POMOC KUCHENNA Braszowice oferta pracy DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: W ZAWODZIE
Data publikacji: 2018-04-18
Lokalizacja: Braszowice (dolnośląskie)
Pracodawca: DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-200 Braszowice 63, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: W ZAWODZIE
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
7-15 lub 11-19praca w soboty i niedziele 7-19 2 dni wolnego
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Braszowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ząbkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Data zakończenia pracy: 15.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNYCH LUB GOTOWOŚĆ JEJ WYROBIENIA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
57-200 Braszowice 63, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od poniedziałku do piątku, Godziny : PO UPRZEDNIM KONTAKCIE TELEFONICZNYM
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: ząbkowicki
Gmina pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Braszowice
Numer budynku pracodawcy: 63
Profil działalności pracodawcy:
Pozostałe doradztwo w zakresie prowadzenia działalności gospodarczej i zarządzania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.04.2018
Data dodania oferty pracy: 16.04.2018
Oferta pracy ważna do: 31.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc kuchenna
Ristorante Portofino Barbara Gabryś wspólnik spółki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI" - 2016-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
POMOC W SPORZĄDZANIU RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM I PRZEDSIĘBIORSTWIE ZAJMUJĄCYM SIĘ PRZYGOTOWYWANIEM I PRODUKCJĄ WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.NIEMIECKIEGO;GODZINY PRACY: 100.00-18.00
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
CZYNNOŚCI PRZYGOTOWAWCZE DO SPORZĄDZANIA POSIŁKÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KUCHARZA, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRACA W ZAWODZIE, MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA, WYKONYWANIE PRAC WSKAZANYCH PRZEZ PRACODAWCĘ NA BUDOWACH NA TERENIE SZCZECINA;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI WE WSKAZANYM ZAWODZIE;W CELU UZGODNIENIA MIEJSCA SPOTKANIA UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE;
REM-BUD KATARZYNA DALKOWSKA - 2017-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc kuchenna, zmywanie naczyń, głównie pracy w godz. 15.00-23.00, możliwa praca w nocy oraz weekendy i święta
Jacek Legendziewicz Jordan Group - 2017-03-07 - Kraków (małopolskie)
praca na taśmie przy rozbiorze drobiu lub wieprzowiny (półtusze), praca w temperaturze ok. 5 stopni C
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE NIK-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-28 - Ruda Śląska (śląskie)
jw
Szkoła Podstawowa nr 358/ edukacja - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
- Praca w kuchni BISTRO na terenie salonu samochodowego.- Wynagrodzenie: od 2100 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie w gastronomii, ale niekoniecznie - pracodawca zapewnia przeszkolenie. Kontakt wstępnie telefoniczny (32-787-33-37) w godzinach: 8:00-15:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Lotnisko 81, 40-271 Katowice).
M&M CARS Piotr Mozdyniewicz - 2018-04-24 - Katowice (śląskie)
Sprzątanie na terenie hali produkcyjnej.
POLERS Spółka Jawna K.Makowiec i s-ka - 2017-07-10 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Utrzymanie porządku na kuchni, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie.Porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.
GEMS SP. Z O.O. SP. K. - 2018-06-11 - Raszyn (mazowieckie)
wg programu stażustaż w godz: 8-16, 13-21
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Siedliszowice (śląskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Warszawa (mazowieckie)
-
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "ELF" W BYDGOSZCZY - 2018-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
Kandydat musi posiadać wiedzę na temat sieci telekomunikacyjnych , wiedza na temat protokołów telekomunikacyjnych, ukończone szkolenia inżyniera z zakresu GSM BSS oraz GPRS PCU: 2 G Switching Core Network Opearation and Maintenance, Base Station Subsystem Integration, BSS Parameter Planning, Ip + Ipso Platform, Wireless WCDMA CS Engineer, język aplikacji – JAVA . ZAKRES OBOWIĄZKÓW: TASYSTOWANIE W ZADANIACH MENEDŻERA PROJEKTÓW, PLANOWANIE I ZARZĄDZANIE CZĘŚCIĄ PROJEKTÓW LUB ICH PODPROJEKTÓW, DOPILNOWANIE ABY WSZYSTKIE FAZY PROJEKTÓW ZOSTAŁY WYKONANE PRAWIDŁOWO, ZGODNIE Z GLOBALNYMI PROCESAMI, UŻYWAJĄC WŁAŚCIWYCH NARZĘDZIE I INTERFEJSÓW.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Wrocław (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-09-26 - Ziębice (dolnośląskie)
Przewóz transportu okien, załadunki i rozładunki towarów, rozliczenie dokumentów u klienta. Wyjazdy poza granice Polski (Niemcy, Ukraina, Szwecja)
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Skwierzyna (lubuskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców, zmywanie zastawy stołowej i kuchennej, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, praca w godz. 5:30 13:30, 9.00-17:00, 13:00-21:00
ISS Facility Services Sp. z o. o. - 2017-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
naprawa i konserwacja maszyn i urządzeń , konserwacja linii produkcyjnych
RAFF'S SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-19 - Pionki (mazowieckie)
Mycie i sortrowanie warzyw,obieranie warzyw,sprzątanie kuchni.
Hotel "CHOPIN" - 2018-03-13 - Sochaczew (mazowieckie)
1.Nabywanie i doskonalenie umiejętności w zakresie:-zapoznanie się z asortymentem towarowym i nazewnictwem ,-nauka ekspozycji towarów,-nauka przygotowania towarów do sprzedaży, -nauka obsługi klienta, pomoc w doborze towaru, informowanie klienta o posiadanym asortymencie towarowym,- nauka obsługi kasy fiskalnej,-nauka metkowania towarów,-nauka przyjmowania dostaw towaru, sprawdzanie pod względem jakościowym i ilościowym,-nauka zgłaszania reklamacji do dostawcy i od klienta,-nauka obsługi programu komputerowego sprzedażowo - magazynowego WF- Mag,-nauka przyjmowania zwrotów PA,-nauka sporządzania faktur sprzedaży , rejestrowanie zamówień od klienta i do dostawcy.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Bogatynia (dolnośląskie)
Pomoc kuchennapraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2017-01-03 - Mielec (podkarpackie)
praca na magazynie towarów i wyrobów , pakowanie, przyjmowanie dostaw, liczenie towarów, prace pomocnicze przy składaniu elementów wyrobów
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Radomsko (łódzkie)
pomoc na kuchni
CENTRUM S.C. I.MARGULA&A.MARGULA IŃSKO - 2016-06-10 - Ińsko (zachodniopomorskie)
POMOC PRZY GOTOWANIU POTRAW Z KUCHNI WSCHODNIEJ, DOBRA ZNAJOMOC Z KUCHNIĄ WSCHODNIĄ
"SALUDA" DARIUSZ SAŁUDA - 2018-08-08 - Zgierz (łódzkie)
sporządzanie menu, obsługa konsumenta, obsługa kasy fiskalnej, obsługa expresu do kawy, obsługa dystrybutora do piwa
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace przygotowawcze, obróbka wstępna i podstawowe gotowanie w kuchni hotelu *** (żywienie zbiorowe), przygotowywanie hamburgerów, kuchnia zimna, przystawki, bufet śniadaniowy i kolacyjny
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła - 2018-01-04 - Wisła (śląskie)