POMOC KUCHENNA Nadarzyn oferta pracy Sodexo Polska
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w kuchni, zmywanie, produkcja sur贸wek. Praca na pe艂en etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 7-16
Data publikacji: 2017-07-05
Lokalizacja: Nadarzyn (mazowieckie)
Pracodawca: Sodexo Polska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Katowicka 117, 05-830 Nadarzyn, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
pomoc w kuchni, zmywanie, produkcja sur贸wek. Praca na pe艂en etat od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 7-16
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nadarzyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Nadarzyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.07.2017
Data zako艅czenia pracy: 09.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: Sodexo Polska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jutrzenki
Numer budynku pracodawcy: 137
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Pozosta艂a us艂ugowa dzia艂alno艣膰 gastronomiczna
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 06.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obieranie warzyw, przygotowywanbie i obr贸bka mi臋sa, zmywanie naczy艅, og贸lna pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Brzezie (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga zmywaka, wydawanie posi艂k贸w, pierwszy m-c umowa na okres pr贸bny, dwie zmiay 7.00-19.00, 19.00-7.00
"PLUS"S.C. M.PELC A.PELC - 2016-06-09 - J臋drzychowice (dolno艣l膮skie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-06-05 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Przedszkole nr 13 w Raciborzu - 2017-12-21 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: zawodowe; sta偶 pracy: min. 1 rok na podobnym stanowisku; dyspozycyjno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia pracy na d艂u偶szy okres czasu; pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w; 2 zmiany; Miejsce pracy: Gliwice
TRZY 艢WIATY - PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK - 2016-01-05 - Gliwice (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu sta偶u bezrobotnego
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - 艁eba (pomorskie)
Pomoc kuchenna- sta偶 REKRUTACJA
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc w sporz膮dzaniu posi艂k贸w, obr贸bka warzyw i mi臋sa.Godziny odbywania sta偶u : 11:23:00
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Cekanowo (mazowieckie)
przeprowadzanie czynno艣ci kontrolno - rozpoznawczych z zakresu ochrony ppo偶. w Komendzie oraz plac贸wkach Oddzia艂u, prowadzenie dokumentacji i przedstawianie wniosk贸w w tym zakresie Komendantowi NOSG, udzia艂 w ocenie za艂o偶e艅 dot. modernizacji obiekt贸w, w odbiorach technicznych nowych/remontowanych budynk贸w, w opracowywaniu/aktualizowaniu plan贸w ochrony ppo偶. oraz wewn臋trznych zarz膮dze艅 i regulamin贸w w tym zakresie, przeprowadzanie szkole艅 wst臋pnych z zakresu ochrony ppo偶. os贸b przyjmowanych do s艂u偶by/pracy, okre艣lanie rodzaj贸w oraz miejsc rozmieszczenia podr臋cznego sprz臋tu ga艣niczego, instrukcji ppo偶., znak贸w ewakuacyjnych i tablic informacyjnych, nadzorowanie terminowego prowadzenia przez s艂u偶by techniczne NOSG przegl膮d贸w, konserwacji urz膮dze艅 i instalacji elektrycznych, odgromowych, ogrzewczych, wentylacyjnych, kominowych i urz膮dze艅 po偶arowych, kontrolowanie stanu zabezpieczenia wodnego oraz stanu dr贸g i dojazd贸w do punktu czerpania wody, wsp贸艂praca z jednostkami Pa艅stwowej Stra偶y Po偶arnej oraz kom贸rkami organizacyjnymi Komendy Oddzia艂u w艂a艣ciwymi w sprawach logistyki, opracowywanie dla Komendanta NOSG rocznej oceny stanu ochrony ppo偶. wraz z wnioskami dot. podniesienia poziomu bezpiecze艅stwa ppo偶. i proponowanymi zaleceniami do realizacji
Nadbu偶a艅ski Oddzia艂 Stra偶y Granicznej w Che艂mie - 2016-07-19 - Che艂m (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Praca na umow臋 zlecenie w r贸偶nych lokalach na terenie Wroc艂awia.Oferta dost臋pna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w, obieranie, krojenie warzyw, znajomo艣膰 receptur po wietnamsku
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Z膮bki (mazowieckie)
w艂a艣ciwe przygotowanie oraz wykonanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przyrz膮dzanych potraw;-w艂a艣ciwa obs艂uga sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni;-przestrzeganie zasad higieny osobistej, przygotowania potraw zgodnie z receptur膮 oraz wskazaniem kucharza;-utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
Pub Pizzeria "VIKENA" Us艂ugi Gastronomiczne Robert Harytanowicz - 2018-05-15 - 艢widnik (lubelskie)
ps
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Radomsko (艂贸dzkie)
nawi膮zywanie i utrzymywanie d艂ugotrwa艂ych relacji z klientami, rozw贸j portfela klient贸w, realizacja indywidualnych plan贸w sprzeda偶owych
艢wi臋tokrzyski Dom Finansowy - 2018-09-25 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-09-27 - Gosty艅 (wielkopolskie)
obs艂uga cyrkulatora do gotowania, obs艂uga blendera, obs艂uga wagi, przygotowywanie i wst臋pna obr贸bka produkt贸w spo偶ywczych, dbanie o czysto艣膰 kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Ko艣cielisko (ma艂opolskie)
obs艂uga biura, fakturowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, obr贸bka warzyw, sprz膮tanie.
Sprzeda偶 Detaliczna Pojazd贸w Samochodowych Auto- Bzyk - 2017-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie sul臋ci艅skim (III) wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozw贸j 2014 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to: -osoby w przedziale wiekowym mi臋dzy 18 a 30 rokiem 偶ycia,-m艂odzie偶 NEET osoby, kt贸re nie uczestniczy艂y w kszta艂ceniu i szkoleniu w okresie ostatnich 4 tygodni przed przyst膮pieniem do projektu.
ZAJAZD CHROBRY Zak艂ad Pracy Chronionej Waldemar Dubik - 2018-08-16 - Torzym (lubuskie)
sortowanie z艂omu metali kolorowych (r臋czne) oraz rozdzielanie na poszczeg贸lne rodzaje metali, praca na zewn膮trz
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w, Obr贸bka wst臋pna surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie,czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 (wyparzanie) i sprz臋tu kuchennego, sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych, pomoc w zaopatrywaniu szko艂y w artyku艂y spo偶ywcze i sprz臋tystanowi膮ce wyposa偶enie kuchni, sprawdzanie i kontrola stanu lod贸wek i jako艣ci przechowywanych produkt贸w; zakup produkt贸w, rozwo偶enie i wydawanie produkt贸w przed i po przetworzeniu, prace transportowe r臋czne, ch艂odny mikroklimatw miejscach przechowywania mi臋s i nabia艂u;
DA-KAR Anna Kubi膰 - 2016-09-29 - Banino (pomorskie)
przygotowywanie warzyw, mi臋sa do potraw, przygotowywanie sa艂atek i sur贸wek, sprz膮tanie; krojenie produkt贸w;
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Lublin (lubelskie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2015-12-02 - Oborniki (wielkopolskie)
gotowanie, obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - August贸w (podlaskie)
WYDAWANIE POTRAW, POMOC SZEFOWI KUCHNU ORAZ POZOSTA艁YM KUCHARZOM (NP. OBIERANIE, KROJENIE WARZYW, OWOC脫W).WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE - KUCHARZ, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI:STOPIE艃 LEKKI LUB UMIARKOWANY, SPRAWNO艢膯 MANUALNA I RUCHOWA.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)