POMOC KUCHARZA Łódź oferta pracy PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76
Stanowisko: POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - utrzymywanie w czystości przydzielonych pomieszczeń i stanowiska pracy- obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków- rozdrabnianie warzyw i owoców- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków dla dzieci- zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego- wykonywanie poleceń dyrektora związanych z organizacją pracy przedszkola- doraźne zastępowanie kucharki w przypadku jej nieobecności- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza- przestrzeganie zasad technologii i estetyki przepisów higieniczno-sanitarnych
Data publikacji: 2020-10-23
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gałczyńskiego 9, 93-259 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- utrzymywanie w czystości przydzielonych pomieszczeń i stanowiska pracy- obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków- rozdrabnianie warzyw i owoców- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków dla dzieci- zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego- wykonywanie poleceń dyrektora związanych z organizacją pracy przedszkola- doraźne zastępowanie kucharki w przypadku jej nieobecności- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza- przestrzeganie zasad technologii i estetyki przepisów higieniczno-sanitarnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + 20% premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_1: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętności gastronomiczne- rzetelność, sumienność, pracowitość
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76
danePracodawcy_nip: 9820331580
danePracodawcy_regon: 000220368
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Gałczyńskiego 9, 93-259 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 09:00 - 14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Gałczyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.10.2020
Oferta pracy ważna do: 22.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?62e43a772b50af0d29d62ffb23f8d4f2
Podobne oferty pracy
pomoc przy zmywaniu naczyń, pomoc przy utrzymaniu porządku na kuchni, składanie kartonów do pizzy, pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Gostyń (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków w restauracji ośrodka wypoczynkowego "Pod Lipami"
"PROFINES" Paweł Byliński - 2018-02-14 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2020-08-21 - Łobez (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-01-30 - Głuchołazy (opolskie)
Przygotowywanie potraw do kebaba i sałatek, dbanie o czystość lokalu.
Marhaba Kebab Walid Hassan Kaid Ali - 2019-03-18 - Mielec (podkarpackie)
Samodzielne wyrabianie ciasta: lepienie (ręczne) pierogów; pomoc kucharzowi, zmywanie naczyń, utrzymanie kuchni w czystości, obieranie warzyw. Praca na umowę zlecenie, ok. 80 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc na kuchni. Praca od 23-7
TAL Sp. z o.o - 2018-08-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych.
Przedszkole Miejskie Nr 231 - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
pomoc w pracach kuchennych, przygotowywanie produktów
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-07 - Łańcut (podkarpackie)
-Organizowanie terapii zajęciowej,-Tworzenie indywidualnego planu wspierająco - aktywizującego,-Rozpoznawanie potrzeb i możliwości klientów,-Dbanie o schludny wygląd klientów,-Prowadzenie treningów umiejętności społecznych,-Kontakt 58-532-69-30., e-mail: nowowiejska (at) sds.tczew.pl
ŚRODOWISKOWY DOM SAMOPOMOCY W TCZEWIE - 2020-05-15 - Tczew (pomorskie)
wg zakresu obowiązków
Kuźnia Smaków Bartłomiej Betański - 2017-02-22 - Debrzno (pomorskie)
Pomoc w kuchni i przygotowywanie posiłków
SALUS KOMAROWO SP. Z O.O. - 2016-11-25 - Komarowo (zachodniopomorskie)
-
EUROKOLONIE- O.W. ALGA, O.W. SOLARIS -WITOLD KRYGIER - 2020-01-22 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Pomoc kuchenna / nabór staż do 30 r. ż. POWER
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Stary Sącz (małopolskie)
Czynności magazynowe: wkładania, wydawanie, przyjmowanie oraz załadunek towaru w magazynie.
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Wojkowice (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków, porcjowanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Boguchwała (podkarpackie)
- Zakres zadań: 1). przygotowywanie posiłków dla dzieci (w okresie roku szkolnego- podwieczorki i kolacje, w przerwach nauki szkolnej śniadania i podwieczorki),2). dokonywanie zakupów spożywczych niezbędnych do przygotowania posiłków,3). przestrzeganie zasad higieny oraz jakości i ilości porcji w przygotowanych posiłkach,4). sporządzanie próbek żywności zgodnie z obowiązującymi normami,5). dbanie o właściwy stan sanitarny i higieniczny pomieszczeń kuchennych,6). przestrzeganie zasad higieny osobistej, używania odzieży ochronnej, dbanie o czystości odzieży ochronnej własnej oraz przeznaczonej dla dzieci-(pranie, prasowanie fartuchów, ścierek kuchennych).- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto + dodatek stażowy. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 14:00-18:00, w piątki i w okresie wakacyjnym w godzinach: 12:00-16:00. Wymagania: 1). wykształcenie co najmniej podstawowe lub zasadnicze zawodowe, 2). niekaralność za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe,3). umiejętność przygotowania posiłków i wykonywania prac kuchennych prac porządkowych,4). komunikatywność,5). odpowiedzialność,6). otwartość,7). cierpliwość,8). umiejętność pracy w zespole,9). mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,10). miele widziane posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W KATOWICACH - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie: średnie lub wyższe; 2 lata doświadczenia zawodowego; przygotowanie i prowadzenie dok. kadrowej, rozliczanie wynagrodzeń, sporządzanie listy płac, obsługa pracowników w obszarze kadrowo-płacowym, zarządzanie procesami personalnymi, sporządzanie deklaracji i formularzy zw. z rozliczaniem ZUS i US; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice; oferta także dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności;
"GLOSSA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-13 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-08-13 - Ropczyce (podkarpackie)
pomoc kuchenna
Gastronomia DJANEX Lawendowy Zakątek - 2016-05-10 - Komorniki (wielkopolskie)
obsługa gości ośrodka wypoczynkowo- rehabilitacyjnego (meldowanie, wymeldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, udzielanie informacji); umowa na 33 miesiące; godziny pracy: 8.00- 20.00; praca zgodnie z grafikiem
ANKRIS PHU ZPCHR A. KURZAK - 2018-02-06 - Ustka (pomorskie)
kontrole jakości produktów, praca na produkcji, obsługa maszyn, pakowanie wyrobów gotowych, formowanie elementów gumowych
kontakt przez OHP - 2016-09-06 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Szkoła Podstawowa im. Tadeusza Kościuszki - 2018-07-24 - Sobowidz (pomorskie)
Przygotowywanie i dekoracja potraw, pieczenie ciast
HOTEL BRISTOL MAREK SIENKIEWICZ - 2019-12-24 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie napojów kawowych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- pobieranie artykułów żywnościowych do obróbki wstępnej,- rozliczanie sie z szefem kuchni lub kucharzem z otrzymanych do przerobu artykułów żywnościowych,- wykonywanie wstępnej obróbki warzyw, owoców, ryb, mięsa i drobiu,- racjonalne używanie powierzonych surowców do obróbki wstepnej,- utrzymanie w czystośi pomieszczeń do obróbki wstepnej kuchni oraz zaplecza socjanlego,- mycie naczyń kuchennych oraz naczyń stołowych,- usuwanie na bieżąco i systematycznie odpadów,- stosowanie się do przepisów i zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad Systemu HACCP wdrożonych w Dziale Gastronomii Spółki,- wykonywanie prostych czynności kulinarnych,- dbanie o powierzone wyposażenie, sprzęt mechaniczny oraz drobny sprzęt kuchenny,- informowanie Kierownika Działu Gastronomii lub Szefa Kuchni o zauważonych awariach wyposażenia lub sprzętu kuchennego lub innych nieprawidłowościach,- przestrzeganie obowiązujących przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.POŻ,- wykonywanie innych czynności zleconych przez bezpośredniego przełożonego lub Zarząd Spółki.
Uzdrowisko Cieplice Spółka z o.o – Grupa PGU - 2019-06-12 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wyróbpierogow,pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
Sea Park Andrzej Myślińsk - 2016-04-13 - Sarbsk (pomorskie)