POMOC KUCHENNA Wrocław oferta pracy Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Do podstawowych obowiązków pomocy kuchennej należy m.in.:1. utrzymanie czystości na terenie Dziennego Domu Pomocy (zwanego dalej: DDP),2. wydawanie gotowych posiłków,3. zamawianie odpowiedniej liczby posiłków dla klientów z uwzględnieniem rodzaju i liczby diet,4. monitorowanie jakości i ilości dostarczanych posiłków do DDP,5. przyjęcie posiłków od kierowcy cateringowego,6. przenoszenie zapakowanych pojemników z posiłkami z samochodu do pomieszczeń kuchennych,7. porcjowanie posiłków,8. zebranie brudnych naczyń,9. bieżące mycie i wyparzanie naczyń stołowych i drobnego sprzętu kuchennego, użytych podczas wydawania posiłków,10. bieżące mycie urządzeń i maszyn funkcjonujących w DDP,11. mycie, czyszczenie i dezynfekcja pomieszczeń wydawalni, pomieszczeń sanitarnych, ciągów komunikacyjnych oraz pozostałych pomieszczeń w DDP,12. obsługiwanie organizowanych imprez i wydarzeń dla klientów DDP,13. podgrzewanie i przygotowanie niektórych potraw (herbata, kawa, kompot, śniadanie) Wymagane dokumenty:1. kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie,2. oryginał kwestionariusza osobowego osoby ubiegającej się o zatrudnienie - według wzoru dostępnego na stronie: https://mcus.pl/praca/ogloszenia-projekt-ue.html3. oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych - opatrzone własnoręcznym podpisem. Termin i miejsce składania ofert: Dokumenty aplikacyjne należy składać w formie papierowej, w zamkniętej kopercie z dopiskiem :"Oferta zatrudnienia - MCUS. DK.110-31/19", do dnia 31.05.2019 r. w Miejskim Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu przy ul. Mącznej 3, pok. 160 (Sekretariat) od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 - 15:30 (decyduje data wpływu oferty do Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu)Inne informacje: Prosimy o podanie w ofercie adresu elektronicznego (e-mail) lub numeru telefonu, gdyż informacja o zakwalifikowaniu się do kolejnego etapu naboru zostanie przekazana kandydatom, którzy spełnili wymagania formalne (w tym złożyli wymagane dokumenty i oświadczenie), drogą elektroniczną lub telefonicznie. Oferty niekompletne i dostarczone po terminie nie będą rozpatrywane. Po zakończonym naborze oferty odrzucone zostaną komisyjnie zniszczone. Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu zastrzega sobie prawo do niedokonania wyboru kandydata do zatrudnienia. Informacja o wynikach naboru będzie umieszczona na stronach internetowych:- Biuletynu Informacji Publicznej Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu: https://mcus.pl/bip/ogloszenia/praca.html- Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu: https://mcus.pl/praca.htmlhttps://www.wroclaw.pl/oferty-jednostek-gminy-01oraz na tablicy informacyjnej w siedzibie Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu przy ul. Mącznej 3.Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych osób aplikujących na w/w stanowisko dostępne na stronie: https://mcus.pl/praca/ogloszenia-projekt-ue.htmlUmowa o pracę na czas określony (na czas trwania projektu, tj. do dnia 31 października 2021 r.) z możliwością zatrudnienia na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym, równoważny system czasu pracy.Miejsce wykonywania pracy: Dzienny Dom Pomocy nr 1, ul. Semaforowa 5, 52-115 Wrocław.Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel.: 71-376-99-36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Data publikacji: 2019-05-16
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Semaforowa 5, 52-115 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Do podstawowych obowiązków pomocy kuchennej należy m.in.:1. utrzymanie czystości na terenie Dziennego Domu Pomocy (zwanego dalej: DDP),2. wydawanie gotowych posiłków,3. zamawianie odpowiedniej liczby posiłków dla klientów z uwzględnieniem rodzaju i liczby diet,4. monitorowanie jakości i ilości dostarczanych posiłków do DDP,5. przyjęcie posiłków od kierowcy cateringowego,6. przenoszenie zapakowanych pojemników z posiłkami z samochodu do pomieszczeń kuchennych,7. porcjowanie posiłków,8. zebranie brudnych naczyń,9. bieżące mycie i wyparzanie naczyń stołowych i drobnego sprzętu kuchennego, użytych podczas wydawania posiłków,10. bieżące mycie urządzeń i maszyn funkcjonujących w DDP,11. mycie, czyszczenie i dezynfekcja pomieszczeń wydawalni, pomieszczeń sanitarnych, ciągów komunikacyjnych oraz pozostałych pomieszczeń w DDP,12. obsługiwanie organizowanych imprez i wydarzeń dla klientów DDP,13. podgrzewanie i przygotowanie niektórych potraw (herbata, kawa, kompot, śniadanie) Wymagane dokumenty:1. kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie,2. oryginał kwestionariusza osobowego osoby ubiegającej się o zatrudnienie - według wzoru dostępnego na stronie: https://mcus.pl/praca/ogloszenia-projekt-ue.html3. oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych - opatrzone własnoręcznym podpisem. Termin i miejsce składania ofert: Dokumenty aplikacyjne należy składać w formie papierowej, w zamkniętej kopercie z dopiskiem :"Oferta zatrudnienia - MCUS. DK.110-31/19", do dnia 31.05.2019 r. w Miejskim Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu przy ul. Mącznej 3, pok. 160 (Sekretariat) od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30 - 15:30 (decyduje data wpływu oferty do Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu)Inne informacje: Prosimy o podanie w ofercie adresu elektronicznego (e-mail) lub numeru telefonu, gdyż informacja o zakwalifikowaniu się do kolejnego etapu naboru zostanie przekazana kandydatom, którzy spełnili wymagania formalne (w tym złożyli wymagane dokumenty i oświadczenie), drogą elektroniczną lub telefonicznie. Oferty niekompletne i dostarczone po terminie nie będą rozpatrywane. Po zakończonym naborze oferty odrzucone zostaną komisyjnie zniszczone. Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu zastrzega sobie prawo do niedokonania wyboru kandydata do zatrudnienia. Informacja o wynikach naboru będzie umieszczona na stronach internetowych:- Biuletynu Informacji Publicznej Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu: https://mcus.pl/bip/ogloszenia/praca.html- Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu: https://mcus.pl/praca.htmlhttps://www.wroclaw.pl/oferty-jednostek-gminy-01oraz na tablicy informacyjnej w siedzibie Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu przy ul. Mącznej 3.Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych osób aplikujących na w/w stanowisko dostępne na stronie: https://mcus.pl/praca/ogloszenia-projekt-ue.htmlUmowa o pracę na czas określony (na czas trwania projektu, tj. do dnia 31 października 2021 r.) z możliwością zatrudnienia na czas nieokreślony.Praca w systemie jednozmianowym, równoważny system czasu pracy.Miejsce wykonywania pracy: Dzienny Dom Pomocy nr 1, ul. Semaforowa 5, 52-115 Wrocław.Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel.: 71-376-99-36, e-mail: kadry (at) mcus.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- wynagrodzenie zasadnicze 1930 zł (brutto)Ponadto:- dodatek za wysługę lat (min. 5 lat stażu pracy)- premia regulaminowa (20% wynagrodzenia zasadniczego)- nagrody jubileuszowe i dodatkowe wynagrodzenie roczne (trzynasta pensja);Możliwość dodatkowych świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania kwalifikacyjne:1. pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych,2. wykształcenie : co najmniej podstawowe i umiejętność wykonywania czynności na stanowisku pomocy kuchennej,3. stan zdrowia bez przeciwwskazań do wykonywania pracy.Wymagania dodatkowe: umiejętność pracy w zespole, zdolności komunikacyjne, elastyczność, zaangażowanie, chęć niesienia pomocy, cierpliwość, opanowanie, komunikatywność, rzetelność, wysoka kultura osobista.
Nazwa pracodawcy: Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Mączna 3, 54-131 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wymagane dokumenty:1. kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie,2. oryginał kwestionariusza osobowego osoby ubiegającej się o zatrudnienie - według wzoru dostępnego na stronie: https://mcus.pl/praca/ogloszenia-projekt-ue.html3. oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych - opatrzone własnoręcznym podpisem.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Mączna
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: RP.411-552/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 16.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?90141a28e5ce31c9f266b002183b1655
Podobne oferty pracy
Mycie naczyń, przygotowanie jarzyn, surówek, pomoc kucharzowi.
Jagienka Kuchnia Polska - 2018-09-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Miejsce pracy: Gościniec Linie.Możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu
MAWI II S.C. R.WIŚNIEWSKI i P.MAKAŚ - 2019-01-22 - Linie (zachodniopomorskie)
udział w procesie produkcyjnym, obsługa maszyn i urządzeń, prace organizacyjne i porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Jaśkowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wykonywanie poleceń kucharza, miejsce wykonywania pracy Sierpc, ul.Narutowicza 64, giełda pracy PUP Sierpc w dniu 17.12.2015 o godz.11:00 w pok. nr 11
"CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA I. WIERZBICKA" SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-11 - Sierpc (mazowieckie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Mońki (podlaskie)
pakowanie, krojenie, klejenie elementów piankowych
EUROFOAM Polska Sp. z o.o. - 2017-10-13 - Zgierz (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, prace porządkowe. Praca w Czechowicach-Dziedzicach. Oferta skierowana dla osób bezrobotnych z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
utrzymanie porządku w kuchni, dokładne mycie garnków i naczyń, obieranie warzyw, owoców i wstępna obróbka mięsa; praca w godz. 13-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-19
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-08-12 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań, krojenie, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Bytom (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu i podawaniu posiłków dla dzieci w przedszkolu
Przedszkole Niepubliczne "Akademia Malucha" PPH "ROX" Roman Turczyn - 2017-11-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy projekcie trwającym do końca 2017 rokudo uzgodnienia godziny pracy : poniedziałek 13.00-20.00wtorek-czwartek: 14.00-17.00piątek - wolnysobota : 9.00-13.00 ( co druga)
STOWARZYSZENIE NOWY HORYZONT - 2017-04-20 - Rzeszów (podkarpackie)
W ZAWODZIE
DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik - 2018-04-18 - Braszowice (dolnośląskie)
rozwiązywanie problemów technicznych, bieżąca obsługa obiektu, wykonywanie drobnych prac montażowych, elektroenergetycznych.
Gegenbauer Polska Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Starachowice (świętokrzyskie)
Zgodnie z zakresem czynności. Kontakt tel. 504 212 300
Firma Handlowa Jezierski Cztery Wiatry Spa & Sport Resort - 2016-03-25 - Korytnica (świętokrzyskie)
Zapoznanie z przepisami HACAP, BHP,PPOZ. Nauka urządzeń gastronomicznych i ich obsługa, dbałość o czystość i higienę pomieszczeń produkcyjnych, rozpoznawanie produktów i ich obróbka, pomoc w przygotowaniu serwowanych dań, próba samodzielnego przyrządzania pizzy i sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Barlinek (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, rozwożenie posiłków po oddziałach
P.H.U.P. Jacek Jakubowski - 2016-07-13 - Poznań (wielkopolskie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW, ZBIERANIE, PORZĄDKOWANIE NACZYŃ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI
kontakt przez OHP - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
Prace pomocnicze na kuchni
Centrum Turystyki Wiejskiej Alicja Czarna - 2016-03-31 - Gliny (lubelskie)
pomoc w przygotowaniu potraw
"TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR S.J. - 2018-03-16 - Piekary Śląskie (śląskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Kamesznica (śląskie)
przygotowywanie warzyw, mięsa do potraw, przygotowywanie sałatek i surówek, sprzątanie; krojenie produktów;
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Lublin (lubelskie)
program
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Krasnystaw (lubelskie)
Doświadczenie w pracy na kuchni, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane wykształcenie gastronomiczne.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 15 Z ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI W RACIBORZU IM.JANA III SOBIESKIEGO - 2018-11-16 - Racibórz (śląskie)
prace przy produkcji; pakowanie towaru; mycie pojemników po
Zakład Masarski "TOMUŚ" Tomasz Reihs - 2016-08-17 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką art. spożywczych, które są używane do spożywania posiłków. Planowanie posiłków, przygotowanie i wydawanie posiłków. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00).
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Zabrze (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Olszanka (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Chełm (lubelskie)