Praca Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 8 ofert pracy Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU.
Wykonywanie czynno艣ci pomocy kuchennej.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2020-02-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie czynno艣ci pokojowej.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2020-02-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie czynno艣ci kelnera - obs艂uga cateringowa klient贸w Sp贸艂ki.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2020-02-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
- utrzymanie nale偶ytego stanu sanitarno-porzadkowego wyznaczonych do sprz膮tania pomieszcze艅,- odbi贸r i przegl膮d stanu technicznego pokoju przed opuszczeniem go przez kuracjusza/go艣cia,- natychmiastowe zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich zauwa偶onych brak贸w, zniszcze艅, uszkodze艅 na wyznaczonym odcinku pracy,- nale偶yte organizowanie pracy oraz przedstrzeganie cz臋stotliwo艣ci i zakresu wykonywania sprzatania pomieszcze艅,- wymiana i transport bielizny po艣cielowj do/z pralni wewn膮trzzak艂adowej- prawid艂owe, zgodne z instrukcj膮 u偶ywanie powierzonego sprz臋tu, narz臋dzi pracy oraz 艣rodk贸w czysto艣ci,- natychmiastowe zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich znalezionych przedmiot贸w po wyje藕dzie kuracjuszy/go艣ci- bie偶膮ce uzyskiwanie informacji z recepcji dotycz膮cych ruchu kuracjuszy (wyjazdy/przyjazdy),- wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego nie wymienionych powy偶ej a wynikajacych z bie偶膮cych potrzeb Sp贸艂ki, zwi膮zanych z posiadanymi kwalifikacjami oraz zajmowanym stanowiskiem pracy- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.PO呕.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
- utrzymanie nale偶ytego stanu sanitarno-porzadkowego wyznaczonych do sprz膮tania pomieszcze艅,- odbi贸r i przegl膮d stanu technicznego pokoju przed opuszczeniem go przez kuracjusza/go艣cia,- natychmiastowe zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich zauwa偶onych brak贸w, zniszcze艅, uszkodze艅 na wyznaczonym odcinku pracy,- nale偶yte organizowanie pracy oraz przedstrzeganie cz臋stotliwo艣ci i zakresu wykonywania sprzatania pomieszcze艅,- wymiana i transport bielizny po艣cielowj do/z pralni wewn膮trzzak艂adowej- prawid艂owe, zgodne z instrukcj膮 u偶ywanie powierzonego sprz臋tu, narz臋dzi pracy oraz 艣rodk贸w czysto艣ci,- natychmiastowe zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich znalezionych przedmiot贸w po wyje藕dzie kuracjuszy/go艣ci- bie偶膮ce uzyskiwanie informacji z recepcji dotycz膮cych ruchu kuracjuszy (wyjazdy/przyjazdy),- wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego nie wymienionych powy偶ej a wynikajacych z bie偶膮cych potrzeb Sp贸艂ki, zwi膮zanych z posiadanymi kwalifikacjami oraz zajmowanym stanowiskiem pracy- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.PO呕.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
- sporz膮dzanie zam贸wie艅 na artyku艂y handlowe i przekazywanie ich do realizacji Kierownikowi Dzia艂u Gastronomii,- przyjmowanie towaru od Kierownika Dzia艂u Gastronomii do baru,- sprzeda偶 artyku艂贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi cenami,- sporz膮dzanie raport贸w dziennych sprzeda偶y po ka偶dym dy偶urze,- sporz膮dzanie miesi臋cznych rozlicze艅 obrotu bufetu,- regularne wp艂aty dziennych utarg贸w do recepcji w odpowiednim obiekcie Sp贸艂ki oraz dokumentacji kasowej do ksi臋gowo艣ci wg ustalonych procedur,- prawid艂owa obs艂uga kasy fiskalnej i systemu informatycznego,- utrzymanie w nale偶ytej czysto艣ci: nakry膰 sto艂owych, sztu膰c贸w, stolik贸w konsumpcyjnych, sali w trakcie godzin funkcjonowania restauracji, baru i zaplecza baru,- bie偶膮ce zg艂aszanie Kierownikowi Dzia艂u Gastronomii konieczno艣ci uzupe艂nienia wyposa偶enia niezb臋dnego do prawid艂owego funkcjonowania restauracji, baru,- obs艂uga konsument贸w przy stolikach i przy barze, - w trakcie imprez zamawianych przez klient贸w (bankiety, wesela,bale itd.), pobieranie od szefa kuchni porcjowanych potraw i podawanie konsumentom wg ustalonego jad艂ospisu, gramatury i harmonogramu imprez- w艂a艣ciwe przechowywanie pobranych artuku艂贸w 偶ywno艣ciowych do czasu wydania do konsumpcji- zabezpieczenie potraw i artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych nie wykorzystywanych w trakcie imprezy oraz odpowiedzialno艣c za ich dalsze racjonalne wykorzystanie,- przygotowywanie do sprzeda偶y, zgodnie z ustalonym menu, potraw z posiadanych surowc贸w i p贸艂produkt贸w zgodnie z ustalon膮 receptur膮 i gramatur膮,- stosowanie si臋 do przepis贸w i zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad Systemu HACCP wdro偶onych w Dziale Gastronomii Sp贸艂ki,- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.PO呕,- wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego lub Zarz膮d Sp贸艂ki.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
- sporz膮dzanie zam贸wie艅 na artyku艂y handlowe i przekazywanie ich do realizacji Kierownikowi Dzia艂u Gastronomii,- przyjmowanie towaru od Kierownika Dzia艂u Gastronomii do baru,- sprzeda偶 artyku艂贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi cenami,- sporz膮dzanie raport贸w dziennych sprzeda偶y po ka偶dym dy偶urze,- sporz膮dzanie miesi臋cznych rozlicze艅 obrotu bufetu,- regularne wp艂aty dziennych utarg贸w do recepcji w odpowiednim obiekcie Sp贸艂ki oraz dokumentacji kasowej do ksi臋gowo艣ci wg ustalonych procedur,- prawid艂owa obs艂uga kasy fiskalnej i systemu informatycznego,- utrzymanie w nale偶ytej czysto艣ci: nakry膰 sto艂owych, sztu膰c贸w, stolik贸w konsumpcyjnych, sali w trakcie godzin funkcjonowania restauracji, baru i zaplecza baru,- bie偶膮ce zg艂aszanie Kierownikowi Dzia艂u Gastronomii konieczno艣ci uzupe艂nienia wyposa偶enia niezb臋dnego do prawid艂owego funkcjonowania restauracji, baru,- obs艂uga konsument贸w przy stolikach i przy barze, - w trakcie imprez zamawianych przez klient贸w (bankiety, wesela,bale itd.), pobieranie od szefa kuchni porcjowanych potraw i podawanie konsumentom wg ustalonego jad艂ospisu, gramatury i harmonogramu imprez- w艂a艣ciwe przechowywanie pobranych artuku艂贸w 偶ywno艣ciowych do czasu wydania do konsumpcji- zabezpieczenie potraw i artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych nie wykorzystywanych w trakcie imprezy oraz odpowiedzialno艣c za ich dalsze racjonalne wykorzystanie,- przygotowywanie do sprzeda偶y, zgodnie z ustalonym menu, potraw z posiadanych surowc贸w i p贸艂produkt贸w zgodnie z ustalon膮 receptur膮 i gramatur膮,- stosowanie si臋 do przepis贸w i zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej oraz zasad Systemu HACCP wdro偶onych w Dziale Gastronomii Sp贸艂ki,- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.PO呕,- wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego lub Zarz膮d Sp贸艂ki.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
- utrzymanie nale偶ytego stanu sanitarno-porzadkowego wyznaczonych do sprz膮tania pomieszcze艅,- odbi贸r i przegl膮d stanu technicznego pokoju przed opuszczeniem go przez kuracjusza/go艣cia,- natychmiastowe zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich zauwa偶onych brak贸w, zniszcze艅, uszkodze艅 na wyznaczonym odcinku pracy,- nale偶yte organizowanie pracy oraz przedstrzeganie cz臋stotliwo艣ci i zakresu wykonywania sprzatania pomieszcze艅,- wymiana i transport bielizny po艣cielowj do/z pralni wewn膮trzzak艂adowej- prawid艂owe, zgodne z instrukcj膮 u偶ywanie powierzonego sprz臋tu, narz臋dzi pracy oraz 艣rodk贸w czysto艣ci,- natychmiastowe zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich znalezionych przedmiot贸w po wyje藕dzie kuracjuszy/go艣ci- bie偶膮ce uzyskiwanie informacji z recepcji dotycz膮cych ruchu kuracjuszy (wyjazdy/przyjazdy),- wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez bezpo艣redniego prze艂o偶onego nie wymienionych powy偶ej a wynikajacych z bie偶膮cych potrzeb Sp贸艂ki, zwi膮zanych z posiadanymi kwalifikacjami oraz zajmowanym stanowiskiem pracy- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych, BHP i P.PO呕.
Uzdrowisko Cieplice Sp. z o. o. - Grupa PGU - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)