Praca KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 66 ofert pracy KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI.
-obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, sa艂atek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;-obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;-sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;-prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;-wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2021-03-17 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
-obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, sa艂atek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;-obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;-sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;-prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;-wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2021-03-17 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2021-03-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2020-11-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2020-09-10 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
1. obszar produkcji - praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, salatek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;2. obszar sprzeda偶y - przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;3. prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; 4. sala restauracyjna - prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;5. prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;6.sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu wok贸艂 restauracji,7.czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprzet贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewnetrznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald's, w tym filtracja i wymiana frytury,8. segregacja i sk艂adanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonald's procedurami ochrony 艣rodowiska,9.mycie okien i elewacji zewnetrznej,10.pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w,11.uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.),12.wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracyMiejsce pracy: ul. Antoniego Laubitza 1, ul. Wojska Polskiego 16. 88-100 Inowroc艂aw
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2020-06-03 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, sa艂atek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu zewn臋trznego wok贸艂 restauracji;czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewn臋trznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury;segregacja i sk艂adowanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonalds procedurami ochrony 艣rodowiska;mycie okien i elewacji zewn臋trznej;pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w;uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.);wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2020-05-20 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, sa艂atek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2020-05-20 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
1. obszar produkcji - praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, salatek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;2. obszar sprzeda偶y - przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;3. prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; 4. sala restauracyjna - prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;5. prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;6.sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu wok贸艂 restauracji,7.czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprzet贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewnetrznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald's, w tym filtracja i wymiana frytury,8. segregacja i sk艂adanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonald's procedurami ochrony 艣rodowiska,9.mycie okien i elewacji zewnetrznej,10.pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w,11.uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.),12.wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracyMiejsce pracy: ul. Antoniego Laubitza 1, ul. Wojska Polskiego 16. 88-100 Inowroc艂aw
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2020-02-19 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
- obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowanie produkt贸w ( np. kanapek, sa艂atek, deser贸w ) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅,- obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;- prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2020-02-03 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
- obszar produkcji: praca przy grilu; frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowanie produkt贸w ( np. kanapek, sa艂atek, deser贸w ) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅,- obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;- prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;- sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu zewn臋trznego wok贸艂 restauracji;- czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprz臋t贸w,narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewn臋trznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald' s, w tym filtracja i wymiana frytury;- segregacja i sk艂adowanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w Mc Donald's procedurami ochrony 艣rodowiska;- mycie okien i elewacji zewn臋trznej;- pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w;- uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci ( myd艂o,papier toaletowy itp.);- wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2020-02-03 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
1. obszar produkcji - praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, salatek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;2. obszar sprzeda偶y - przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w , narz臋dzi i naczy艅;3. prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; 4. sala restauracyjna - prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;5. prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;6.sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu wok贸艂 restauracji,7.czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprzet贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewnetrznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald's, w tym filtracja i wymiana frytury,8. segregacja i sk艂adanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonald's procedurami ochrony 艣rodowiska,9.mycie okien i elewacji zewnetrznej,10.pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w,11.uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.),12.wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracyMiejsce pracy: ul. Antoniego Laubitza 1, ul. Wojska Polskiego 16. 88-100 Inowroc艂aw
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-12-05 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-11-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
* Obszar produkcji: praca przy grilu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzuzpe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, sa艂atek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅. * Obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawienie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅. * Prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu. * Sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej. * Prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewnetrznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy. * sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu zewn臋trznego wok贸艂 restauracji, *czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewn臋trznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald's, w tym filtracja i wymiana frytury, *segregacja i sk艂adowanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonald's procedurami ochrony 艣rodowiska, *mycie okien i elewacji zewn臋trznej, *pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w, *uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.) * Wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2019-11-04 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
- obszar produkcji: praca przy grilu; frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowanie produkt贸w ( np. kanapek, sa艂atek, deser贸w ) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅,- obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;- prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;- wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2019-11-04 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
- obszar produkcji: praca przy grilu; frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowanie produkt贸w ( np. kanapek, sa艂atek, deser贸w ) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅,- obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;- prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;- sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu zewn臋trznego wok贸艂 restauracji;- czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprz臋t贸w,narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewn臋trznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald s, w tym filtracja i wymiana frytury;- segregacja i sk艂adowanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w Mc Donald"s procedurami ochrony 艣rodowiska;- mycie okien i elewacji zewn臋trznej;- pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w;- uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci ( myd艂o,papier toaletowy itp.);- wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2019-10-10 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
1. obszar produkcji - praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, salatek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;2. obszar sprzeda偶y - przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w , narz臋dzi i naczy艅;3. prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; 4. sala restauracyjna - prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;5. prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;6.sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu zewn臋trznego wok贸艂 restauracji,7.czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewn臋trznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald's, w tym filtracja i wymiana frytury,8. segregacja i sk艂adowanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonald's procedurami ochrony 艣rodowiska,9.mycie okien i elewacji zewnetrznej,10.pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w,11.uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.),12.wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracyMiejsce pracy: ul. Antoniego Laubitza 1, ul. Wojska Polskiego 16. 88-100 Inowroc艂aw
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-09-23 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
- obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowanie produkt贸w ( np. kanapek, sa艂atek, deser贸w ) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅,- obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;- prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2019-09-09 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-08-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowanie produkt贸w ( np. kanapek, sa艂atek, deser贸w ) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅,- obszar sprzeda偶y: przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;- prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
KRAJMAN Piotr Krajewski - 2019-08-22 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-08-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-05-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-03-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
praca w Restauracji Mc Donald's w Inowroc艂awiu, praca w kuchni przy produkcji, na kasie przy obs艂udze go艣ci, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-03-26 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
1. obszar produkcji - praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, salatek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅;2. obszar sprzeda偶y - przygotowywanie deser贸w oraz napoj贸w zimnych i gor膮cych, obs艂uga kasy zwi膮zana z odpowiedzialno艣ci膮 za mienie powierzone na tym stanowisku z obowi膮zkiem zwrotu albo wyliczenia si臋, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zam贸wie艅, uzupe艂nianie zapas贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w , narz臋dzi i naczy艅;3. prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; 4. sala restauracyjna - prace porz膮dkowe, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, sprz臋t贸w i cz臋艣ci sanitarnej;5. prace porz膮dkowe w restauracji i na terenie zewn臋trznym wok贸艂 restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;6.sprz膮tanie i przygotowanie do u偶ytkowania wszystkich pomieszcze艅 w restauracji oraz terenu wok贸艂 restauracji,7.czyszczenie i konserwacja urz膮dze艅, sprzet贸w, narz臋dzi i naczy艅 znajduj膮cych si臋 w restauracji i na terenie zewnetrznym restauracji zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald's, w tym filtracja i wymiana frytury,8. segregacja i sk艂adanie odpad贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w McDonald's procedurami ochrony 艣rodowiska,9.mycie okien i elewacji zewnetrznej,10.pranie fartuch贸w, szmatek i mop贸w,11.uzupe艂nianie 艣rodk贸w czysto艣ci (myd艂o, papier toaletowy itp.),12.wype艂nianie wszystkich zleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy/miejsce pracy: ul. Antoniego Laubitza 1, ul. Wojska Polskiego 16. 88-100 Inowroc艂aw
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-03-15 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
praca w Restauracji Mc Donald's w Inowroc艂awiu, praca w kuchni przy produkcji, na kasie przy obs艂udze go艣ci, drobne prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2019-01-03 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2018-12-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
praca w Restauracji Mc Donald's w Inowroc艂awiu, praca w kuchni przy produkcji, na kasie przy obs艂udze go艣ci, drobne prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2018-12-03 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2018-10-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
praca w Restauracji Mc Donald's w Inowroc艂awiu, praca w kuchni przy produkcji, na kasie przy obs艂udze go艣ci, drobne prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2018-10-10 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
prace na kuchni, praca przy obs艂udze, prace porz膮dkowe
KRAJMAN PIOTR KRAJEWSKI - 2018-07-27 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)