POMOC KUCHENNA Rzezawa oferta pracy F.H.U Świat Smaków Laura Żołnierowicz
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie półproduktów do posiłków, mycie naczyń, przygotowanie posiłków typu fast -food
Data publikacji: 2016-03-23
Lokalizacja: Rzezawa (małopolskie)
Pracodawca: F.H.U Świat Smaków Laura Żołnierowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościelna 7, 32-765 Rzezawa, powiat: bocheński, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie półproduktów do posiłków, mycie naczyń, przygotowanie posiłków typu fast -food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzezawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bocheński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzezawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2016
Data zakończenia pracy: 20.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Brak wymagan dot. poziomu i kierunku wykształcenia, starannośc, schludność, brak wymagań dot. doświadczenia zawodowego
Nazwa pracodawcy: F.H.U Świat Smaków Laura Żołnierowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
Adres pracodawcy:
Złotniki 77, 32-125 Stręgoborzyce, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: krakowski
Gmina pracodawcy: Igołomia-Wawrzeńczyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stręgoborzyce
Ulica pracodawcy: Złotniki
Numer budynku pracodawcy: 77
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 23.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prace pomocnicze w kuchni, sprzątanie sali, zmywanie naczyń. Miejsce pracy: Jaworzyna Krynicka.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "POPARDA", Władysław Poparda - 2016-06-29 - Złockie (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2018), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Piotrowski Adam Agencja Reklamy PROGRESS - 2018-02-27 - Sulęcin (lubuskie)
zgodnie z programem stażustaż skierowany do osób bezrobotnych pow 30 roku życia zgodnie z założeniami programu RPO
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
PLEJADES - 3 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań barowych, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej. Praca w Mokrzyskach koło Brzeska w systemie dwuzmianowym w godzinach 7:00 - 19.00, 19:00-7:00
Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego "TAURUS" sp. z o.o. - 2018-04-18 - Mokrzyska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
OBSŁUGA KLIENTÓW NA PODJEŹDZIE, TANKOWANIE PIJAZDÓW, DBANIE O PORZĄDEK, SPRZEDAŻ ARTYKUŁÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, MIEJSCE PRACY UL. GDAŃSKA
SANTMAR MARCIN KIJANA - 2016-08-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie. Gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.Umowa zlecenie około 160 h w m-cu, dyspozycyjność 7-22.
AMMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Mile widziane doświadczenie. Praca w kuchni w Domu Seniora (15 dni w miesiącu). Sposób aplikowania: telefonicznie 601-65-34-90 lub mailowo: ds-zw (at) wp.pl. Miejsce wykonywania pracy Dom Seniora Zielone Wzgórze (GMINA ŁĘCZYCE).
A.M.C. Michał Markowski - 2017-08-28 - Dąbrówka Wielka (pomorskie)
Podstawowe prace pomocnicze w kuchni, przygotowywanie półproduktów w procesie przygotowywania potraw. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
PODKOWA S.C. - 2018-02-09 - Rumia (pomorskie)
prawce spawalnicze
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Łęgowo (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
"PIZZA Mc JERRY", Jerzy Florek - 2017-06-23 - Nowy Sącz (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obróbka warzyw i mięsa, obsługa klienta i kasy fislkalnej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Łomianki (mazowieckie)
Praca w kuchni, przestrzeganie BHP, ppoż, sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Biała Rawska (łódzkie)
- obsługa i zabiezpieczenie sieci komputerowej;- konfiguracja urządzeń;- bieżąca aktualizacja oprogramowania;- obsługa systemów informatycznych;- zapewnienie ciągłości pracy poprzez bieżące usuwanie usterek sprzętu i oprogramowania;- instalacje teletechniczne
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
pORCJOWANIE, DEKOROWANIE, WYKAŃCZANIE PRZYGOTOWANYCH POTRAW ORAZ WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, ZABEZPIECZANIE SUROWCÓW I WYROBÓW PRZED ZESPUCIEM, ZAPOBIEGANIE ICH STRATOM ORAZ PRAWIDŁOWE PRZECHOWYWANIE, MAGAZYNOWANIE ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH, SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I PRODUKTÓW KULINARNYCH, PRACE PORZĄDKOWE LOKLAU GASTRONOMICZNEGO.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Łomianki (mazowieckie)
obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości
ARCHE Sp. z o. o. - 2015-12-16 - Janów Podlaski (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
Miss Lala Sp. z o. o. - 2016-03-15 - Tuszyn (łódzkie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami oraz zasadami obowiązującymi na poszczególnych etapach procesu technologicznego i w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, techniczna), zapoznanie z obsługą maszyn i urządzeń kuchennych, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, pomoc w przygotowaniu stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi, utrzymanie na bieżąco czynności ogółu pomieszczeń na kuchni, a także porządkowanie pomieszczeń kuchennych, pomoc w prawidłowym stosowaniu procedur w ramach obowiązującego Planu Higieny w zakresie utrzymania właściwej higieny pomieszczeń, urządzeń, sprzętu, wyposażenia oraz naczyń kuchennych i stołowych oraz ich właściwego stanu technicznego, dostarczanie posiłków mieszkańcom, zgodnie z zaleceniami dietetycznymi, dbałość o estetyczne podawanie potraw, w/w czynności będą wykonywane pod nadzorem opiekuna stażu. Godziny odbywania stażu wg harmonogramu tj. od poniedziałku do niedzieli 6:30-14:30 i 12:00-20:00. Godziny pracy po odbytym stażu wg harmonogramu czasu pracy od poniedziałku do niedzieli 6:30-14:30 i 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Bełchatów (łódzkie)
Obsługa recepcji hotelu
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Pokrzywna (opolskie)
wg.stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Złotów (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Łyse (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
1. P.P.H.U. "Centrum" w Barcinie 2. Hotel-Restauracja, Pałac Młodocin w Młodocinie - 2016-04-18 - Młodocin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Stanowisko produkcji wyrobów garamżeryjnych tj. pierogów z różnymi rodzajami farszów oraz wielu innych wyrobów. Samodzielnie od początku do końca tj. wyrobienie ciasta, produkcja farszów, lepienie i wydawanie. Proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie, zmywanie.
Pizzeria "KASZUBIANKA" - 2016-05-17 - Jastarnia (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie w pracy w gastronomii; umiejętność pracy w zespole; książeczka sanepidowska; dyspozycyjność; Zakres obowiązków: wstępna obróbka warzyw i owoców; utrzymanie czystości pomieszczeń bloku żywnościowego, magazynowego oraz sprzętu i naczyń kuchennych; doraźna pomoc kucharzom; pozostałe prace porządkowe; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Gliwice (śląskie)
Doświadczenie w gotowaniu potraw kuchni polskiej.
P.P.H-U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2016-05-02 - Rogóżno (podkarpackie)