POMOC KUCHENNA Szklarska Poręba oferta pracy Działalność Noclegowo-Gastronomiczna Agata Butler
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie prostych posiłków , obróbka termiczna warzyw i mięs, obieranie warzyw, zmywanie naczyń, utrzymanie standardów czystości w kuchni
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: Działalność Noclegowo-Gastronomiczna Agata Butler
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 18a, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie prostych posiłków , obróbka termiczna warzyw i mięs, obieranie warzyw, zmywanie naczyń, utrzymanie standardów czystości w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
Działalność Noclegowo-Gastronomiczna Agata Butler
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
1 Maja 18a, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Szklarska Poręba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szklarska Poręba
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 18a
Profil działalności pracodawcy: Hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 04.03.2019
Oferta pracy ważna do: 18.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, robieniu zakupów żywnościowych, zmywanie po posiłkach, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Żagań (lubuskie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-18 - Besiekierz Rudny (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Żuromin (mazowieckie)
praca w kuchni
Katarzyna Skibińska - Pierogarnia - 2017-08-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Prowadzenie uproszczonej księgowości (podatkowa księga przychodów i rozchodów), obsługa programu Płatnik, e-deklaracje. Praca od pn do pt.
Biuro Rachunkowe EWEX Ewa Rydzewska - 2016-01-22 - Bielsko-Biała (śląskie)
naprawa i konserwacja maszyn produkcyjnych, samodzielne wykonywanie niektórych części zapasowych
"BISPOL" SP. Z O.O. W GŁUCHOWIE - 2016-02-22 - Głuchów (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
Ośrodek Kolonijny "Magnat" - 2018-03-18 - Łeba (pomorskie)
Obsługa obrabiarek (po przeszkoleniu), prace ślusarskie i/lub pomocnicze przy produkcji, dokonywanie pomiarów (obsługa suwmiarki i mikrometru). Praca dwu lub trzyzmianowa od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej (Wapienica).
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE" "IGUM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
pomoc przy produkcji potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydawania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń, obsługa zmywalni
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-04-30 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
prace pomocnicze
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Rzeczyca (łódzkie)
Praca praca w charakterze pomocy kuchennej, obieranie warzyw, utrzymywanie porzadku w kuchni, pomoc przy sporządzaniu posiłków. Miejsce pracy: Wrocław ul. Jarnołtowska Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 100 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godz 8-22, zatrudnienie na 3 lata. Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny Oferta w sali G
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Wrocław (dolnośląskie)
prace związane z przygotowaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Bulowice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Przedszkole nr 89 "Niezapominajka" - 2018-06-18 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Klub Wakacyjny Sp. z o. o. Warszawa - 2016-06-15 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań gorących, utrzymywanie czystości itp.Praca w godzinach 11:00-19:00.
WYŻERKA U WUJKA - USŁUGI GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE Grażyna Augustyńska - 2018-03-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
pomoc kucharza - stosuje się do poleceń szefa kuchni dla sprawnego funkcjonowania pracy w kuchni, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak o estetykę wydawanych posiłków, dba o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, wydaje posiłki o wyznaczonych godzinach, pomoc kucharza dba o utrzymanie porządku i przestrzega higieny osobistej, dba o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymuje w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, pomoc kucharza natychmiast zgłasza szefowi kuchni powstałe usterki oraz wszelkie nieprawidłowości stanowiące zagrożenie zdrowia lub życia, codziennie pobiera próby żywieniowe i właściwie je przechowuje, stosuje normy i zasady zawarte w księgach HACCP, wykonuje inne prace zlecone przez przełożonego wpływające na podniesienie jakości jego pracy
F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTAŁCENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - 2017-11-06 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-09-03 - Ustka (pomorskie)
Prowadzenie Warsztatów dla nauczycieli i przedszkoli oraz klas 1 - 3 Prowadzenie Szkoleń według otrzymanego Konspektu .
kontakt przez OHP - 2018-07-16 - Rogów (śląskie)
Pomoc przy robieniu posiłków. Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie półproduktów. Utrzymanie czystości.
„Lait” Sp.z.O.O - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w kuchni i przy barze (obsługa klienta)
Restauracja SEDNAYA Roxana Al Sulieman - 2016-06-21 - Pułtusk (mazowieckie)
lepienie pierogów; umowa na 3 lata; godziny pracy: 6.00- 10.00; praca na 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Słupsk (pomorskie)
prace budowlane
Zakład Usług Budowlanych Gnaciński Józef - 2017-02-07 - Pawłowo (pomorskie)
pomoc w pracach gastronomicznych
"ZAJAZD POD KŁOBUKIEM" Danuta Białaś - 2018-09-21 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów do produkcji dań ciepłych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami, w tym obróbka wstępną warzyw, owoców, mięs i innych surowców do produkcji dań (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie farszów, sosów. Utrzymywanie porządku w magazynach spożywczym, chłodni i warzywniaku i dbanie o rotacje towarów. Zarządzanie gospodarką magazynową. Składanie zamówień na towary potrzebne do produkcji, przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodności jakościowej i ilościowej ze specyfikacją w zamówieniu Utrzymanie porządku na stanowisku pracy, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, sprzętów i naczyń oraz odzieży ochronnej, Zapewnienie ciągle wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni, jak również zapewnienie, że wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy pozostają spełnione
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka wstępna potraw, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku na terenie kuchni.
SAGA GASTRONOMIA - 2017-02-01 - Łódź (łódzkie)
pracownik kuchni - praca fizycznawynagrodzenie 9,5 zł/h
AMERICAN RESTAURANTS SP. Z O.O. - 2015-12-01 - Rzgów (łódzkie)
- Przygotowywanie półproduktów potrzebnych do dań kuchni chińskiej - krojenie warzyw
Moon s.c. - 2018-10-02 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów, wydawanie, utrzymywanie czystości
kontakt przez OHP - 2017-07-27 - Skomielna Biała (małopolskie)