POMOC KUCHENNA PRZY PRODUKCJI KATERINGOWEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA PRZY PRODUKCJI KATERINGOWEJ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem artykułów spożywczych. Mycie, obieranie, rozdrabnianie artykułów spożywczych. Szatkowanie warzyw. Panierowanie, szpikowanie, obsmażanie, wyrabianie ciasta i blendowanie ciasteczek z masy cukrowej. Piecę z pieczeniem konwencyjnym. Obsługa zgrzewarki BOKAMA. Utrzymanie w czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu zmechanizowanego, mebli i pomieszczeń kuchennych.
Data publikacji: 2018-10-02
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem artykułów spożywczych. Mycie, obieranie, rozdrabnianie artykułów spożywczych. Szatkowanie warzyw. Panierowanie, szpikowanie, obsmażanie, wyrabianie ciasta i blendowanie ciasteczek z masy cukrowej. Piecę z pieczeniem konwencyjnym. Obsługa zgrzewarki BOKAMA. Utrzymanie w czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu zmechanizowanego, mebli i pomieszczeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 15
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13,70 zł/hPraca ok. 15 H/TYG.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA PRZY PRODUKCJI KATERINGOWEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Zdolności manualne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność obsługi pieca konwencyjnego RATIONAL, szatkownicy ROBOT-COUPE, zgrzewarki BOKAMA.Zdolności manualne, dyspozycyjność i umiejętność roboty z masą cukrową.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 02.10.2018
Oferta pracy ważna do: 16.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Stojanowski Łukasz KLUB-PUB "SPICHLERZ" - 2016-06-08 - Byczyna (opolskie)
-kierowanie zespołem,-nadzór nad dokumentami,-wyrób produktów będących w sprzedaży,-pilnowanie jakości wyrobu
"KANSEEL" S.C. Jarosław Olejnik, Jadwiga Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
sprzedaż art. ogólnospożywczych, zamawianie towaru.
MIECZYSŁAW KOENIG FIRMA KOEN - 2017-05-29 - Prandocin (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów; wyroby garmażeryjne; pomoc szefowej kuchni; przygotowywanie ciast i farszy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Opole (opolskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed wydaniem potraw, , dbanie o porządek w kuchni, obieranie, krojenie, szatkowanie itp., doraźna pomoc kucharzowi w restauracji Księżycowa. Kontakt telefoniczny po 18.00.
Przedsiębiorstwo Transportowo Usługowe KiK sp. z o. o. - 2016-04-11 - Siedlce (mazowieckie)
sprzedaż towarów, realizacja wyznaczonych VM, obsługiwanie programu sprzedażowo - magazynowego, doradzanie klientom
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
Mycie naczyń kuchennych i talerzy, sprzątanie kuchni, obieranie warzyw, odbyeranie towaru
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
Obieranie warzyw, pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-16 - Gdańsk (pomorskie)
RPO
kontakt przez PUP - 2015-11-12 - Dąbki (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRACA W KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA PODOPIECZNYCH OŚRODKA. WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, PRACA W GODZINACH OD 06:00 DO 14:00
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2017-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, praca przy produkcji chrupek, miejsce pracy- Zakład Popcrop- Mikoszewo,oferta pracy skierowana do osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia, II profil pomocy
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Mikoszewo (pomorskie)
prowadzenie procesu produkcji
"TRENKWALDER & PARTNER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-14 - Topole (pomorskie)
Przygotowywanie warzyw i owoców do produkcji na kuchni. Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy. Zmywanie naczyń oraz pojemników do produkcji, mycie podłogi w kuchni i na zapleczu.Umowa zlecenie, około 168h w miesiącu, praca 7 dni w tygodniu, w godz. 10:00-22:00 wg grafiku.Kontakt z pracodawcą: biuro (at) pinola.pl
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
Woliński Rodżer - 2017-03-22 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe FORTIS w Opatowie - 2018-02-20 - Opatów (świętokrzyskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wysoka (lubuskie)
przygotowaywanie półproduktów do karty menu; obróbka wstępna warzyw, mięsa i ryb, utrzynmanie w czystościu kuchni
Pałac Wiechlice Zbigniew Czmuda - 2017-02-17 - Wiechlice (lubuskie)
Wykształcenie: podstawowe; doświadczenie: brak wymagań; organizacja pracy własnej, sumienność, dokładność, zdolności manualne; zakres obowiązków: wstępna obróbka jarzyn i innych produktów, pomoc w przyg. i wydawaniu posiłków, utrzymanie czystości w kuchni; umowa o pracę w zastępstwie; etatu; miejsce pracy: Gliwice;
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI DWUJĘZYCZNYMI NR 6 IM. NOBLISTÓW POLSKICH W GLIWICACH - 2017-09-26 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem I zmiana
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
*Tworzenie zamówień oraz innych dokumentów związanych z dostawą wsystemie CDN *Analiza stanów magazynowych. *Sprawdzanie zgodnościzamówień z fakturą. *Współpraca z działem zakupów w sprawie reklamowanychproduktów. *Pilotowanie zwrotów dotyczących uszkodzonych produktów.*Zgłaszanie reklamacji dotyczących dostaw. *Przygotowanie i kompletowaniedowodów dotyczących reklamacji. *Wyjaśnianie braków i nadwyżek wdostawach *Przygotowywanie pisemnych odpowiedzi *Monitorowanie obieguoraz terminowości wyjaśniania reklamacji *Sporządzanie raportów i statystyk*Dbanie o poprawność dokumentów finansowych, praca w godz.8-16
SFD Spółka Akcyjna - 2016-08-24 - Opole (opolskie)
Pomoc w przyrządzaniu posiłków itp.
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych w Świętochłowicach - 2017-07-05 - Świętochłowice (śląskie)
wykładanie towaru na pólki sklepewe oraz wykonywanie prac porządkowych w sklepie i jego otoczeniu
kontakt przez OHP - 2018-06-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, inne prace kuchenne, praca w ruchu ciągłym
Elektro-Dor Turystyka SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-28 - Opole (opolskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw, obieranie, krojenie, szatkowanie owoców i warzyw, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Paszki Małe (lubelskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, obróbka wstępna surowców, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łazy (mazowieckie)
Pomaganie kucharzom w przygotowaniu posiłków, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza magazynowego.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Płock (mazowieckie)
Prace pomocnicze w kuchni, obsługa kasy fiskalnej. Umowa zlecenie.Godziny pracy ustalane wg. grafiku: pn-pt 11.00 - 23.00, sb-nd 12.00 - 24.00.
Restauracja MARGHERITA s.c. Maria Kuchta, Barbara Lewko - 2016-11-16 - Zabrze (śląskie)
Praktyczne zastosowanie przepisów i procedur obowiązujących w zakładzie gastronomicznym,instruktaż stanowiskowy.Czynności porządkowe jako krytyczne punkty kontroli w zakładzie.Zasady zmywania i utrzymywania naczyń stołowych i kuchennych,obróbka cieplna surowców.Porcjowanie i dekorowanie potraw.Przygotowywanie i dekorowanie potraw.Przygotowywanie posiłków codziennych i oklicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Kutno (łódzkie)