SZEF KUCHNI (KUCHMISTRZ) Suchedniów oferta pracy PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Stanowisko: SZEF KUCHNI (KUCHMISTRZ)
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem, układanie grafików, rozliczanie imprez, ścisła współpraca z managerami hotelu.
Data publikacji: 2019-12-11
Lokalizacja: Suchedniów (świętokrzyskie)
Pracodawca: PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Harcerska 12, 26-130 Suchedniów, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zarządzanie podległym personelem, układanie grafików, rozliczanie imprez, ścisła współpraca z managerami hotelu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI (KUCHMISTRZ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suchedniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suchedniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2020
Data zakończenia pracy: 02.01.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Współpraca w zespole. Planowanie i organizacja pracy. Przedsiębiorczość, inicjatywność, kreatywność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Harcerska 12, 26-130 Suchedniów, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Suchedniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suchedniów
Adres strony pracodawcy: www.hotelparadiso.pl
Ulica pracodawcy: Harcerska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 11.12.2019
Oferta pracy ważna do: 10.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3e39daff0fd9c6726459860bb30334df
Podobne oferty pracy
realizacja i przetwarzanie zamówień, dokumentów WZ oraz faktur
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Praca przy produkcji kosmetyków
TWS Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
wykładanie towaru
kontakt przez OHP - 2018-01-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej, klienta.
DOROTA KOZUBEK-MASŁOWSKA PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE, GŁOGÓWEK - 2017-08-17 - Głogówek (opolskie)
Przyjmowanie, załadunek, ewidencjowanie towarów.Wykształcenie średnie, obsługa komputera, mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego, minimum pół roku doświadczenia.Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 501336528 (w godzinach 8:00-16:00)
PLANETA-AGD - KETINA BEMBENIK - 2015-12-08 - Jarosław (podkarpackie)
Wymagany kurs kwalifikacyjny dla sanitariusza szpitalnego, książeczka sanitarno-epidemiologicza. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, odbyte szkolenie z bezpiecznego wykorzystania technik interewncyjnych. Charakterystyka pracy: utrzymanie należytej czystości powierzchni, pomieszczeń i sprzętów zgodnie z zasadami utrzymania czystości w szpitalu oraz planem higieny szpitalnej, doprowadzanie pacjentów nowoprzyjętych do oddziałów, uczestniczenie w transporcie sanitarnym pacjenta niewymagającego opieki medycznej ze strony ratownika medycznego lub pielęgniarki, interewncje (udzielanie pomocy personelowi medycznemu) w sytuacjach kryzysowych związanych ze specyfikacją Szpitala w Izbie Przyjęć i oddziałach szpitalnych, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, praca w systemie zmianowym. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektroniczną na adres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182, 1662 ze zm.)". Szczegółowych informacji udziela Biuro Zastępcy Dyrektora ds. Pielęgniarstwa i Jakości tel. 32 4328213, 32 4328236.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-03-15 - Rybnik (śląskie)
Organizacja pracy w kuchni, tworzenie nowych kart menu oraz szkolenie personelu przy ich wprowadzaniu, zamówienia oraz odbiór towaru, ustalanie menu z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Krzywe (podlaskie)
Obsługa Klienta
Hurry Curry - 2019-07-04 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie dokumentacji przetargowej, wystawianie faktur
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Głubczyce (opolskie)
prace zlecone przez pracodawcę
BYDGOSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT DROGOWYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
dbanie o jakość potraworganizacja pracy w kuchninadzorowanie przebiegu przygotowanie potraw
GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2019-11-20 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Operator wózka widłowego
"DALIAN TALENT POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-11 - Żabno (małopolskie)
obsługa gości w Barze
Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. - 2019-09-27 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
praca na budowach prowadzonych przez przedsiębiorstwo
"WIKSBUD" Sp. z o.o. - 2019-08-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zabrze (śląskie)
Prace murarskie
Zakład Gospodarki Mieszkaniowej Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Boguszów-Gorce (dolnośląskie)
Pomoc przy produkcji
kontakt przez OHP - 2017-11-15 - Strzelce Opolskie (opolskie)
jw
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 342 - 2017-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
Montaż i demontaż konstrukcji z rusztowań na terenie budowy galerii handlowej przy ul. Suchej.Praca na dwie zmiany: 7:00-15:00, 15:00-23:00;Sala D
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja, skręcanie i montaż mebli. Praca od poniedziałku do piątku.
Nowak Bartłomiej Mokko Carpenters - 2019-09-09 - Stanisław Dolny (małopolskie)
Obsługa klienta w sklepie spożywczym
Jolanta Kruszniewska - 2016-11-22 - Suwałki (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedaż odzieży używanej
F.U.H. "SANPOL" Wiesław Orzechowski - 2018-10-29 - Rymanów (podkarpackie)
Zamówienia, gotowanie, obsługa klienta, rozliczanie
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Nowa Słupia (świętokrzyskie)
obsługa przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Bytom (śląskie)
realizowanie różnorodnych form rehabilitacji w zakresie ogólnego postępowania rehabilitacyjnego, zaradności i samodzielności osbostej, rehabilitacji społecznej, ruchowej i zawodowej
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Hrubieszów (lubelskie)
Bezpieczny rozładunek i załadunek dostaw materiałów oraz wyrobów gotowych.Wprowadzanie dostaw do systemów magazynowych.Pakowanie wyrobów gotowych i ich ewidencja.Prowadzenie dokumentacji magazynowej w ramach zajmowanego stanowiska oraz sporządzanie raportów.
ADRIANNA ŁUSZKIEWICZ - 2019-01-04 - Złotów (wielkopolskie)
( dla oób do 30rż) sprzatanie pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadokolacji, bankietów, dań z karty menu oraz bufetów szwedzkich, organizacja pracy w kuchni oraz dbałość o prawidłową gospodarkę magazynową
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2015-12-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)