POMOC KUCHENNA Grodków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 1 440 PLN
Zakres obowiązków: wg wniosku
Data publikacji: 2020-09-10
Lokalizacja: Grodków (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Grodków, powiat: brzeski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: wg wniosku
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 440 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grodków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1601
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 440 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7471847248
danePracodawcy_regon: 160361484
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzegu
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 32, 49-300 Brzeg, powiat: brzeski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Karta referencyjna, dowód osobisty
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: brzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1601
Gmina pracodawcy: Brzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Brzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0965252
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 10.09.2020
Oferta pracy ważna do: 18.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.09.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?38004b3cd64017af14c9b711f5ac6b4c
Podobne oferty pracy
przygotowanie kuchni do pracy, zmywanie, przygotowywanie drobnych potraw.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Pabianice (łódzkie)
pomocnicze prace w kuchni
'INVEST' Grzegorz Dąbrowski - 2019-02-05 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-
FPU IMOPROJEKT JADWIGA KARŁOWSKA VAN - BERGEN - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Wzgórze Paderewskiego 12 Sp. Z o.o. - 2019-07-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków w kuchni szkolnej
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Kock (lubelskie)
praca w kuchni hotelowej, przygotowywanie dań zimnych i gorących, obróbka mięs, ryb, warzyw i owoców
A & R ROBERT WIERUCKI - 2017-01-24 - Starachowice (świętokrzyskie)
- Pomoc kucharzowi w przygotowaniu posiłków. Organizowanie dystrybucji i wydawanie posiłków na oddziały z zachowaniem czasowego harmonogramu ich wydawania.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Pomoc przy sporządzaniu posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii, wydawanie posiłków dla podopiecznych, banie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Pruszczu Gdańskim - 2019-02-18 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
pomoc przy produkcji wyrobów mącznych i ich sprzedaż
"ASZKA" Joanna Pilch - 2017-03-16 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Grabów-Wójtostwo (wielkopolskie)
Wykonywanie przeróbek krawieckich.
Anna Gładysz - 2018-02-01 - Krosno (podkarpackie)
obróbka warzyw, mięsa; przygotowywanie potraw; praca w godzinach 06.00-14.00, 09.00-17.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-03-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-09-18 - Jarosław (podkarpackie)
Utrzymanie porządku, zmywanienaczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywyanie warzyw i owoców- obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw, porcjkowaniei dekorowanie wyrobów kulinarnych, przestrzeganie przepisów bhp i pp.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Augustów (podlaskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRACE PORZĄDKOWE,PRACA NA ZMYWAKU
PLUS SC M.PELC A.PELC - 2020-06-09 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
- pomoc w przyrządzaniu dań kuchni ukraińskiej: czebureki, kreplachy, pielmieni
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, krojenie i obieranie warzyw, mycie naczyń, wydawanie posiłków
Domatex Adrian Cybulski - 2020-08-19 - Oleśnica (dolnośląskie)
-pomoc w przygotowywaniu posiłków,-dbanie o sprzęt gastronomiczny i stanowisko pracy,
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Barkowice (łódzkie)
Praca w kuchni hotelowej.
"NEPTUN" Beata Szałach - 2017-03-01 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań śniadaniowych dla gości hotelowych, obsługa zmuwaka, pomoc w kuchni
Przedsiębiorstwo Transportowo Budowlane Sp. z o.o - 2018-02-08 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłkówzgodnie z recepturami, przestrzeganie standardów pracy, organizacji pracy, dbanie o najwyzszą jakość przygotowywanych i wydawanych potrwa, przestrzeganie zasad BHP oraz systemu HACCP
Pod Dębem Megapolis Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-08-19 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie i obróbka posiłków na wynos i na miejscu
kontakt przez PUP - 2020-10-02 - Głowno (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków cateringu dietetycznego
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-01-08 - Józefosław (mazowieckie)
- utrzymywanie w czystości przydzielonych pomieszczeń i stanowiska pracy- obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków- rozdrabnianie warzyw i owoców- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków dla dzieci- zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego- wykonywanie poleceń dyrektora związanych z organizacją pracy przedszkola- doraźne zastępowanie kucharki w przypadku jej nieobecności- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza- przestrzeganie zasad technologii i estetyki przepisów higieniczno-sanitarnych
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76 - 2020-10-23 - Łódź (łódzkie)
Pomoc w przygotowtwaniu posiłków, zamawianie towarów.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Obieranie warzyw i owoców, uzupełnianie środków czystości, szybkie tempo pracy - krojenie, siekanie, dbanie o jakość produktów znajdujących się w chłodniach oraz na zapleczu kuchennym, rozbiór mięsa oraz ryb, tworzenie list zakupów, sprawdzanie dat przydatności produktów, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, rozkładanie dostaw.Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz weekendy, odporność na pracę w niskich temperaturach, sprawność fizyczna.
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
FERRARA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-23 - Kobylec (wielkopolskie)
Przygotowywanie produktów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Góreczno (opolskie)