POMOC KUCHENNA K/M Warszawa oferta pracy Szpital Praski pw. Przemienienia Pa艅skiego Sp. z o.o.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA K/M
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Staranne, terminowe przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z przewidzian膮 receptur膮, kalkulacj臋 偶ywieniow膮 oraz z zachowaniem higieny produkcji podczas ich przyrz膮dzania. 2. Kontrolowanie w艂a艣ciwego porcjowania i wydawania posi艂k贸w przewidziane w kalkulacji 偶ywieniowej. 3. Prowadzenie magazynu podr臋cznego. 4. Dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w 偶ywieniowych. 5. Dbanie o sto艂贸wk臋 pracownicz膮. 6. Pomoc przy przyjmowaniu towaru. 7. Pomoc przy wydawaniu towaru 偶ywno艣ciowego do magazynu podr臋cznego. 8. Dbanie o swoje stanowisko pracy, mycie, czyszczenie, dezynfekcja i zg艂aszanie ewentualnych usterek w funkcjonowaniu danego urz膮dzenia Kierownikowi Kuchni. 9. Stosowanie si臋 do zalece艅 Kierownika w zakresie przygotowania posi艂k贸w. 10. Utrzymanie w nale偶ytym stanie higieniczno - sanitarnym sprz臋tu, naczy艅 i pomieszcze艅 kuchni. 11. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stosowanie si臋 do instrukcji GHP/GMP. 12. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie urz膮dze艅 i wyposa偶enia gastronomicznego oraz przestrzeganie instrukcji obs艂ugi i przepis贸w BHP i przeciwpo偶arowych. 13. Uczestnictwo w szkoleniach organizowanych przez Kierownika Kuchni lub innych.
Data publikacji: 2019-04-03
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szpital Praski pw. Przemienienia Pa艅skiego Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Solidarno艣ci 67/-, 03-481 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Staranne, terminowe przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z przewidzian膮 receptur膮, kalkulacj臋 偶ywieniow膮 oraz z zachowaniem higieny produkcji podczas ich przyrz膮dzania. 2. Kontrolowanie w艂a艣ciwego porcjowania i wydawania posi艂k贸w przewidziane w kalkulacji 偶ywieniowej. 3. Prowadzenie magazynu podr臋cznego. 4. Dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w 偶ywieniowych. 5. Dbanie o sto艂贸wk臋 pracownicz膮. 6. Pomoc przy przyjmowaniu towaru. 7. Pomoc przy wydawaniu towaru 偶ywno艣ciowego do magazynu podr臋cznego. 8. Dbanie o swoje stanowisko pracy, mycie, czyszczenie, dezynfekcja i zg艂aszanie ewentualnych usterek w funkcjonowaniu danego urz膮dzenia Kierownikowi Kuchni. 9. Stosowanie si臋 do zalece艅 Kierownika w zakresie przygotowania posi艂k贸w. 10. Utrzymanie w nale偶ytym stanie higieniczno - sanitarnym sprz臋tu, naczy艅 i pomieszcze艅 kuchni. 11. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stosowanie si臋 do instrukcji GHP/GMP. 12. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie urz膮dze艅 i wyposa偶enia gastronomicznego oraz przestrzeganie instrukcji obs艂ugi i przepis贸w BHP i przeciwpo偶arowych. 13. Uczestnictwo w szkoleniach organizowanych przez Kierownika Kuchni lub innych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.04.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia polska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, znajomo艣c kuchni polskiej, po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepid, co najmniej 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: 1. Staranne, terminowe przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z przewidzian膮 receptur膮, kalkulacj臋 偶ywieniow膮 oraz z zachowaniem higieny produkcji podczas ich przyrz膮dzania. 2. Kontrolowanie w艂a艣ciwego porcjowania i wydawania posi艂k贸w przewidziane w kalkulacji 偶ywieniowej. 3. Prowadzenie magazynu podr臋cznego. 4. Dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w 偶ywieniowych. 5. Dbanie o sto艂贸wk臋 pracownicz膮. 6. Pomoc przy przyjmowaniu towaru. 7. Pomoc przy wydawaniu towaru 偶ywno艣ciowego do magazynu podr臋cznego. 8. Dbanie o swoje stanowisko pracy, mycie, czyszczenie, dezynfekcja i zg艂aszanie ewentualnych usterek w funkcjonowaniu danego urz膮dzenia Kierownikowi Kuchni. 9. Stosowanie si臋 do zalece艅 Kierownika w zakresie przygotowania posi艂k贸w. 10. Utrzymanie w nale偶ytym stanie higieniczno - sanitarnym sprz臋tu, naczy艅 i pomieszcze艅 kuchni. 11. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stosowanie si臋 do instrukcji GHP/GMP. 12. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie urz膮dze艅 i wyposa偶enia gastronomicznego oraz przestrzeganie instrukcji obs艂ugi i przepis贸w BHP i przeciwpo偶arowych. 13. Uczestnictwo w szkoleniach organizowanych przez Kierownika Kuchni lub innych.[Zg艂oszenia: amichta (at) szpitalpraski.pl, 22 555 12 22]
Nazwa pracodawcy:
Szpital Praski pw. Przemienienia Pa艅skiego Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Solidarno艣ci 67/-, 03-481 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: https://www.szpitalpraski.pl/
Ulica pracodawcy: Solidarno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 67
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 09.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zbi贸r i sortowanie owoc贸w, pielenie sadzenia truskawek
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kurczowa Wie艣 (mazowieckie)
Profesjonalna obs艂uga go艣ci, udzielanie wszelkich informacji, wystawianie kart pobytu, meldowania, praca w programie hotelowym CHARTA, ewidencja pokoi, prawid艂owe przekazywanie zmiany.
Hotel Renusz Danuta Renusz - 2019-03-12 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie surowc贸w, przygotowanie pizzy, obs艂uga pieca
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych, wst臋pna obr贸bka owoc贸w i warzyw
BROVARIA Jacek Wo藕niak - 2017-05-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i posi艂k贸w samodzielnie bez nadzoru i kierowania przez zleceniodawc臋
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
utrzymywanie porzadku i czysto艣ci w kuchni, dbanie o powierzony sprz臋t oraz pomieszczenia kuchenne, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - 艢lesin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i dekoracja potraw.
FIRMA "KRYSTYNA" JOANNA ZI脫艁EK - 2017-02-17 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
praca na kuchni przy produkcji kanapek, praca na kasie, prace porz膮dkowe
kontakt przez OHP - 2016-04-07 - Krosno (podkarpackie)
Mycie naczy艅, obieranie warzyw, prace pomocnicze na kuchni (praca w godz. 8-16)
KONSUMEX S.C. MARIA STROJEK, WIES艁AW MICHOREK - 2019-03-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Grzebienisko (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, przestrzeganie systemu HACCAP, dbanie o czysto艣膰 i hgien臋 pracy, zmywanie naczy艅
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
pomoc przy przygotowywaniu obiad贸w
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - I艂owa (lubuskie)
rozdrabnianie warzy, owoc贸w i innych surowc 贸w, przygotowywanie potraw, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii przy produkcji 偶ywno艣ci, oszcz臋dne gospodarowanie pro0duktami spo偶ywczym, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy przestrzeganie zasad BHP PPO呕 i dyscypliny pracy.
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Wierzbna (podkarpackie)
pomoc w kucni w przygotowaniu posi艂k贸w
Hotel "Kaliski" Pawe艂 Kaliski - 2017-10-17 - Rzepin (lubuskie)
Prace pomocnicze w kuchni (przyrz膮dzanie i widawanie posi艂k贸w dla obywateli Rosji i Ukrainy
Brothers-Grzegory Firma s.c Grzegory Mariusz, Grzegory Edward, Grzegory Krzysztof - 2017-04-11 - Sochaczew (mazowieckie)
Obs艂uga klient贸w stacji paliw,dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy.Zliczanie zatowarowania.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - S艂awsko Dolne (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Nielbark (warmi艅sko-mazurskie)
g
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchennaPraca w godzinach 07:00-19:00 do drugi dzie艅.
"Uzdrowisko Krynica-呕egiest贸w" S.A. - 2018-09-11 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA DARIUSZ TWARDOWSKI, PENSJONAT "TWARDOWSKI" - 2016-04-14 - 艁eba (pomorskie)
pomoc w wydawaniu posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych; zapoznanie sie z organizacj膮 pracy w kuchni; zapoznanie z menu i recepturami potraw; dobieranie narz臋dzi do pracy; dobieranie surowc贸wdo sporz膮dzania zak膮sek zimnych i gor膮cych z uwzgl臋dnieniem zasady oszcz臋dnego nimi gospodarowanie; przeprowadzanie obr贸bki wst臋pnej; sporz膮dzanie potraw z r贸偶nych surowc贸w; dekorowanie i porcjowanie posi艂k贸w; dobieranie dodatk贸w do da艅; czynno艣ci porz膮dkowe po przeprowadzonym procesie produkcyjnym; zabezpieczeniesurowc贸w przed zepsuciem; sprz膮tanie stanowiska pracy z uzggl臋dnieniem odzysku i recyklingu odpad贸w opakowaniowych; sprawdzanie stanu magazynu na nast臋pny dzie艅; obs艂uga urz膮dze艅 zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych z uwzgl臋dnieniem zasad ochrony 艣rodowiska;
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Pakos艂aw (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, gotowanie, zmywanie, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Styrzyniec (lubelskie)
Obr贸bka warzyw, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o porz膮dek w pomieszczeniach gospodarczych. Preferowane wykszta艂cenie w zawodzie kucharz (minimum 1 rok) lub zami艂owanie do gotowania, wymagana aktualna ksi膮偶eczka SANEPID. Praca w systemie: 2 dni pracy-2 dni wolnego, praca w weekendy, p贸藕ne godziny nocne, osoba dyspozycyjna. Mile widziana osoba zarejestrowana w PUP - zatrudnienie w ramach sta偶u, nast臋pnie zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋.
kontakt przez OHP - 2019-01-30 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw; utrzymanie porzadku w miejscu pracy
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc przy gotowaniu da艅 obiadowych, pierog贸w i r贸偶nych wyrob贸w gastronomicznych i garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Jas艂o (podkarpackie)
Obr贸bka wstepna warzyw, zmywanie, rozdrabnianie surowc贸w
Bar "IRENA" Irena Godula - 2017-06-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)