POMOC KUCHENNA Wicie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obiera, kroi, szatkuje i sieka warzywa i owoce, pomaga kucharzowi, utrzymuje czysto艣膰 oraz dba o dost臋pno艣膰 艣rodk贸w czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego.
Data publikacji: 2021-03-16
Lokalizacja: Wicie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wicie, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obiera, kroi, szatkuje i sieka warzywa i owoce, pomaga kucharzowi, utrzymuje czysto艣膰 oraz dba o dost臋pno艣膰 艣rodk贸w czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca dwuzamianowa: 6-14 / 14-22 - praca w soboty i niedziele - w zale偶no艣ci od potrzeb.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wicie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3213
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.03.2021
Data zako艅czenia pracy: 30.03.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu, podzielno艣膰 uwagi, samodzielno艣膰, praca w zespole, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi pieca konwekcyjnego, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6690001344
danePracodawcy_regon: 330073087
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
Wieniawskiego 19c, 76-150 Dar艂owo, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3213
Gmina pracodawcy: Dar艂owo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Dar艂owo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949833
Ulica pracodawcy: Wieniawskiego
Numer budynku pracodawcy: 19c
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.03.2021
Oferta pracy wa偶na do: 06.04.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.03.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fa5b68ef3e71216956eb5b42e60771ca
Podobne oferty pracy
G艂贸wne zadania i obowi膮zki obejmuj膮 (ale nie s膮 ograniczone do): - Wsparcie dla szefa Operacji Kart Korporacyjnych w regionie EMEA w zakresie prowadzenia codziennych czynno艣ci i operacji zwi膮zanych z zarzadzaniem danymi oraz inicjatyw, kt贸re podnosz膮 standardy wydajno艣ci operacyjnej i poprawiaj膮 艣rodowisko kontroli platformy operacyjnej. - Kierowanie zespo艂em ds. Infrastruktury kart (RLM) i zespo艂em ds. Rozwoju produkt贸w w sprawach zwi膮zanych z systemem. - Odpowiedzialno艣膰 za utrzymanie platform operacyjnych zawsze w statusie "gotowy do audytu", aby zapewni膰, 偶e kontrole s膮 w centrum proces贸w i procedur i s膮 solidnie wykonywane w obszarach operacyjnych. - Przegl膮d wska藕nik贸w KPI i innych wska藕nik贸w offshore delivery team i odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 us艂ug / efektywno艣膰 operacyjn膮 tych jednostek. - Kontrola zmian w jednostkach dostarczaj膮cych us艂ugi, w tym za zapewnienie niezawodno艣ci operacji, zarz膮dzanie zasobami i planowanie zdolno艣ci produkcyjnych. - Odpowiedzialno艣膰 za KPI / KRI / raportowanie wewn臋trzne / zewn臋trzne, w tym raportowanie regulacyjne, w stosownych przypadkach dla poszczeg贸lnych funkcji. - Osoba kontaktowa dla wewn臋trznych przegl膮d贸w proponowanych zmian i reprezentowania operacji w procesie przegl膮du inwestycji z regionalnym zespo艂em rozwoju produktu. - Wsparcie dla kierownictwa, odpowiedzialnego za integracj臋 i standaryzacj臋 klastr贸w, z wiedz膮 merytoryczn膮 na temat kwestii / inicjatyw zwi膮zanych z systemem. - Wsp贸艂praca z innymi funkcjami / partnerami wewn臋trznymi, aby zapewni膰, 偶e procesy przebiegaj膮 na optymalnym poziomie, aby zapewni膰 klientom doskona艂膮 jako艣膰 us艂ug, utrzymywa膰 / zwi臋ksza膰 efektywno艣膰 operacyjn膮 i ramy kontroli poszczeg贸lnych funkcji. - Rozwijanie i wykorzystanie relacji roboczych w ca艂ym regionie. - Praca z ekspertami w zakresie systemu i nadanie kontekstu biznesowego dyskusjom na temat ulepszania systemu. - Krytyczna analiza poziomu automatyzacji, sterowanie procesami w ca艂ym regionie i 艣cis艂a wsp贸艂praca z regionalnymi w艂a艣cicielami proces贸w, w celu uzyskania ci膮g艂ego usprawnienia proces贸w i system贸w oraz osi膮gniecia optymalnej efektywno艣ci operacyjnej w ramach funkcji - Proponowanie usprawnie艅 proces贸w w ramach funkcji odpowiedzialnych za osi膮gni臋cie najlepszych w swojej klasie poziom贸w wydajno艣ci operacyjnej i podnoszenie poziomu zadowolenia klient贸w. - Identyfikowanie obszar贸w poprawy proces贸w, tak aby by艂y one zgodne ze zmieniaj膮cymi si臋 wymogami prawnymi - Dla wszystkich zarz膮dzanych proces贸w, zapewnienie wydajno艣ci na odpowiednich poziomach w stosunku do docelowych wska藕nik贸w KPI oraz ci膮g艂e doskonalenie terminowo艣ci, jako艣ci i koszt贸w w ramach procesu - Bezpo艣redni nadz贸r nad procesami, kt贸re przyczyniaj膮 si臋 podnoszenia jako艣ci obs艂ugi, w tym (mi臋dzy innymi), anga偶owanie si臋 w dyskusje dotycz膮ce zasob贸w, skuteczno艣ci i kontroli - Zapewnienie pomocy i wsparcia dla M艢P w zakresie kart korporacyjnych, wraz z og贸lnym wsparciem zarz膮dzania operacjami, jakie mo偶e by膰 wymagane. - Wk艂ad w realizacj臋 cel贸w pracownik贸w w ramach ca艂ego zespo艂u operacyjnego, pionierskie i wiod膮ce inicjatywy pracownik贸w, aby wzmocni膰 strategi臋 cyfryzacji biznesu.
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
-
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-06-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Praca jako pomoc kuchenna
Restauracja Regionalna "KRYWA艃" s.c. Stefek-Majcher Bogus艂awa, Majcher Zbigniew - 2015-12-15 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, czysto艣ci w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych, pomoc w organizacji pracy na kuchni, dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 i smak serwowanych posi艂k贸w. 3/4 etatu.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Utrzymanie porz膮dku, zmywanie naczy艅, czyszczenie sprz臋t贸w. Przygotowywanie warzyw i owoc贸w. Wykonywanie, porcjowanie i dekorowanie potraw zgodnie z poleceniami kucharza.
ROMAN SPRANCEL PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "STYL" - 2021-06-07 - Osiek (opolskie)
zmywanie, sprzatanie i produkcja
MARIASZEK Milena Bogacka Gdynia - 2016-02-16 - Idzbark (warmi艅sko-mazurskie)
Utrzymanie porz膮dku, czyszczenie sprz臋tu , zmywanie naczy艅. Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w , wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.
PRZEMYS艁AW SZEWCZYK - 2021-04-12 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
wydawanie posi艂k贸w do 艂贸偶ek pacjent贸w, zmywanie po posi艂kach, sprz膮tanie kuchenki oddzia艂owej
DUSSMANN SERVICE POLSKA Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
.
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE - 2017-03-01 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
Wydawanie posi艂k贸w
JADWIGA ZALEWSKA BAR HERBOWY, PARKING STRZE呕ONY - 2021-06-10 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
鈥ontrola jako艣ci surowc贸w przeznaczonych do przygotowania posi艂k贸w dietetycznych, 鈥rzygotowanie produkt贸w do posi艂k贸w dietetycznych, 鈥rzygotowanie gotowych posi艂k贸w dietetycznych.
DIETY OD BROKU艁A SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2021-06-02 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie surowc贸w do przygotowania posi艂k贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 na sto艂贸wce i kuchni, wykonywanie prac porz膮dkowych na kuchni, sto艂贸wce, utrzymywanie na bie偶膮co porz膮dku i czysto艣ci oraz re偶imu sanitarno - higienicznego na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pomoc kucharzom i w pracach kuchennych.
PFG Marek Krasu艅 - 2016-10-14 - Gda艅sk (pomorskie)
pomoc na budowie, budowa g艂贸wnie budynk贸w jednorodzinnych od podstaw. Praca na terenie Ma艂opolski. Codzienny zjazd z pracy do domu. Pracodawca gwarantuje dow贸z pracownik贸w samochodem firmowym.
Firma "BUD-REG" 艢mierciak Mieczys艂aw - 2021-03-03 - Przyszowa (ma艂opolskie)
przygotowywanie produkt贸w do potraw, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, dora藕na pomoc szefowi kuchni i kucharzom, znajomo艣c potraw kuchni indyjskiej;zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋 na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Pabianice (艂贸dzkie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Berezka (podkarpackie)
BRAN呕A SPO呕YWCZA. POMOC KUCHNI (KROJENIE 艢LEDZI, OBIERANIE WARZYW). PRACA STOJ膭CA W GODZINACH 8-16. WYMAGANA KS. SANEPID. KONTAKT TELEFONICZNY (42 250 72 71, W GODZINACH 08:00-16:00,) LUB OSOBISTY (W GODZINACH 8-10).
PERFECT PLUS Sp. z o.o. PRZEDSI臉BIORSTWO ZAOPATRZENIA GASTRONOMICZNEGO - 2016-03-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
-Pomoc w kuchni (obieranie, krojenie, pomoc w przygotowaniu potraw),- Sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pomoc przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w
Restauracja - Hotel - "LIR" Lidia 艁atka - 2017-06-07 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Obs艂uga klienta na sali sprzeda偶y, obs艂uga kasy fiskalnej, towarowanie sklepu, prace porz膮dkowe. Praca w Szczyrku, pomi臋dzy godz. 7.00 -21.00.
"POLOMARKET" SP. Z O.O. - 2016-05-27 - Szczyrk (艣l膮skie)
wykonywanie wszelkich prac pomocniczych zwi膮zanych z przyrz膮dzaniem potraw,pomoc przy obieraniu owoc贸w, przygotowywanie p贸艂produkt贸w z mi臋sa, drobiu, ryb i warzyw, przygotowywanie ciasta,pomoc kucharzowi w obr贸bce termicznej,wyka艅czanie potraw,przyrz膮dzanie deser贸w,pomoc w porcjowaniu i wydawaniu potraw, utrzymanie czysto艣ci miejsca pracy, narz臋dzi, sto艂贸w i maszyn.
RSF Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Kombornia (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Rusiec (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowaniu da艅, przygotowanie warzyw, owoc贸w.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-02-08 - Gda艅sk (pomorskie)
obr贸bka warzyw,sprz膮tanie,rozk艂adanie towaru
PIO CATERING St臋pie艅 Piotr - 2018-09-05 - Skawina (ma艂opolskie)
Pomoc kuchenna
Hotel "LIDO" Kazimierz Okr贸j - 2019-04-02 - Jurata (pomorskie)