Praca Dijo Baking Sp. z o.o. - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy Dijo Baking Sp. z o.o., kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 38 ofert pracy Dijo Baking Sp. z o.o..
zamykanie zlece艅 produkcyjnych w systemie informatycznym - rozliczanie rzeczywistego zu偶ycia surowc贸w i materia艂贸w na wykonan膮 produkcj膮, 艣ledzenie nieprawid艂owo艣ci procesu przep艂yw贸w matreria艂owych celem prawid艂owego rozliczania, sporz膮dzanie raport贸w zmianowych na podstawie produkcyjnych raport贸w operatorskichSystem czasu pracy: 3 zmiany lub dwie zmiany po 12hPraca na czas okre艣lony: 1-3 lataGodziny pracy: 6:00 - 6:00
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-06-19 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakuj膮cej, kontrola pracy maszyny pakuj膮cej.Eliminowanie nieprawid艂owych opakowa艅, pakowanie wyrob贸w gotowych.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug, Oko艂o 152 godziny pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, trzy zmiany lub dwie po 12h. Przewidywany okres wykonywania pracy: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-29 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie, przygotowywanie i za艂adunek towar贸w z produkcji na podstawie stosownych dokument贸w; Roz艂adunek surowc贸w i opakowa艅; Utrzymywanie porz膮dku i higieny w magazynie; prowadzenie kartotek produkt贸w i regularna kontrola rzeczywistego stanu magazynu; kontrola ilo艣ciowa i jako艣ciowa dostaw; prowadzenie w wersji elektronicznej przychodu - rozchodu surowc贸w i opakowa艅; inwentaryzacja oraz ewidencja stanu surowc贸w i opakowa艅; raportowanie odchyle艅; 艣cis艂a wsp贸艂praca z Dzia艂em Produkcji w zakresie optymalnego organizacyjnie dla procesu przep艂ywu surowc贸w i opakowa艅.Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-29 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakuj膮cej, kontrola pracy maszyny pakuj膮cej.Eliminowanie nieprawid艂owych opakowa艅, pakowanie wyrob贸w gotowych.Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-29 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakuj膮cej, kontrola pracy maszyny pakuj膮cej.Eliminowanie nieprawid艂owych opakowa艅, pakowanie wyrob贸w gotowych.Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 linii produkcyjnej (np. ustawianie temperatury i parametr贸w produkcyjnych), utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 produkowanych produkt贸w, organizacja pracy zgodnie z harmonogramem, nadz贸r realizacji planu produkcji, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami w celu zapewnienia dost臋pno艣ci wszystkich niezb臋dnych zasob贸w produkcyjnych w odpowiedniej ilo艣ci i jako艣ci.Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub dwie zmiany po 12h.Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 linii produkcyjnej (np. ustawianie temperatury i parametr贸w produkcyjnych), utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej, 艂ugowni.Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub dwie zmiany po 12h.Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Dostarczanie surowc贸w na stanowiska pracy, nawa偶anie surowc贸w zgodnie z receptur膮, dokonywanie zapis贸w zu偶ycia surowc贸w, nadz贸r nad automatycznym procesem mieszania i przygotowania ciasta, badanie parametr贸w ciasta, monitorowanie parametr贸w procesu technologicznego i ich zapis贸w, selekcja odpad贸w poprodukcyjnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Trzy zmiany lub dwie po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅, zawieraj膮cego uwagi co do regulacji, czasu awarii i napraw; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy. czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej; druk etykiet na opakowania zbiorcze; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej. Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h.Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 linii produkcyjnej (np. ustawianie temperatury i parametr贸w produkcyjnych), utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej, 艂ugowni, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 produkowanych produkt贸w, pomoc w organizacji pracy zgodnie z harmonogramem, pomoc w nadzorze realizowania planu produkcji, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami w celu zapewnienia dost臋pno艣ci wszystkich niezb臋dnych zasob贸w produkcyjnych w odpowiedniej ilo艣ci i jako艣ci. Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub dwie zmiany po 12h.Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅, zawieraj膮cego uwagi co do regulacji, czasu awarii i napraw; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy. czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej; druk etykiet na opakowania zbiorcze; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej. Umowa o 艣wiadczenie us艂ug, Oko艂o 152 godziny pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h.Przewidywany okres wykonywania pracy: 1-3 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Dostarczanie surowc贸w na stanowiska pracy, nawa偶anie surowc贸w zgodnie z receptur膮, dokonywanie zapis贸w zu偶ycia surowc贸w, nadz贸r nad automatycznym procesem mieszania i przygotowania ciasta, badanie parametr贸w ciasta, monitorowanie parametr贸w procesu technologicznego i ich zapis贸w, selekcja odpad贸w poprodukcyjnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Trzy zmiany lub dwie po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Dostarczanie surowc贸w na stanowiska pracy, nawa偶anie surowc贸w zgodnie z receptur膮, dokonywanie zapis贸w zu偶ycia surowc贸w, nadz贸r nad automatycznym procesem mieszania i przygotowania ciasta, badanie parametr贸w ciasta, monitorowanie parametr贸w procesu technologicznego i ich zapis贸w, selekcja odpad贸w poprodukcyjnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug, Oko艂o 152 godziny pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, trzy zmiany lub dwie po 12h. Przewidywany okres wykonywania pracy: 2-5 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅, zawieraj膮cego uwagi co do regulacji, czasu awarii i napraw; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy. czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej; druk etykiet na opakowania zbiorcze; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej. Dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h.Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lat.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie, przygotowywanie i za艂adunek towar贸w z produkcji na podstawie stosownych dokument贸w; Roz艂adunek surowc贸w i opakowa艅; Utrzymywanie porz膮dku i higieny w magazynie; prowadzenie kartotek produkt贸w i regularna kontrola rzeczywistego stanu magazynu; kontrola ilo艣ciowa i jako艣ciowa dostaw; prowadzenie w wersji elektronicznej przychodu - rozchodu surowc贸w i opakowa艅; inwentaryzacja oraz ewidencja stanu surowc贸w i opakowa艅; raportowanie odchyle艅; 艣cis艂a wsp贸艂praca z Dzia艂em Produkcji w zakresie optymalnego organizacyjnie dla procesu przep艂ywu surowc贸w i opakowa艅.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug, Oko艂o 152 godziny pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h. Przewidywany okres wykonywania pracy: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki ; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅 zawieraj膮cego uwagi co do regulacji, czasu awarii i napraw ; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy ; czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej ; druk etykiet na opakowania zbiorcze ; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy ; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej.Praca na czas okre艣lony: 2-5 lataGodziny pracy: 6:00 - 06:00
Dijo Baking sp. z o.o. - 2019-09-25 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki ; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅 zawieraj膮cego uwagi co do regulacji, czasu awarii i napraw ; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy ; czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej ; druk etykiet na opakowania zbiorcze ; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy ; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej.Praca na czas okre艣lony: 2-5 lataGodziny pracy: 6:00 - 06:00
Dijo Baking sp. z o.o. - 2019-09-25 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakuj膮cej, kontrola maszyny pakuj膮cej, eliminowanie nieprawid艂owych opakowa艅, pakowanie wyrob贸w gotowychGodziny pracy: 6:00 - 6:00umowa o 艣wiadczenie us艂ug : 2-5 lata
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2019-05-13 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Nawa偶anie i dozowanie surowca, transport r臋czny surowca do mieszalnika, obs艂uga urz膮dze艅, pobieranie surowca, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej,kontrola prawid艂owo艣ci przebiegu procesu technologicznego przed wypiekiem i po wypieku ciasta, selekcja odpad贸w poprodukcyjnych;Godziny pracy: 6-14-22-6Wymiar czasu pracy ok. 152 humowa o 艣wiadczenie us艂ug: 2-5 lat
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2019-05-10 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅, zawieraj膮cego uwagi co do regulacji, czasu awarii i napraw; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy. czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej; druk etykiet na opakowania zbiorcze; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej.Godziny pracy: 6:00 umowa o 艣wiadczenie us艂ug: 2-5 lata
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2019-05-10 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Nawa偶anie i dozowanie surowca, transport r臋czny surowca do mieszalnika, obs艂uga urz膮dze艅, pobieranie surowca, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej,kontrola prawid艂owo艣ci przebiegu procesu technologicznego przed wypiekiem i po wypieku ciasta, selekcja odpad贸w poprodukcyjnych;Przewidywany okres wykonywania pracy: 1-3 lata. Praca w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Rozpocz臋cie pracy od zaraz.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2019-02-13 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
UMIESZCZANIE GOTOWEGO PRODUKTU NA PODAJNIKU MASZYNY PAKUJ膭CEJ, KONTORLA PRACY MASZYNY PAKIUJ膭CEJ, ELIMINOWANIE NIEPRAWID艁OWYCH OPAKOWA艃, PAKOWANIE WYROB脫W GOTOWYCH.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug oko艂o 152 h w m-cu, zatrudnienie na 3 lata.Wynagrodzenie 16,50 z艂 brutto/h nie mniej ni偶 2500 z艂 miesi臋cznie
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-08-14 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
UMIESZCZANIE GOTOWEGO PRODUKTU NA PODAJNIKU MASZYNY PAKUJ膭CEJ, KONTORLA PRACY MASZYNY PAKIUJ膭CEJ, ELIMINOWANIE NIEPRAWID艁OWYCH OPAKOWA艃, PAKOWANIE WYROB脫W GOTOWYCH.Umowa zlecenie oko艂o 152 h w m-cu, zatrudnienie na 3 lata
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
UMIESZCZANIE GOTOWEGO PRODUKTU NA PODAJNIKU MASZYNY PAKUJ膭CEJ, KONTROLA PRACY MASZYNY PAKUJ膭CEJ, ELIMINOWANIE NIEPRAWID艁OWYCH OPAKOWA艃, PAKOWANIE WYROB脫W GOTOWYCH.Umowa zlecenie oko艂o 152 h w m-cu, zatrudnienie na 3 lata
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
DOSTARCZANIE SUROWC脫W NA STANOWISKO PRACY, NAWAZANIE SUROWC脫W ZGODNIE Z RECEPTUR膭, PROWADZENIE DOKUMENTACJI ZU呕YCIA SUROWC脫W, SELEKCJA ODPAD脫W PRODUKCYJNYCH, POZOSTA艁E PRACE PRODUKCYJNE.System czasu pracy TRZYZMIANOWY 6-14, 14-22, 22-6Praca na czas okre艣lony: 33 M-CE Z MO呕LIWO艢CI膭 PRZED艁U呕ENIA
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-07-17 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅, zawieraj膮cego uwagi co do regulacji; czasu awarii i napraw; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy, czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej; druk etykiet na opakowania zbiorcze; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej. Zak艂ad pracuje ca艂膮 dob臋.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug na 3 lata, oko艂o 152 h w m-cu
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Umieszczanie gotowego produktu na podajniku maszyny pakuj膮cej, kontrola pracy maszyny pakuj膮cej, eliminowanie nieprawid艂owych opakowa艅 jednostkowych, pakowanie wyrob贸w gotowych. Zak艂ad pracuje ca艂膮 dob臋.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug na 3 lataWymiar czasu pracy: ok. 152 h / msc
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny pakuj膮cej, foliarki; prowadzenie zeszytu pracy urz膮dze艅, zawieraj膮cego uwagi co do regulacji; czasu awarii i napraw; obserwacja prawid艂owo艣ci pracy, czyszczenie g艂owic maszyny pakuj膮cej; druk etykiet na opakowania zbiorcze; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; mycie i dezynfekcja linii produkcyjnej. Zak艂ad pracuje ca艂膮 dob臋.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug na 3 lata, oko艂o 152 h w m-cu
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Dostarczanie surowc贸w na stanowiska pracy, Nawa偶anie surowc贸w zgodnie z receptur膮, Dokonywanie zapis贸w zu偶ycia surowc贸w, Nadz贸r nad automatycznym procesem mieszania i przygotowania ciasta, Badanie parametr贸w ciasta, Monitorowanie parametr贸w procesu technologicznego i ich zapis贸w, Selekcja odpad贸w poprodukcyjnych, Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, umowa o 艣wiadczenie us艂ug na 3 lata, oko艂o 152 h w m-cu
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Dostarczanie surowc贸w na stanowiska pracy, Nawa偶anie surowc贸w zgodnie z receptur膮, Dokonywanie zapis贸w zu偶ycia surowc贸w, Nadz贸r nad automatycznym procesem mieszania i przygotowania ciasta, Badanie parametr贸w ciasta, Monitorowanie parametr贸w procesu technologicznego i ich zapis贸w, Selekcja odpad贸w poprodukcyjnych, Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy,Umowa o 艣wiadczenie us艂ug na 3 lata, oko艂o 152h w m-cu
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)
Umieszczanie gotowego produktu na podajniku maszyny pakuj膮cej, kontrola pracy maszyny pakuj膮cej, eliminowanie nieprawid艂owych opakowa艅 jednostkowych, pakowanie wyrob贸w gotowych.Umowa o 艣wiadczenie us艂ug na 3 lata, oko艂o 152h w m-cu. zak艂ad pracuje ca艂膮 dob臋
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Zabrodzie (dolno艣l膮skie)