POMOC KUCHENNA K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA K/M
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom; praca w godz.9-17
Data publikacji: 2020-01-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom; praca w godz.9-17
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Data zakończenia pracy: 31.01.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie brak lub podstawowe; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 10.01.2020
Oferta pracy ważna do: 21.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?15508776f2d9522301dab3f5cc6c1b2e
Podobne oferty pracy
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Nowogard (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
DO OBOWIĄZKÓW ZATRUDNIONEJ OSOBY BĘDZIE NALEŻAŁO PRZYGOTOWANIE DAŃ OBIADOWYCH Z PÓŁPRODUKTÓW, OBRÓBKA WARZYW I OWOCÓW.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA DAŃ OBIADOWYCH, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ/H BRUTTO, PRACA W GODZINACH 10:00-18:00, PRACA W WOLNE DNI.
PIEROGI ZE SŁONKA PAWEŁ GRABOWSKI - 2019-05-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wszytskie pomoce w przygotowaniu dań według oryginalnych receptur, porcjowanie, dekorowanie wyrobów. Pomoce porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Łomianki (mazowieckie)
Pomoc kuchenna
Marcin Świerczek "MARS" - 2017-09-07 - Zakliczyn (małopolskie)
pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy
kontakt przez OHP - 2019-08-14 - Szczawnica (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Jawor (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków , pomoc kucharzowi, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, współpraca z innymi pracownikami firmy
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Ślesin (kujawsko-pomorskie)
Obsługa zmywaka, przygotowywanie posiłków, wykonywanie prostych czynności kulinarnych
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS - 2019-03-20 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Zmywanie po posiłku talerzy, kubków itp oraz ich wyparzanie, pomoc w przygotowaniu posiłków, dbanie o czystość stołów i krzeseł na jadalni, mycie przed obiadami i bezpośrednio po obiedzie, zmywanie podłogi w pomieszczeniach kuchennych, dokonywanie ciągłych i generalnych porządków w pomieszczeniach kuchennych, codzienne mycie, dezynfekcja sprzętu kuchennego i podłóg w pomieszcz. kuchennych, pranie ścierek, ręczników i fartuchów, pełnienie obowiązków kucharki podczas jej nieobecności, wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora szkoły, przestrzeganie Regulaminu Pracy, BHP i PPOŻ.
Szkoła Podstawowa nr 3 im. J.Ch. Ruberga w Lędzinach - 2020-01-28 - Lędziny (śląskie)
Zgodnie ze złożonym wnioskiem.
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu dań,zachowanie czystości w lokalu,zmywanie naczyń.
Jerzy Frankowski "MF SYSTEM" - 2018-02-26 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
POMOC SZEFOWI KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona Góra (lubuskie)
-Pomoc przy produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa w godz. 6:00-14:00; 14:00-22:00-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-06-09 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie marynat rybnych i dodatków, krojenie, ważenie, pakowanie, utrzymanie czystości stanowiska pracy.
Perła spółka cywilna - 2019-11-06 - Miszewko (pomorskie)
obróbka warzywbdanie o czystość w miejscu pracyprzygotowywanie posiłków, surówekprzestrzeganie przepisów HACCAP, SANEPIDmycie naczyń i sprzętu kuchennegoutrzymanie porządku w kuchni i pomieszczeniach socjalnych kuchni
Centrum Usług Logistycznych - 2018-07-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
pomoc kuchenna, obieranie warzyw, zmywanie naczyń
CATERING 7 Wieńczysław Młyński - 2016-08-08 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracownik kuchni- praca fizyczna
AMREST SP. Z O.O. - 2018-02-01 - Rzgów (łódzkie)
jw.
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2019-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie wstępnej obróbki warzyw, owoców, ryb, mięsa
Uzdrowisko Cieplice Spółka z o. o. – Grupa PGU - 2018-07-30 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg stanowiskaPraca na dwie zmiany w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2019-08-16 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Duong Van Cuong - " INTER. W.K.D. " Restauracja HANOI - 2016-09-05 - Sandomierz (świętokrzyskie)
STANOWISKO: CZYNNOŚCI POMOCNICZE, Pomoc w przygotowaniu surowców i półproduktów, utrzymywanie na bieżąco czystości, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy w kuchni.wymagania: sprawność manualna, sprawność fizyczna, samodzielność, dokładność, wymagana gotowość do pracy w dni wolne i weekendy oraz podporządkowanie się zmiennym godzinom wykonywania zlecenia, wymagane doświadczenie w podobnych czynnościach, gotowość do wyrobienia książeczki sanepidu, 3 miesiące dświadczenia zawodowego, system czasu pracy: wg zlecenia, wynagrodzenie brutto 14,70 zł/h
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie obowiązków i czynności należących do pomocy kuchennej.
Zakład Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obsługa kuchni, krojenie warzyw, przygotowywanie sałatek, sosów
Cairo Oskar Mieszkowicz ,Joanna Mieszkowicz Spółka Cywilna - 2016-04-26 - Mielec (podkarpackie)
Nadzór i kontrola inwestycji i remontów prowadzonych przez Sąd Okręgowy w Lublinie. Inicjowanie przedsięwzięć mających na celu utrzymanie odpowiedniego poziomu i poprawę stanu technicznego obiektów budowlanych, sieci, instalacji i urządzeń funkcjonujących w budynkach i na terenie nieruchomości podległych Sądowi Okręgowemu. Opracowywanie projektów planów rocznych w zakresie działania Oddziału, a w szczególności w zakresie remontów obiektów sądów oraz przedsięwzięć mających na celu poprawę warunków funkcjonowania sądu. Opracowywanie projektów planów perspektywicznych w zakresie działania Oddziału, a w szczególności w zakresie remontów obiektów sądu oraz przedsięwzięć mających na celu poprawę warunków funkcjonowania sądu. Analizowanie stanu bazy lokalowej sądów pod kątem spełnienia norm ustalanych przez jednostki nadrzędne i ilości etatów w celu zapewnienia optymalnych warunków realizacji zadań. Przedstawianie wniosków i propozycji w tym zakresie. Kompleksowe załatwienie spraw w zakresie prowadzonych procesów inwestycyjnych i remontowych.
SĄD OKRĘGOWY W LUBLINIE - 2016-05-17 - Lublin (lubelskie)
Utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu powszechnego użytku, zmywanie naczyń stołowych i kuchennych, sztućców oraz w przypadku mycia ręcznego każdorazowe ich wyparzanie, właściwa obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych surowców wydanych do produkcji utrzymanie w czystości komór z odpadami poprodukcyjnymi oraz kratek i kanałów ściekowo-odpływowych znajdujących się w części kuchennej, wydawczej i technicznej, przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce, przestrzeganie zasad GHP i GMP.
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-17 - Lublin (lubelskie)