POMOC KUCHENNA Szczytno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie kanapek, hot-dogów, tostów, sałatek-
Data publikacji: 2020-08-21
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie kanapek, hot-dogów, tostów, sałatek-
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2817
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługi kasy fiskalnej
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w branży gastronomicznej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7451143768
danePracodawcy_regon: 280447184
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: szczycieński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2817
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964991
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data dodania oferty pracy: 21.08.2020
Oferta pracy ważna do: 20.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e7f10071ed6862a9862e4a300c3d8509
Podobne oferty pracy
Praca polega na pomocy kucharzowi w kuchni w przygotowywaniu dań.
BARTOSZ RAPIŃCZYK - 2017-05-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obróbka warzyw, krojenie warzyw, owoców, obróbka mięsa, drobiu, porcjowanie, pomoc przy przygotowaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Zamość (lubelskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie, itp. warzyw i owoców, trzymywanie czystości w obrębie kuchni, czyszczenie sprzętu kuchennego, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
"PAHO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-30 - Oława (dolnośląskie)
- rozładunek i załadunek towarów,- kompletowanie towaru do wysyłki zgodnie z zamówieniem,- utrzymanie porządku w magazynie,- prace porządkowe, inwentaryzacje
kontakt przez OHP - 2020-01-15 - Kokotów (małopolskie)
Wg. harmonogramu RPO
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Lipie Góry (lubuskie)
DBANIE O CZYSTOŚĆ STANOWISKA PRACY PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDLE ZAMÓWIENIA PRZYGOTOWYWANIE FARSZY NA PIEROGI
SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)
Pomoc kuchenna. Praca przy obsłudze urządzeń zmywających.
Agata Kluczewska - 2016-10-10 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowanie posiłków ciepłych i zimnych w oparciu o dzienny raport żywnościowy przy zachowaniu zasad higieny, receptury i odpowiednich właściwości estetycznych i smakowych pod nadzorem kucharki.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-03-20 - Józefów (mazowieckie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami. Wykonywanie prac pomocniczych w kuchni. Przechowywanie surowców, półproduktów i wyrobów, utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi, i sprzętu. Przygotowanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych, pomoc w przygotowaniu dań.
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-05-23 - Lubań (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
usługi gastronomiczne
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Człuchów (pomorskie)
Obróbka ręczna i maszynowa warzyw i woców. Mycie naczyń i urządzeń kuchennych, pomieszczeń, pomoc przy wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Pomocw przygotowywaniu posłków, przygotowywanie wydawki, robienie deserów oraz ozdób i dekoracji talerzy do wydawki.
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Włodawa (lubelskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych i przemysłowych
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia domowa
BAR NA LOTOSIE Mariola Waszkiewicz - 2018-08-14 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie przeglądów technicznych oraz wyznaczanie maszyn do wykonania napraw serwisowych oraz konserwacyjnych, obsługa i nadzór maszyn produkcyjnych, prowadzenie dokumentacji technicznej
ACTIO HR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-24 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków; dbanie o czystość; pomoc w wydawaniu posiłków; obróbka warzyw i mięsa;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Nawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów z klientami, planowanie i wdrażanie metod promocji, organizacja i doskonalenie procesów sprzedaży w przedsiębiorstwie. Wymagane wykształcenie min. średnie, obsługa komputera, łatwość nawiązywania kontaktów, prawo jazdy kat B. oraz doświadczenie zawodowe. Tel.: 501 735 301 Piotr Zawadzki. Adres e-mail: biuro (at) agnes24.pl
"AGNES 24" SPÓŁKA CYWILNA AGNIESZKA ZAWADZKA, PIOTR ZAWADZKI - 2019-04-26 - Sulęcin (lubuskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Elgiszewo (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Gniezno (wielkopolskie)
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw – utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy
NORDYCKA GRUPA FINANSOWA PENGAR SP Z O O - 2019-09-20 - Myślenice (małopolskie)
- zapoznanie się z dokumentami prawa wewnętrznego Domu Wczasów Dziecięcych w Myśliborzu (regulaminy, statut, HCCP);- wykonywanie czynności zleconych przez kucharza- utrzymanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu, mebli kuchennych i pomieszczeń kuchennych;- dbanie o właściwe funkcjonowanie sprzętów i urządzeń technicznych w kuchni;- gruntowne sprzątanie kuchni po zakończeniu prac związanych z przygotowaniem posiłków;- usówanie zgromadzonych odpadów i opróżnianie koszy na śmieci;- przygotowanie posiłków zgodnie z procedurami;- obróbka artykułów spożywczych polegająca na myciu, obieraniu i rozdrabnianiu;- dbanie o powierzone narzędzia do pracy poprzez odpowiednie ich czyszczenie i przechowywanie;- dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków;- porcjowanie i wydawanie posiłków; - dbanie o czystość fartuchów, nakryć głowy, obuwia;- sprzątanie toalety oraz pomieszczenia socjalnego przeznaczonego dla personelu kuchennego;- okresowe mycie okien;- używanie narzędzi i środków czystości (myjących i dezynfekujących) zgodnie z ich przeznaczeniem.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
transport krajowy
TRANSPORT CIĘŻAROWY - JERZY DOMASZCZYŃSKI - 2017-10-06 - Kwidzyn (pomorskie)
wstępna obróbka warzyw, obieranie warzyw, mycie naczyń
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-07 - Zielona Góra (lubuskie)
pomoc kucharza - stosuje się do poleceń szefa kuchni dla sprawnego funkcjonowania pracy w kuchni, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcjuje posiłki, dba o najwyższą jakość, smak o estetykę wydawanych posiłków, dba o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, wydaje posiłki o wyznaczonych godzinach, pomoc kucharza dba o utrzymanie porządku i przestrzega higieny osobistej, dba o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymuje w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, pomoc kucharza natychmiast zgłasza szefowi kuchni powstałe usterki oraz wszelkie nieprawidłowości stanowiące zagrożenie zdrowia lub życia, codziennie pobiera próby żywieniowe i właściwie je przechowuje, stosuje normy i zasady zawarte w księgach HACCP, wykonuje inne prace zlecone przez przełożonego wpływające na podniesienie jakości jego pracy
F.H.U. " JAR-MAR" CENTRUM KSZTAŁCENIA "WIEDZA DLA WSZYSTKICH" - 2017-11-06 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obieranie warzyw, zmywanie naczyń. Praca w godzinach 10.00-16.00, 16.00-21.00. Okres wykonywania pracy: 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Praca około 120 godzin miesięcznie.
PIOTR TROJANEK TROJANEK INVESTMENTS - 2020-07-20 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowanie do zawodu pomoc kuchenna.1. Prace organizacyjne w kuchni.2. Zapoznanie się wyposażeniem i obsługą maszyn i urządzeń kuchennych.3. Prace przy sporządzaniu posiłków zgodnie z wymogami.4. Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż, prace magazynowe, transport
FURNIMAT Sp. z o.o. - 2019-03-04 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)