POMOC KUCHENNA Ślemień oferta pracy F.P.H.U. "AMIR" MACIEJ URBAŃCZYK
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: prace pomocnicze w kuchni
Data publikacji: 2020-07-20
Lokalizacja: Ślemień (śląskie)
Pracodawca: F.P.H.U. "AMIR" MACIEJ URBAŃCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zakopiańska 51, 34-323 Ślemień, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace pomocnicze w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ślemień
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2417
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ślemień
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: F.P.H.U. "AMIR" MACIEJ URBAŃCZYK
danePracodawcy_nip: 6761163138
danePracodawcy_regon: 351080719
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Zakopiańska 51, 34-323 Ślemień, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv lub skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: żywiecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2417
Gmina pracodawcy: Ślemień
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ślemień
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0071840
Adres strony pracodawcy: WWW.MADOHORA.PL
Ulica pracodawcy: Zakopiańska
Numer budynku pracodawcy: 51
Profil działalności pracodawcy: Pozostali pracodawcy nr 53
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 20.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?053e35e73f66311d4176b444dd2fc83a
Podobne oferty pracy
Pomoc w kuchni, wydawanie posiłków klientom baru.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2019-04-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Obsługa klienta oraz pozostałe czynności związane z funkcjonowaniem stacji paliw.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)
pomoc kuchenna w cateringu
LOSIR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-13 - Luboń (wielkopolskie)
pomoc w gotowaniu posiłków, pomoc w kuchni
TARNOWSKA BURSA SZKOLNA - 2016-09-29 - Kraków (małopolskie)
pomoc w kuchni, produkcja wyrobów, pakowanie wyrobów
kontakt przez PUP - 2020-08-05 - Sosnowica (lubelskie)
Praca w kuchni i przygotowywanie produktów na posiłki, ich obróbka mechaniczna i termiczna, dbałość o czystość urządzeń i sprzętu restauracji, zmywanie naczyń, i sprzętów kuchennych, pomoc przy przygotowaniu sałatek, smażenie, panierowanie itp, dbałość o czystość stanowiska pracy.Godzinay pracy 10:00 - 00:00Wymiar czasu pracy: ok. 42 godzin w tygodniuumowa zlecenie: 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
pobiranie produktów żywnościowych
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie prostych potraw, obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy. Praca na umowę zlecenie, ok. 168 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność caly tydzień wg grafiku w godz. 8:00-20:00. Propnowany okers wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Wrocław (dolnośląskie)
załadunek i rozładunek towaru, pakowanie towaru, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-07-18 - Gliwice (śląskie)
Pomoc w Przygotowywaniu posiłków zgodnie z zaplanowanymi przez dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2016-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
prace gastronomiczne
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2019-10-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pomoc w kuchni, pomoc przy produkcji surówek, potraw mącznych, sprzątanie, zoarganozowanie miejsca pracy, dbanie o porządek. Praca na umowę zlecenie. ok. 100 godzin pracy w miesiącu, w przedziale czasowym: 10:00-14:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowaniu dań tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-12-09 - Tłuszcz (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, dbałość o wizerunek bufetu śniadaniowego, sprzątanie zaplecza kuchennego.
ASTRA TECHNOLOGY S.C. WIESŁAW BOGACZ-RYSZARD BOGACZ - 2017-11-23 - Oświęcim (małopolskie)
Lepienie pierogów, przygotowanie ciasta i farszów, robienie krokietów
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
w/g potrzeb
PHU INDOCHINA - 2018-08-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykonywanie zadań z zakresu nadzoru nad rolniczym handlem detalicznym, obsługa systemów elektronicznych mających zastosowanie w zespole ds. bezpieczeństwa żywności, kontrola i realizacja Krajowego Programu badań kontrolnych substancji niedozwolonych, pozostałości chemicznych, biologicznych, produktów leczniczych i skażeń promieńiotwórczych u zwierząt, w produktach pochodzenia zwierzęcego, w wodzie przeznaczonej do pojenia zwierząt, w aspekcie oceny spełnienia wymogów.
Inspekcja Weterynaryjna Powiatowy Inspektorat Weterynarii - 2018-09-10 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
W ZAWODZIE
PPHU "ZBAJ" ZYGMUNT GANCARZ - 2017-02-15 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
lepienie pierogów i uszek; pakowanie, wykonywanie innych prac w kuchni (gotowanie i zmywanie)
Andrzej Marciniak Produkcja Garmażerki, Rzeczoznawstwo Marketing Network - 2017-11-24 - Opole (opolskie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw.
"PIEKARNIA - CUKIERNIA" PELLOWSKI JAKUB PELLOWSKI - 2017-03-31 - Gdańsk (pomorskie)
Zszywanie materacy.
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.Praca w godz. 7-19 każdego dnia (wynagrodzenie 4.210 zł brutto za wypracowanie ok. 360 godz. w miesiącu) na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje wyżywienie.
P.H.U. HYDROBUD Adam Dzik - 2016-04-06 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Lepienie pielmieni i dań wyszukanych z kuchni ukraińskiej, znajomość przepisów potraw regionalnych
"ADRIAN" ADAM GÓRAL - 2019-10-28 - Wołomin (mazowieckie)
pomoc w wydawaniu potraw, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Kraków (małopolskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bardo (dolnośląskie)
Przygotowywanie i obróbka produktów, ekspedycja potraw, dbanie o czystość kuchni, nadzór nad pracą pomocy kuchennej. Praca w godzinach 10:00-18:00
Firma Handlowo Usługowa RD-PROFESSIONAL Robert Dziedzic - 2016-10-27 - Brzesko (małopolskie)
Praca przy produkcji nwyrobów garmażeryjnych.
"EDMAR" S.C. EDYTA TWORKOWSKA MAREK TWORKOWSKI - 2020-03-02 - Białystok (podlaskie)
- współpraca z kucharzem w codziennym przygotowywaniu potraw- dbanie o czystość w kuchni,- pomoc przy wydawaniu posiłków,- dbanie o czystość naczyń i sprzętu,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2017-08-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów
FIRMA GASTRONOMICZNA "DR" - 2017-12-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw,sałatek, pomoc w kuchni bengalskiej,
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Białobrzegi (mazowieckie)