POMOC KUCHENNA K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA K/M
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; praca w godz.9-17, 12-20
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; praca w godz.9-17, 12-20
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.10.2019
Data zakończenia pracy: 23.10.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANIA: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; 1 miesiąc doświadczenia zawodowego;OBOWIĄZKI: utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie gastronomiczny rozbiór mięsa wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; praca w godz.9-17, 12-20
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.10.2019
Data dodania oferty pracy: 28.10.2019
Oferta pracy ważna do: 07.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fbaf29c8cbe0927050ecab221bf98ecb
Podobne oferty pracy
Wypiek ciasteczek dla dzieci, ciasta, rogaliki drożdżowe itp.
AKADEMIA SMAKU Bogusław Galiński - 2020-12-01 - Suwałki (podlaskie)
POMOC W SPORZĄDZENIU RÓŻNEGO RADZAJU POTRAW, CIAST DESERÓW, PRZYGOTOWYWANE MARYNAT, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2018-10-30 - Gielniów (mazowieckie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-01-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-09-07 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie surowców, półproduktów i wyrobów, utrzymanie w czystości miejsca pracy. Pomoc w przygotowaniu dań w kuchni przedszkolnej
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Stubienko (podkarpackie)
pomoc na kuchni w przygotowywaniu półproduktów, dań, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Częstochowa (śląskie)
Wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem artykułów spożywczych. Mycie, obieranie, rozdrabnianie artykułów spożywczych. Szatkowanie warzyw. Panierowanie, szpikowanie, obsmażanie, wyrabianie ciasta i blendowanie ciasteczek z masy cukrowej. Piecę z pieczeniem konwencyjnym. Obsługa zgrzewarki BOKAMA. Utrzymanie w czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu zmechanizowanego, mebli i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Łódź (łódzkie)
POMOC KUCHENNA
USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA - 2018-02-13 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie produktów, posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2018-02-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
obieranie warzyw i owoców, uzupełnianie środków czystości, szybkie tempo pracy, umiejętność szybkiego krojenia i siekania, dbanie o jakość produktów znajdujących się w chłodniach oraz zapleczu kuchennym, rozbiór mięsa i ryb, tworzenie list zakupów, sprawdzanie dat przydatności produktów, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Przygotowywanie surowców - obróbka wstępna.
Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego TAURUS - 2016-08-05 - Podłęże (małopolskie)
j.w
Przedszkole nr 350 Jaśminowy gaj - 2016-04-11 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc przy przygotowaniu posiłków, przygotowywanie półproduktów oraz obróbka wstępna warzyw, utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Pomoc przy wydawaniu posiłków, zmywanie naczyń, obróbka warzyw.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Lublin (lubelskie)
telefoniczna obsługa klienta, obsługa sali, prace na kuchni, wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie prostych posiłków i wydawanie dań , zmywanie naczyń, obieranie warzyw
WMWORK SP. Z O.O - 2019-11-21 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw,sałatek, pomoc w kuchni bengalskiej,
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Białobrzegi (mazowieckie)
praca
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Program stażu. Zaopatrzenie w sprzęt i artykuły spożywcze, chemiczne i inne niezbędne do działalności placówki oświatowej. Prowadzenie niezbędnej dokumentacji, planowanie wydatków i zakupów. Realizacja zaopatrzenia, dokonywanie zakupów potrzebnych do przygotowywania posiłków. Udział w pracach komisji inwentaryzacyjnej.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Niemojki (mazowieckie)
prace gastronomiczne
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS - 2020-08-27 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2017-02-03 - Czarna (łódzkie)
Pomoc przy sporządzaniu posiłków, mycie naczyń, obsługa kelnerska.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Trzciel-Odbudowa (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowyaniu posiłków - do przyuczenia
Józef Frąckowiak " E F J " MARKET - 2016-09-22 - Kępno (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, miejsce wykonywania pracy: Mańkowo 28, kontakt z pracodawcą tel. 507 119 435
"GASTRO-PAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-26 - Mańkowo (mazowieckie)
Do obowiązków na stanowisku będzie należało: utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętówprzygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.Umowa zlecenie: około rokuIlośc godzin w miesiącu około 80praca od godziny 15:00
KAWIARNIA "LITERATKA" JANUSZ DOMIN - 2020-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja kopytek i surówek, obieranie warzyw, zmywanie naczyń, ogólna dbałość o stanowisko pracy i kuchni. Zgłoszenia osobiste do pracodawcy.
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-19 - Łódź (łódzkie)
KROJENIE PRODUKTÓW, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, MYCIE, SPRZĄTANIE.
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2019-10-07 - Dębica (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu posiłków , zmywanie naczyń , przestrzeganie systemu HACCP, dobra organizacja pracy
Health-Resort&Medical SPA Panorama Morska - 2019-12-19 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)