POMOC KUCHENNA Grodzisk Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc kuchenna w lokalu gastronomicznym. Szybkie krojenie, obieranie. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-07-17
Lokalizacja: Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grodzisk Mazowiecki, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc kuchenna w lokalu gastronomicznym. Szybkie krojenie, obieranie. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grodzisk Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1405
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zdolności manualne
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7010717826
danePracodawcy_regon: 36834356800000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Daleka 11A, 05-825 Grodzisk Mazowiecki, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: grodziski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1405
Gmina pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0920380
Ulica pracodawcy: Daleka
Numer budynku pracodawcy: 11A
Profil działalności pracodawcy:
Kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy ważna do: 06.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dfe78a402561e7f4eac733e78d304ffd
Podobne oferty pracy
Pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pomoc kuchenna w lokalu gastronomicznym. Szybkie obieranie, krojenie. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz do przyuczenia, Filetowanie i przygotowywanie ryby, smażenie, grilowanie, tworzenie rolek (potrawy kuchni japońskiej), Praca na dwie zmiany: 10:00-18:00; 14:00-22:00. Umowa o pracę na czas nieokreślony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym i umową na czas określony. Oferta dostepna w sali G
DUO SUSHI SPÓŁKA CYWILNA MARCIN PIETRUSZKA , KRZYSZTOF KOSIŃSKI - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem ( wstępna obróbka warzyw, zmywanie naczyń).
serwis-smaku s.c. Jolanta Stelmaska , Krzysztof Stelmaski - 2020-01-24 - Gdynia (pomorskie)
pomoc kuchenna, praca - Stary Młyn
DERT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
- gotowanie-wydawanie posiłków-sprzatanie
MINI-BAR DULEWICZ EWA - 2020-01-07 - Lębork (pomorskie)
do uzgodnienia
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2016-04-26 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Sławków (śląskie)
pomoc w racach kuchennych, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Ropczyce (podkarpackie)
- Doraźna pomoc kucharzowi, przygotowywanie kuchni do pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza, czyszczenie sprzętu kuchennego i kuchni, zmywanie naczyń. - Język angielski jest wymagany do kontaktowania się z pracodawcą oraz kucharzem, którzy nie mówią po polsku.- Wynagrodzenie: 14,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 20 godzin tygodniowo.- Zlecenie wykonywane będzie w godzinach: 10:00-24:00 + w niedziele i święta. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wymagane umiejętności: umiejętność pracy w zespole, w stresie, dbanie o wizerunek restauracji, wielozadaniowość. Wymagana łatwość nawiązywania kontaktu, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Katowice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Ustanów (mazowieckie)
m.in. zapoznanie się z regilaminem wew. dotyczacymi dyscypliny pracy- uczestniczenie w planowaniu i przygotowaniu jadłospisów orza przygotowanie według nich posiłków - pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2015-11-17 - Ujsoły (śląskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW I INNYCH PRODUKTÓW DO PRODUKCJI, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJACYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO, POMOC PRZY POBIERANIU PRODUKTÓW Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, PREFEROWANE ZAWODOWE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH LUB STOSOWNE ORZECZENIE, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, 3 LETNIE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU POMOC KUCHENNA LUB KUCHARZ
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2018-02-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
1. Pomoc w przygotowaniu posiłków zgodnie z jadłospisem, normami żywieniowymi i sanitarnymi. 2. Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi. 3. Przestrzeganie norm żywieniowych. 4. Pomoc w wydawaniu posiłków oraz porcjowaniu jej zgodnie z zaleconą gramaturą. 5. Odpowiadanie za właściwe przechowywanie produktów żywnościowych, za ich jakość i termin przydatności spożycia 6. Dbanie o właściwe segregowanie odpadów i wynoszenie ich w wyznaczone miejsce. 7. Utrzymywanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych zgodnie z przepisami sanitarnymi i bhp. 8. Dezynfekowanie stołów, sprzętu i podłóg środkami dezynfekującymi. 9. Używanie sprzętu i urządzeń zgodnie z instrukcją i przeznaczeniem. 10. Dbanie o czystość naczyń (wyparzanie ich po każdym posiłku). 11. Prowadzenie rejestru mycia i dezynfekcji naczyń kuchennych, sprzętu kuchennego. 12. Prowadzenie rejestru mycia i dezynfekcji pomieszczeń kuchennych. 13. Używanie czystej odzieży ochronnej (fartuch, czepek) podczas wykonywania codziennych obowiązków. 14. Przestrzeganie ustalonego czasu pracy i wykorzystywanie go w sposób jak najbardziej efektywny. 15. Dbanie o mienie przedszkola, chronienie informacji, których ujawnienie może narazić przedszkole lub konkretne osoby na szkody materialne lub moralne. 16. Zgłaszanie dyrektorowi zauważonych uszkodzeń i niesprawności, które mogą stwarzać groźne następstwa dla zdrowia i życia przebywających w przedszkolu dzieci i pracowników lub przynieść szkodę w mieniu przedszkola. 17. Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż., wykonywanie badań okresowych. 18. Zakaz opuszczania przedszkola w czasie pracy bez zezwolenia dyrektora. 19. Po zakończonej pracy należy wyłączyć źródło energii elektrycznej, gazowej, wody i zabezpieczyć pomieszczenia przed włamaniem. 20. Wykonywanie innych prac wynikających z potrzeb placówki zleconych przez dyrektora
Przedszkole Nr 262 - 2019-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
obieranie warzyw, pomoc w przygotowaniu posiłków,sprzątanie na kuchni, zmywanie
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków oraz obsługa automatu do lodów.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Przysucha (mazowieckie)
praca w kuchni
DEO DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-10 - Białystok (podlaskie)
Pomoc kuchenna
ŁAPFOOD & GOŚCINIEC ORI MARCIN LACHS - 2017-05-12 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Żary (lubuskie)
do uzgdonienia
EUROMARKET ANNA BARCZAK - 2017-03-29 - Wysoka Głogowska (podkarpackie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2020-08-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowanie owoców i warzyw (obieranie, krojenie).Praca w godz. 16:00-24:00
kontakt przez PUP - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - pomoc kuchenna
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2019-09-18 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków
Firma Wielobranżowa "VIRBANK" Andrzej Pastuszak - 2017-06-29 - Zamość (lubelskie)
znajomość kuchni ukraińskiej ze względu na gości z zagranicy,przygotowywanie dań,sprzątanie kuchni,praca na zmywakuznajomość języka ukraińskiego-zaawansowana umiejętności -praca w zespole
Pensjonacik ,,CYKLADA'' S C. Izabella Jaworska, Jacek Jaworski - 2019-05-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie i mycie warzyw, mycie i czyszczenie naczyń, utrzymywanie czystości na stanowisku i w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Mońki (podlaskie)
wstępna obróbka warzyw, obieranie, krojenie warzyw, mycie naczyń
"IMPEL CATERING" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Świebodzin (lubuskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)