POMOC KUCHENNA Gdańsk oferta pracy PPH BMJ MARIAN WANDTKE SPÓŁKA JAWNA

Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw pod okiem kucharza, wydawanie posiłków, dekorowanie potraw.
Data publikacji: 2017-05-24
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: PPH BMJ MARIAN WANDTKE SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza Górskiego 1, 80-336 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw pod okiem kucharza, wydawanie posiłków, dekorowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
poza sezonem praca w godz. 7-15, w sezonie dodatkowe godz. pracy w ramach komunii, przyjęć i kolacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.06.2017
Data zakończenia pracy: 30.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie, minimum roczne doświadczenie, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejetność wykonywania dekoracji potraw. Miejsce pracy: Gdańsk-Żabianka. Kontakt osobisty: ul. Górskiego 1 lub telefoniczny: 608-813-590.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PPH BMJ MARIAN WANDTKE SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Kazimierza Górskiego 1, 80-336 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Kazimierza Górskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: stołówka studencka
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.05.2017
Data dodania oferty pracy: 23.05.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Zamość (lubelskie)
wykonywanie konstrukcji drewnianych do szalunków i steplowań
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Golczowice (małopolskie)
prace kuchenne
Element Pub Benedykt Wycisk - 2018-01-23 - Zawada (opolskie)
przygotowywanie potraw
Andrzej Dudziak, Ośrodek Turystyczno-Wypoczynkowy "UROCZA" - 2018-03-01 - Serpelice (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw dla klientów restauracji
HOTEL OLEŃKA ODDZIAŁ BARAK - 2016-09-30 - Szydłowiec (mazowieckie)
Pomoc w kuchni
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-03-17 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowywanie kanapek i sałatek.
NATALI Natalia Laurent - 2017-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Siutkówek (kujawsko-pomorskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-10-05 - Rzeszów (podkarpackie)
BRANŻA SPOŻYWCZA. POMOC KUCHNI (OBIERANIE ZIEMNIAKÓW, POMOC PRZY PRODUKCJI SAŁATEK, PAKOWANIE DO POJEMNIKÓW). PRACA W GODZINACH 8-16. WYMAGANA KS. SANEPID. KONTAKT TELEFONICZNY (42 250 72 71, W GODZINACH 08:00-16:00,) LUB OSOBISTY (W GODZINACH 8-10).
PERFECT PLUS Sp. z o.o. PRZEDSIĘBIORSTWO ZAOPATRZENIA GASTRONOMICZNEGO - 2015-11-27 - Łódź (łódzkie)
Pomoc w kuchni, prace związane z przygotowaniem i pieczeniem pizzy, zmywanie naczyń, sprzątanie w kuchni oraz części restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
nauczanie matematyki w klasach IV-VII szkoły podstawowej oraz w II i III klasie gimnazjum, wychowawstwoumowa o pracę na zastępstwo
SZKOŁA PODSTAWOWA STOWARZYSZENIA PRZYJACIÓŁ SZKÓŁ KATOLICKICH IM. KARDYNAŁA STEFANA WYSZYŃSKIEGO - 2017-10-27 - Złotniki Kujawskie (kujawsko-pomorskie)
LEPIENIE PIEROGÓW, PRZYGOTOWANIE FARSZU DO PIEROGÓW, PRZYGOTOWYWANIE SURÓWEK.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Łódź (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa zmywarki, mycie nasczyń, garnków, układanie w szafie, przygotowywanie naczyń, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Karczma Dębowa Michał Zawiślak - 2017-06-09 - Krasnobród (lubelskie)
UTRZYMANIE PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, POMOC KUCHARZOWI, ZMYWANIE NACZYŃ, OBIERANIE WARZYW, MONITOROWANIE PORZĄDKU NA ZAPLECZU I W MAGAZYNIE, LEPIENIE PIEROGÓW, SMAŻENIE NALEŚNIKÓW ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH,AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca co drugi dzień od godz. 11.
Bartkowski Andrzej F.P.U.H. - 2016-04-18 - Klecza Dolna (małopolskie)
wymagana książeczka sanepidowska
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Lębork (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Morawiany (świętokrzyskie)
Utrzymanie zaplecza kuchennego w czystości, proste prace kucharskie, zmywanie naczyń
Przedsiębiorstwo Handlowo Gastronomiczne Jadwiga Śmietanka ZAJAZD NA WINIARACH - 2016-05-30 - Warka (mazowieckie)
wg.programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pomoc w pracy kucharzy i szefa kuchni, dbałość o porządek w miejscu pracy, zaopatrzenie w środki czystości.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne; obsługa zmywaka oraz pomoc w innych pracach kuchennych zleconych przez szefa kuchni; stosowanie zasad zleconych przez szefa kuchni; stosowanie zasad HACCP; utrzymywnaie w czystości miejsca pracy;
La Cucina sp. z o.o. - 2017-01-24 - Opole (opolskie)
transport lokalny, dostawa napoigodziny pracy do ustalenia
PHU KRYSIO Krzysztof Lipiński - 2017-01-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy wydawaniu posiłków, sprzątanie
RESTAURANT CAFE BARBARA ZIELIŃSKA - 2016-11-04 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Pomoc na kuchni, utrzymanie czystości w lokalu
PIEROGARNIA POLSKA TOMASZ HOK - 2016-09-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; chęci do pracy; wykonywanie prac pomocniczych oraz wydawanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice; możliwość pracy na cały etat lub 1/2 etatu; mogą być osoby z orzeczonym st. niepełnosprawności - sprawne ruchowo
LA VITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Gliwice (śląskie)
Wykonywanie wszelkich czynności związanych z gastronomią.
kontakt przez OHP - 2016-06-06 - Słowacja (Słowacja)
dobieranie surowców ipółpraduktów w małej gastronomi, obsługa maszyn i urzadzeń w małej gastronomii, przygotowywanie pólproduktów do dalszej obróbki w malej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Łuków (lubelskie)
obsługa informacyjna Klientów firmowych indywidualnych i hurtowych, wykonywanie wycen, kosztorysów.
ECORSON JAROSŁAW KUBIAK - 2016-04-20 - Łódź (łódzkie)