT LUNA NIECHORZE - 2018-01-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MAŁGORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-03-10 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa klientaobsługa komputerarejestracja wniosków do egzaminusprawy archiwalnesporządzanie zestawień i wykazów
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Katowice (śląskie)
Obowiązki pracownika BHP na budowie, praca od godz.6:00.Wynagrodzenie od 2000-4000 zł brutto
Mostostal Płock - 2016-02-12 - Brzezie (opolskie)
-Wykonywanie prac szwalniczych-Kontakt telefoniczny 58-561-22-01; -Kontakt e-mail: bonadea (at) bonadea.pl
BONA DEA ANNA OSTROWSKA - 2017-03-06 - Tczew (pomorskie)
Pomoc w pracy technologa- wykonywanie zmian na rysunkach technicznych, drukowanie rysunków, obsługa dokumentacji konstrukcyjnej
ZAKŁAD MECHANIZACJI I NARZĘDZI "FOR-MECH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
x
4 BAU Sp. z o.o. - 2016-07-21 - Białystok (podlaskie)
wykładanie towaru; obsługa klienta; praca na kasie;na okresie próbnym umowa zlecenie (2-3 tyg.) następnie umowa o pracę; wynagrodzenie na umowie zlecenie to 13 zł brutto/godz., w ramach umowy o pracę od 2250 zł do 2700 zł brutto miesięcznie;
"LIDL POLSKA SKLEPY SPOŻYWCZE SP.Z.O.O.." SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Bogatynia (dolnośląskie)
praca w administracji
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wnioskiempraca od poniedziałku do niedzieli w godz.: 7.00-14.00, 14.00-21.00
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wałbrzych (dolnośląskie)
szlifowanie kamienia przy produkcji nagrobków, prace pomocnicze przy montażu nagrobków
zakład nagrobkowo betoniarski R.Kutera Brody ul. Nadrzeczna 12 - 2019-08-09 - Brody (świętokrzyskie)
- przygotowanie zestawień danych wynikających z deklaracji podatkowych,- przygotowanie wezwań, zawiadomień, postanowień z zakresu rzeczowego komórki,- obsługa kancelaryjno - biurowa komórki organizacyjnej,- przygotowywanie dokumentów w celu przekazania ich do biblioteki akt bieżących lub archiwum zakładowego
IZBA SKARBOWA W KRAKOWIE - 2016-05-02 - Brzesko (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
EXPOM SA - 2016-12-14 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
1. Staranne, terminowe przygotowanie posiłków zgodnie z przewidzianą recepturą, kalkulację żywieniową oraz z zachowaniem higieny produkcji podczas ich przyrządzania. 2. Kontrolowanie właściwego porcjowania i wydawania posiłków przewidziane w kalkulacji żywieniowej. 3. Prowadzenie magazynu podręcznego. 4. Dbanie o racjonalne zużycie produktów żywieniowych. 5. Dbanie o stołówkę pracowniczą. 6. Pomoc przy przyjmowaniu towaru. 7. Pomoc przy wydawaniu towaru żywnościowego do magazynu podręcznego. 8. Dbanie o swoje stanowisko pracy, mycie, czyszczenie, dezynfekcja i zgłaszanie ewentualnych usterek w funkcjonowaniu danego urządzenia Kierownikowi Kuchni. 9. Stosowanie się do zaleceń Kierownika w zakresie przygotowania posiłków. 10. Utrzymanie w należytym stanie higieniczno - sanitarnym sprzętu, naczyń i pomieszczeń kuchni. 11. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stosowanie się do instrukcji GHP/GMP. 12. Właściwe obsługiwanie urządzeń i wyposażenia gastronomicznego oraz przestrzeganie instrukcji obsługi i przepisów BHP i przeciwpożarowych. 13. Uczestnictwo w szkoleniach organizowanych przez Kierownika Kuchni lub innych.
Szpital Praski pw. Przemienienia Pańskiego Sp. z o.o. - 2019-04-03 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.Wynagrodzenie 1.900 nettoZapewnione wyżywienie oraz zakwaterowanieMiejsce pracy: Krynica Morska
Poradnia Doradztwa Personalnego PIM - 2018-09-25 - Krynica Morska (pomorskie)
Wykonywania prac monterskich przy konstrukcjach stalowych, mile widziane umiejętności spawania.
KONKRET Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Płock (mazowieckie)
Praca na stanowisku kelner
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)