PIEKARZ Kolbuszowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: PIEKARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: oferta pracy dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa, formowanie, wypiek pieczywa różnego rodzaju przy pomocy urządzeń piekarniczych, praca w godz. od 15.00 do 23.00
Data publikacji: 2020-07-13
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
oferta pracy dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa, formowanie, wypiek pieczywa różnego rodzaju przy pomocy urządzeń piekarniczych, praca w godz. od 15.00 do 23.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: PIEKARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1806
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: piekarz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2020
Data zakończenia pracy: 14.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku piekarza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8140004433
danePracodawcy_regon: 690207962
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1806
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974392
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 59A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|751204
Zawód wykonywany przez pracownika: piekarz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.07.2020
Data dodania oferty pracy: 13.07.2020
Oferta pracy ważna do: 12.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?047d020898a6beb0f3b9f0b87510eb73
Podobne oferty pracy
W/g zawodu.
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Kielce (świętokrzyskie)
NADZÓR NAD PRAWIDŁOWYM TOKIEM PRODUKCJI, ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WYKONYWANIE ZLECEŃ PRODUKCYJNYCH I PRAWIDŁOWE ICH WYKONYWANIE, NADZÓR NAD PRAWIDŁOWYM WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW I NARZĘDZI DO PRACY, NADZÓR NAD PRZESTRZEGANIEM PRZEPISÓW BHP I PPOŻ, RAPORTOWANIE PRZEŁOŻONYM, PLANOWANIE, USPRAWNIANIE PROCESÓW PRODUKCYJNYCH, NAZDÓR NAD PODLEGŁYM ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW I ODPOWIEDNIE ZARZĄDZANIE PRACOWNIKAMI, WSPÓŁPRACA Z DZIAŁEM KADR W ZAKRESIE DOKUMNETACJI PRACOWNICZEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, PRAWA PRACY, OBSŁUGA PAKIETU OFFICE, UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY WŁASNEJ I INNYCH, KIEROWANIE ZESPOŁEM, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZANIU PRODUKCJĄ (DZ. JELICIARNIA W ZAKŁADZIE MIĘSNYM)
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; znajomość specyfiki i technologii produkcji burka; umiejętność wykonywania podstawowych serbskich wypieków, takich jak burek z ciasta filo czy lepinje; 3 miesiące doświadczenia. Obowiązki: wykonywania podstawowych serbskich wypieków, takich jak burek z ciasta filo czy lepinje.
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
Piekarz - wypiek pieczywa , ciast
RZEMIEŚLNICZY ZAKŁAD PIEKARSKI s.c WAŁCZ - 2018-06-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
- testowanie surowców i gotowych produktów- wykonywanie badań oraz pomiarów komponentów i wyrobów gotowych- kontrola parametrów wykonania produktu- wstępna analiza problemów oraz wad znalezionych w procesie produkcji
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Radomsko (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
zakup materiałów i wyrobów u dostawców z Wietnamu, wspomaganie pracy wietnamskich handlowców, odpowiedzialność za porządek w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie mąk i dodatków zgodnie z recepturą, wypiek ciasta z zachowaniem zasad technologicznych, obsługa maszyn i urządzeń , piecówi aparatury kontrolno-pomiarowej
BONUS-PLUS Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Kańczuga (podkarpackie)
- wypiek pieczywa
Carrefour Polska Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
Jazda samochodem ciężarowym i traktorem, drobne naprawy powierzonego sprzętu.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Poręba Radlna (małopolskie)
Obsługa pieca do wypieków, przygotowywanie ciasta.
Piekarnia-Cukiernia Skup i Sprz. Art. Spoż. Noculak - 2015-11-26 - Kępno (wielkopolskie)
produkcja wyrobów piekarniczych tj. chleb, bułki zwykłe
ZAKŁAD PIEKARNICZY S.C. GÓRNIAK - 2017-09-22 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe - piekarz. Praca od 22:00 do 6:00. Kontakt osobisty z pracodawcą po umówieniu telefonicznym.
SPOŁEM PSS RYBNIK - 2016-08-05 - Rybnik (śląskie)
- praca z produktem, - zatowarowanie stoiska- przestrzeganie elementarnych zasad bezpieczeństwa żywności
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE " ASBOL "- IMPORT-EKSPORT ADAM WEŁNA - 2016-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych; stosowanie norm i zasad HACCP; przygotowanie potraw zgodnie z recepturami kucharza/kucharki; obróbka wstępna wszelkich surowców, mycie, obieranie, czyszczenie itp.; sprzątanie pomieszczeń kuchni, mycie sprzętu itp.Więcej informacji na stronie :www.autobusik.euE-mail: dyrektor (at) autobusik.eu
"PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE LARIX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-24 - Lubliniec (śląskie)
wypiek pieczywa
PIEKARNIA "MOSIONEK" Dorota Wochniak - 2019-09-06 - Przysucha (mazowieckie)
produkcja i wypiek pieczywa, praca na jedną zmianę w godz. 10:00 - 18:00
"MIRPOL" Paweł Kadłubek - 2019-11-14 - Zawiercie (śląskie)
Wypiek wyrobów piekarniczych.
Piekarnia "Na Złotym Rogu" Waldemar Obrębowski - 2020-01-10 - Jawor (dolnośląskie)
praca przy stole, ciastach, piecu
LIMARO S.JAWNA - 2016-03-24 - Mosina (wielkopolskie)
- pobieranie artykułów żywnościowych do obróbki wstępnej,- rozliczanie sie z szefem kuchni lub kucharzem z otrzymanych do przerobu artykułów żywnościowych,- wykonywanie wstępnej obróbki warzyw, owoców, ryb, mięsa i drobiu,- racjonalne używanie powierzonych surowców do obróbki wstepnej,- utrzymanie w czystośi pomieszczeń do obróbki wstepnej kuchni oraz zaplecza socjanlego,- mycie naczyń kuchennych oraz naczyń stołowych,- usuwanie na bieżąco i systematycznie odpadów,- stosowanie się do przepisów i zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad Systemu HACCP wdrożonych w Dziale Gastronomii Spółki,- wykonywanie prostych czynności kulinarnych,- dbanie o powierzone wyposażenie, sprzęt mechaniczny oraz drobny sprzęt kuchenny,- informowanie Kierownika Działu Gastronomii lub Szefa Kuchni o zauważonych awariach wyposażenia lub sprzętu kuchennego lub innych nieprawidłowościach,- przestrzeganie obowiązujących przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.POŻ,- wykonywanie innych czynności zleconych przez bezpośredniego przełożonego lub Zarząd Spółki.
Uzdrowisko Cieplice Spółka z o.o – Grupa PGU - 2019-06-12 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Utrzymanie w pełnej sprawności maszyn i urządzeń w ciągu technologicznym znajdującym się w zakładzieLokalizowanie uszkodzeń, zebezpieczanie skutków awarii oraz określenie i eliminacja przyczynUsuwanie usterek mechanicznych maszyn i narzędzi produkcyjnych, Realizacja procesów napraw zgodnie ze standardami określonymi w dokumentacji technicznejStałe kontrolowanie procesów oraz bieżąca konserwacja urządzeń zgodnie z planem prewencyjnym Prowadzenie dokumentacji związanej z naprawami i przeglądami maszyn oraz urządzeńGospodarowanie częściami zamiennymi Współpraca z mistrzami/kierownikami produkcji
COROPLAST POLSKA SP. Z O.O. SP. K. - 2018-11-26 - Strzelce Opolskie (opolskie)
ZADANIA W ZAKRESIE KONTROLI JAKOŚCIOWEJ PRODUKTÓW, PROSTE PRACE MONTAŻOWE I KOMPLETOWANIA KOMPONENTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, DZIAŁANIA JAKOŚCIOWE W PROCESIE PRODUKCJI, TERMINOWOŚĆ WYKONYWANIA ZLECONYCH ZADAŃ
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - Gliwice (śląskie)
Cukiernik - zarabienie drożdży, ciast, ciastek.Pomoc piekarza - czyszczenie blach, narabianie, ważenie.Piekarz - piecowy - obsługa pieca ceramicznego.Piekarz - ciastowy - przygotowywanie ciast do produkcji.Magazynier - krojenie chleba, pakowanie.
Piekarnia SZARMACH Dorota Szarmach - 2019-05-07 - Gdańsk (pomorskie)
prace leśne polegające na zrywce lub pozyskaniu drewnamiejsce pracy : terytorium Polski
Zakład Usług Leśnych Mateusz Demczak - 2016-03-07 - Tuplice (lubuskie)
Wypiek i formowanie pieczywa
Piekarnia Ciastkarnia Sezamka Stanisław Hinc - 2020-01-08 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie do wypieku pieczywa. Praca na umowę o pracę w godz. 16-24 w Ustoniu Morskim.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "BRAVO" Z. SOBAŃSKI, M. RACZKOWSKA-SOBAŃSKA - 2018-12-06 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
obróbka detali na obrabiarkach tradycyjnych dla działu Obróbki Mechanicznej
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Panki (śląskie)
Inspektor ds. odnawialnych źródeł energii
AEGM ADAM FLAGA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-21 - Tarnów (małopolskie)
Produkcja pieczywa. Praca od 16.00 do 20.00 w Trzemeśni.
Piekarnia ROGALIK S.C. Tadeusz Dominiak, Maciej Ślęczek - 2020-06-12 - Trzemeśnia (małopolskie)