POMOC KUCHENNA DO LEPIENIA PIEROGÓW Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: POMOC KUCHENNA DO LEPIENIA PIEROGÓW
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca
Data publikacji: 2020-07-16
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA DO LEPIENIA PIEROGÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane kserokopie świadcectw ukończenia szkoły i świadectwa pracy,
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
danePracodawcy_nip: 8131681884
danePracodawcy_regon: 005147400
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KONTAKT OSOBISTY z CV + wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . ul. BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów od godz. 11.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : OD GODZ 11.000
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 16.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c18f462286bddbc48a4144cee3f1cae4
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu posiłków dla pacjentów szpitala; praca na dwie zmiany w godzinach 07.00-19.00; miejsce wykonywania pracy: SPWZOZ w Stargardzie, ul. Wojska Polskiego 27.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Stargard (zachodniopomorskie)
utrzymywanie czystości w pomieszczeniach GOK i na terenie, mycie okien i podłóg, odkurzanie, zmiatanie, utrzymywanie w czystości sanitariatów, przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Bielsk (mazowieckie)
obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie), mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego, pranie obrusów i fartuchów
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Jadwisin (dolnośląskie)
załadunek i rozładunek samochodów ciężarowych, segregacja pieczarek, pomoc w sprawach technicznych
Grupa Producentów Grzybów "PRIME CHAMP" Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Jastrowie (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
Restauracja LOS LOCOS - 2015-11-26 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Praca na kuchni oraz obsługa klienta w Barze Frykas. Praca 7 godzin dziennie i praca w sobotę. Wynagrodzenie 2100,00 brutto + premie.Praca w godzinach 7-19. Godziny pracy do ustalenia.
Bogunia Sławomir Firma Handlowa "TILIA 7", BAR FRYKAS - 2018-06-22 - Andrychów (małopolskie)
przygotowanie stanowiska przed rozpoczęciem pracy, pomoc przygotowania gorących posiłków, wydawanie gorących posiłków, dbanie o czystość lokalu, przygotowyanie surówek
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Mysłowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowaniu dań, obsługa urządzeń kuchennych.
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Zawada (świętokrzyskie)
Zmywanie naczyń, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Zabierzów (małopolskie)
Pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Kraków (małopolskie)
Zadaniem pracownika będzie przygotowywanie prostych potraw kuchni ukraińskiej, półproduktów, pakowanie. Warunkiem przyjęcia do pracy będzie posiadanie aktualnej książeczki zdrowia dla celów sanit.-epidemiol. Głównymi kryteriami wyboru pracownika będą: umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej (np. czeburieki, młynci, solanki, żarke, kruczenyky) oraz zdolności manualne – dokładność, zręczność oraz szybkość (firma zajmuje się m.in. kateringiem – przygotowanie i dostarczenie potraw na czas warunkuje ich sprzedaż). Pracodawca oczekuje również umiejętności obsługi urządzeń: obieraczka do ziemniaków i wrzyw, szatkownica do warzyw, szatkownica do kapusty. Potencjalny pracownik odbędzie test wewnętrzny Zakładu pozwalający określić zdolności manualne oraz znajomość kuchni ukraińskiej- stawka 14,50 zł/godz., minimalna ilość godzin pracy w tygodniu - 20, godziny pracy: 6-10
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Łódź (łódzkie)
Staż w firmie Restauracja ""U Kucharzy".Program stażu do zapoznania w pokoju nr 37.
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Grodziec (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków
Niepubliczne Przedszkole "Bolek i Lolek" - 2016-03-21 - Udorpie (pomorskie)
Przygotowanie półproduktów,obróbka art.spożywczych, dekorowanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Lublin (lubelskie)
Wykształcenie: podstawowe; mile widziane doświadczenie oraz uprawnienia do obsługi przenośników taśmowych i zgrzebłowych pod ziemią; miejsce pracy: KWK Knurów-Szczygłowice, Ruch "Knurów";
LINTER MINING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-09 - Knurów (śląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
Firma Wielobranżowa Bernarda Budzyńska - 2017-04-05 - Zgierz (łódzkie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków.
Szkoła Podstawowa nr 43 w Gdyni - 2019-08-12 - Gdynia (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków serwowanych w restauracji, krojenie, obieranie, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-08-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
praca na terenie Rzeszowa
PPUH "REMONTPIEC" Adam Leja - 2019-01-17 - Rzeszów (podkarpackie)
-pomoc w przygotowaniu potraw,- utrzymanie czystosci na st. pracy.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Łódź (łódzkie)
UTRZYMYWANIE PORZĄDKU NA KUCHNI, ZMYWANIE NACZYŃ, CZYSZCZENIE SPRZĘTÓW, PRZYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW- OBIERANIE, KROJENIE. PORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH. ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH
kontakt przez PUP - 2020-02-25 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Reszel (warmińsko-mazurskie)
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z przepisami i zasadami BHP, ochrony ppoż., ergonomii i ochrony środowiska; analizowanie rynku i ofert konkurencji; pozyskiwanie nowych klientów; utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi partnerami handlowymi; tworzenie ofert handlowych; realizowanie planów sprzedażowych; reprezentowanie firmy w wydarzeniach branżowych; proponowanie działań usprawniających sprzedaż; sporządzanie dokumentacji dotyczącej sprzedaży.Umowa zlecenie 90h w m-cu, dyspozycyjność w godz. 6-19Proponowany okres zatrudnienia 3 lataMiejsce pracy: ul. Stargardzka 2 Wrocław, pow. wrocławski
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa wstępna surowców.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Staszów (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem;praca w godzinach 14.00-22.00; kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach 13.00-17.00
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-05-23 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie warzyw i owoców do produkcji na kuchni. Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy. Zmywanie naczyń oraz pojemników do produkcji, mycie podłogi w kuchni i na zapleczu.Umowa zlecenie, około 168h w miesiącu, w godz. 10:00-22:00 wg grafiku.Kontakt z pracodawcą: biuro (at) pinola.pl
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)