Praca Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 7 ofert pracy Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska.

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)

RECEPCJONISTKA - od 2 800 PLN

> Udzielanie informacji o dostępności, standardzie i wyposażeniu pokoi hotelowych> Bieżąca sprzedaż miejsc noclegowych, dokonywanie i sprawdzanie rezerwacji, ustalanie z gościem terminu pobytu w hotelu.> Prowadzenie bieżącej ewidencji pokoi (w programie i w zeszycie „czyste-brudne pokoje”): czystych i wymagających posprzątania, wolnych pokoi i przewidzianych do zwolnienia.> Obsługa: centrali telefonicznej, kasy hotelowej, terminala, komputera (wystawiane FV), oraz innych urządzeń biurowych.> Zgłaszanie i odnotowanie w zeszycie „usterki” braków i uszkodzeń wynikłych z użytkowania lub spowodowanych przez gości.> Koordynowanie oraz nadzorowanie pracy służby pięter> Podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego
Centrum Gastronomiczno- Hotelarskie; Art. Spożywczo - przemysłowe Grażyna Kurowska - 2021-06-01 - Warka (mazowieckie)