POMOC KUCHENNA Lubaczów oferta pracy WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO"
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc przy przygotowywaniu dań gorących i posiłków.
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Lubaczów (podkarpackie)
Pracodawca: WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Unii Lubelskiej 8, 37-600 Lubaczów, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc przy przygotowywaniu dań gorących i posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godz. 09:00-20:00 co drugi dzień
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubaczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubaczowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubaczów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane minimum 1 m-c doświadzczenia na stanowisku pomoc kuchenna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy:
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie
Adres pracodawcy:
37-600 Dąbków 2, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: lubaczowski
Gmina pracodawcy: Lubaczów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbków
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Wykonywanie usług hotelarskich i reatauracyjnych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 07.08.2019
Oferta pracy ważna do: 06.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?37d7fd328214c1d570c7a60d306a6e38
Podobne oferty pracy
sprzedaż na stacji paliw
PH BRENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-29 - Sławno (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Bar Uniwersalny Danusia Wróbel - 2018-04-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przeszkolenie w zakresie BHP i PPOŻ, zapoznanie z obowiązkami pomocy kuchennej.Przeszkolenie z zakresu prac wykonywanych przez pomoc kuchenną.Dokładnie zapoznanie ze środkami chemicznymi stosowanymi w kuchni, przestrzeganie higieny produkcji, miejsca pracy, osobistej.Zapoznanie ze sprzętem używanym w kuchni, jego budową, obsługą i konserwacją.Obróbka warzyw, utrzymywanie w czystości miejsca pracy, narzędzi, stołów, maszyn.Obróbka mięsa, drobiu- przygotowanie półproduktów. Zapoznanie z technikami przygotowania potraw.Pomoc przy przygotowaniu potraw dla gości indywidualnych.Pomoc przy przygotowaniu potraw na bankiety, przyjęcia weselne, imprezy okolicznościowe.Przestrzeganie instrukcji sanitarnej przy wykonywaniu czynności zmywania.Pomoc przy wydawaniu kolacji dla grup zorganizowanych.Przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Mycie naczyń kuchennych, zastawy stołowej, przygotowywanie surówek, mięs, zakąsek
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Grabówno (wielkopolskie)
Doraźna pomoc szefowi kuchni, przygotowywanie pracy przed kuchnią, obieranie warzyw itp.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Kraków (małopolskie)
Pomoc przy podstawowych pracach gastronomicznych
BAKRA SP. Z O.O. - 2015-11-30 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2016-06-22 - Świerklany Dolne (śląskie)
utrzymywanie kontaktów z klientami wietnamskimi, wyjazdy
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2018-02-16 - Ploski (podlaskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie,krojenie,szatkowanie warzyw i owoców. Utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu.
WOJ-KAT SP. Z O.O. - 2019-01-21 - Karpacz (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gruta (kujawsko-pomorskie)
-zmywanie naczyń-utrzymywanie porządku w kuchni-przygotowywanie owoców i warzyw
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Wąsosz (dolnośląskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców, czyszczenie sprzętu kuchennego, pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
TOMASZ POCIĄG "Kebab pod 13" - 2018-07-20 - Kraków (małopolskie)
. Księgowanie dowodów księgowych.1.Uzgadnianie sald dochodów i wydatków budżetowych między jednostką a organem.2.Prowadzenie kont pozabilansowych jednostki budżetowej Urzędu Miejskiego w Tucznie i udział w sporządzaniu sprawozdań w tym zakresie.3.Obsługa systemu ,,Płatnik.4.Sporządzanie i podpisywanie wystawionych za pomocą systemu ,,Płatnik dokumentów ZUS.5.Rozliczanie składek ZUS i podatku dochodowego od osób fizycznych.6.Sporządzanie list płac i prowadzenie kartotek wynagrodzeń.7.Prowadzenie sprawozdawczości dotyczącej wynagrodzeń.8.Sporządzanie i podpisywanie wystawionych na swoim stanowisku pracy zaświadczeń o zarobkach.9.Naliczanie składek oraz sporządzanie i wysyłanie deklaracji do PFRON.10.Sporządzanie odpisu na ZFŚS i rozliczanie na koniec roku budżetowego.11.Prowadzenie rejestru umów.12.Przygotowanie projektów umów i zarządzeń Burmistrza w zakresie powierzonych do realizacji obowiązków.13.Udział w inwentaryzacji.14.Odpowiedzialność za nadzór, kontrolę merytoryczną i archiwizowanie dokumentów dotyczących zajmowanego stanowiska.15.Odpowiedzialność za treść umów i zarządzeń przygotowanych na swoim stanowisku pracy pod względem merytorycznym.16.Posługiwanie się oprogramowaniem do zarządzania obiegiem dokumentów ,,E-Urząd w pełnym zakresie.17.Bieżąca aktualizacja dokumentów znajdujących się w BIP Gminy Tuczno dotycząca danego stanowiska pracy.18.Wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonych.
URZĄD MIEJSKI w TUCZNIE - 2019-10-31 - Tuczno (zachodniopomorskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, zmywanie naczyń
Sanpro Consulting BPO sp. z o. o. sp. k. - 2019-02-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie surowców do pracy (obieranie, mycie warzyw i inn). Pomoc kucharzowi w wydawaniu posiłków, sprzątanie w czasie pracy pomieszczenia kuhennego oraz wszystkich pomieszczeń po jej zakończeniu.
Europrojekt Steffen Gulitz - 2017-05-30 - Karpacz (dolnośląskie)
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-11-06 - Opole (opolskie)
- pomoc w przygotowywaniu potraw (wstępna obróbka warzyw, owoców, mięsa, lepienie pierogów, dekorowanie potraw itp.)- zmywanie naczyń, prace porzadkowe na kuchni- odpowiedzialność,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- gotowość do pracy w godzinach popołudniowych i nocnych
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
mycie naczyń, przygotowywanie półproduktów, obróbka warzyw, mięs
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Gliwice (śląskie)
-
WELT-TOUR Katarzyna Dąbrowska - 2017-12-27 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-04-05 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie i obróka żywności
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Ustroń (śląskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw serwowanych w restauracji hotelowej, sprzątanie stanowisk pracy, obieranie warzyw i owocówWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA I SPRZĄTANIA KUCHNI, PRACA W ZESPOLE, BRAK P/WSKAZAŃ LEKARSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNOŚĆ, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIESTAWKA ZA GODZINĘ 14,00ZŁPRACA W GODZINACH: 05:00-22:00160 GODZIN W MIESIĄCUNA SPOTKANIE NALEŻY UMÓWIĆ SIĘ TELEFONICZNIE
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Nadzór nad jakością zamawianych produktów, przygotowywanie potraw według przepisów, udoskonalanie, tworzenie własnych receptur, wydawanie potraw zgodnie z obowiązującymi zasadami, dbanie o czystość w miejscu pracy oraz na zapleczu sanitarnym.
Remco Remigiusz Gala - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu oraz wydawaniu posiłków, dbanie o czystość kuchni,pilnowanie terminów ważności produktów.
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - Kłodzko (dolnośląskie)
jak niżej
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów do gotowaniazabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowychprzygotowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Kraków (małopolskie)
Prace murarskie, tynkarskie.
PRB MIRBUD MIROSŁAWA ILCZUK - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie surówek,składanie potraw,przestrzeganie zasad BHP i haccp,
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)