Praca Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k., które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 26 ofert pracy Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k..
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie - gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych - zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-05-10 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.- Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.- Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.- Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.- Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.- Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.- Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych- przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Estetyczne i prawidłowe przygotowywanie dań - Współpraca z dietetykiem w zakresie tworzenia nowych przepisów - Utrzymywanie zgodności wykonania deserów z wytycznymi bilansu kalorycznego i makroskładników
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Estetyczne i prawidłowe przygotowywanie dań - Współpraca z dietetykiem w zakresie tworzenia nowych przepisów - Utrzymywanie zgodności wykonania deserów z wytycznymi bilansu kalorycznego i makroskładników
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Estetyczne i prawidłowe przygotowywanie dań - Współpraca z dietetykiem w zakresie tworzenia nowych przepisów - Utrzymywanie zgodności wykonania deserów z wytycznymi bilansu kalorycznego i makroskładników
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)
- Estetyczne i prawidłowe przygotowywanie dań - Współpraca z dietetykiem w zakresie tworzenia nowych przepisów - Utrzymywanie zgodności wykonania deserów z wytycznymi bilansu kalorycznego i makroskładników
Fitlab Catering Sp. z o. o. Sp. k. - 2021-04-07 - Skawina (małopolskie)