POMOC KUCHENNA Kołobrzeg oferta pracy ZŁOTA Paweł Nagilun
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Lepienie pierogów, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, pomoc przy wydawaniu posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 8-16, 13-20, również w soboty i niedziele.Po okresie próbnym praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.
Data publikacji: 2020-08-18
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZŁOTA Paweł Nagilun
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Emilii Gierczak 27a, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Lepienie pierogów, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, pomoc przy wydawaniu posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 8-16, 13-20, również w soboty i niedziele.Po okresie próbnym praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: ZŁOTA Paweł Nagilun
danePracodawcy_nip: 6711515457
danePracodawcy_regon: 320059215
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Emilii Gierczak 27a, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Emilii Gierczak
Numer budynku pracodawcy: 27a
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 18.08.2020
Oferta pracy ważna do: 18.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?11bb043541c689eda0c46c6bdb9dad85
Podobne oferty pracy
Magazyniera
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Bełżec (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE PIEROGÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI
PIEROGARNIA PRUSZCZ DANUTA MUTKOWSKA - 2019-11-25 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Oborniki (wielkopolskie)
Praca pomocy kucharza w przedszkolu obejmuje pomoc w przygotowaniu i wydaniu 3 posiłków- śniadanie, obiad, podwieczorek oraz sprzątanie miejsca pracy- zbieranie naczyń, zmywanie, mycie podłóg, blatów, stolików, garnków itp.
Niepubliczne Przedszkole "PUCHATEK" - 2017-04-01 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Łuków (lubelskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Kluczbork (opolskie)
nauka instrukcji HACPP obowiązujących w zbiorowym żywieniu, nauka przygotowywania śniadań, obiadów i podwieczorków dla dzieci przedszkolnych
kontakt przez PUP - 2020-07-24 - Komorów (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu obowiązków
Powiatowa Bursa Szkolna w Człuchowie - 2020-01-13 - Człuchów (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłkówsporządzanie i wydawanie śniadańprace porządkowe w kuchni
Pod Dębem Megapolis Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-04-03 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o zadowolenie klienta i porządek miejsca pracy
Firma Handlowo-Usługowa "MALWA" Poręba Wielka 662 - 2016-07-22 - Poręba Wielka (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie wyrobów garmażeryjnych i posiłków, obróbka warzyw, owoców i innych surowców (mycie, obieranie, czyszczenie, szatkowanie), dbanie o czystość w kuchni i zapleczu sanitarnym, wykonywanie innych czynności
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Kończyce Wielkie (śląskie)
Pomoc kuchenna
"JĘDRUŚ" FHU JEZUTEK ANDRZEJ - 2018-04-10 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie składników spożywczych, obsługa krajalnicy i szatkownicy. Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Justynów (łódzkie)
przygotowanie potraw, pomoc w porcjowaniu i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Żuromin (mazowieckie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
ELEVEN Radosław Owoc - 2018-09-12 - Szerzyny (małopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, praca w godz.6-14/14-22
Aspen Res Sp.z o.o - 2015-11-26 - Opole (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa.
kontakt przez PUP - 2020-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowanie posiłkówdbanie o porządek i estetykę dańdbanie o porządek na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Sochaczew (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków na stołówce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Nowy Sącz (małopolskie)
Praca w godz. 12-22, zmianowa, system 3 dni na 3 dniUtrzymanie bieżącego porządku oraz dbanie o czystość i estetykę miejsca pracy, zapewnienie wysokiej jakości usług.
Niedźwiedzki Sławomir 1. F. H. U. Zoo-Dragon Hurt - Detal 2. Hurtownia zoologiczna WORLD PETS 3. Hotel Diamond - 2018-09-05 - Rumia (pomorskie)
prace remontowe, naprawa urządzeń, wykonywanie form do produkcji wyrobów betonowych, bieżąca naprawa maszyn i urządzeń
EEB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIANOŚCIĄ - 2017-04-27 - Bochnia (małopolskie)
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Roszkowice (opolskie)
Brak danych
DR INVEST S.C. - 2017-05-05 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przyjmowanie towaru, wstępna obróbka warzyw i mięs. Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Wadowice (małopolskie)
Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.Przygotowywanie warzyw i owoców- obieranie i krojenie.Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z zaleceniem kucharza.Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych.Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.
LEGIA WARSZAWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2020-08-31 - Książenice (mazowieckie)
1. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków2.Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie , obierane, czyszczenie)3.Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców4. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza5. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków6. Przestrzeganie zasad technologi i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych7. Dbanie o najwyzszą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach8. Oszczedne gospodarowanie produktami spozywczymi i sprzetem9. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w w kuchni10. Utrzymywanie czystości i porzadku na stanowisku pracy11. Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzetu kuchennego12. Sprzatanie kuchni oraz innych pomieszczeń przynaleznych do kuchni13. Doraźne zastępowanie kucharza w przypadku jego nieobecności14. Dbanie o higienę i bezpieczeństwo pracy w kuchni
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 54 IM.JANUSZA KORCZAKA - 2020-02-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)