Praca MANAGER RESTAURACJI - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy MANAGER RESTAURACJI, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 74 ofert pracy MANAGER RESTAURACJI.
Kierowanie restauracją, pracownikami, dbanie o odpowiednią jakość świadczonych usług. Praca w godz. 10-18
Little India Harichand Katragadda - 2021-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Kierowanie restauracją, pracownikami, dbanie o odpowiednią jakość świadczonych usług. Praca w godz. 10-18
Little India Harichand Katragadda - 2021-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Kierowanie restauracją, pracownikami, dbanie o odpowiednią jakość świadczonych usług. Praca w godz. 10-18
Little India Harichand Katragadda - 2021-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Kierowanie restauracją, pracownikami, dbanie o odpowiednią jakość świadczonych usług. Praca w godz. 10-18
Little India Harichand Katragadda - 2021-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
organizacja pracy restauracji, organizacja imprez
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2021-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
organizacja pracy restauracji, organizacja imprez
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2021-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
organizacja pracy restauracji, organizacja imprez
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2021-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
organizacja pracy restauracji, organizacja imprez
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2021-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
organizacja pracy restauracji, organizacja imprez
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2021-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
organizacja pracy restauracji, organizacja imprez
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2021-05-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
zarządzanie restauracją, dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji, kontakt z gośćmi i organizacja imprez, prowadzenie spraw finansowych
1. WHITE HOTEL JAN ROMANIUK 2. PHU ROMAN JAN ROMANIUK - 2021-04-08 - Krynica Morska (pomorskie)
zarządzanie restauracją, dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji, kontakt z gośćmi i organizacja imprez, prowadzenie spraw finansowych
1. WHITE HOTEL JAN ROMANIUK 2. PHU ROMAN JAN ROMANIUK - 2021-04-08 - Krynica Morska (pomorskie)
zarządzanie restauracją, dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji, kontakt z gośćmi i organizacja imprez, prowadzenie spraw finansowych
1. WHITE HOTEL JAN ROMANIUK 2. PHU ROMAN JAN ROMANIUK - 2021-04-08 - Krynica Morska (pomorskie)
zarządzanie restauracją, dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji, kontakt z gośćmi i organizacja imprez, prowadzenie spraw finansowych
1. WHITE HOTEL JAN ROMANIUK 2. PHU ROMAN JAN ROMANIUK - 2021-04-08 - Krynica Morska (pomorskie)
- Zarządzanie restauracją oraz skuteczne kierowanie zespołem;- Dbałość o wysoką jakość świadczenia usług, atmosferę i wizerunek hotelu;- Prawidłowe rozpoznawanie potrzeb klienta, reagowanie na zamówienia nietypowe;- Wdrażanie nowych rozwiązań w zakresie ergonomii miejsca pracy;- Kierowanie zespołem pracowników oraz odpowiednie delegowanie zadań;- Przestrzeganie zasad HACCP;- Organizowanie akcji promujących usługi gastronomiczne;- Maksymalizacja działań sprzedażowych;- Codzienna kontrola sprzedaży oraz motywowanie pracowników w zakresie sprzedaży;- Kontrola przepływu materiałów magazynowych, sporządzanie odpowiednich dokumentów magazynowych;- Ścisła współpraca z szefem kuchni i zastępcami w zakresie jakości dań i zgodności wydawanych potraw w stosunku do menu;- Czynny udział w pracy restauracji.
"PAŁAC MORTĘGI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-03-17 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
- Zarządzanie restauracją oraz skuteczne kierowanie zespołem;- Dbałość o wysoką jakość świadczenia usług, atmosferę i wizerunek hotelu;- Prawidłowe rozpoznawanie potrzeb klienta, reagowanie na zamówienia nietypowe;- Wdrażanie nowych rozwiązań w zakresie ergonomii miejsca pracy;- Kierowanie zespołem pracowników oraz odpowiednie delegowanie zadań;- Przestrzeganie zasad HACCP;- Organizowanie akcji promujących usługi gastronomiczne;- Maksymalizacja działań sprzedażowych;- Codzienna kontrola sprzedaży oraz motywowanie pracowników w zakresie sprzedaży;- Kontrola przepływu materiałów magazynowych, sporządzanie odpowiednich dokumentów magazynowych;- Ścisła współpraca z szefem kuchni i zastępcami w zakresie jakości dań i zgodności wydawanych potraw w stosunku do menu;- Czynny udział w pracy restauracji.
"PAŁAC MORTĘGI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-03-17 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
fakturowanie, segregacja dokumentów, przyjmowanie i segregacja faktur zakupów itp.; miejsce wykonywania pracy: Pizzeria Moskva Dąbrowa Górnicza, równoważny czas pracy, godziny pracy według ustaleń
ROGO DG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-03-10 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Analizowanie potrzeb klientów.Utrzymywanie kontaktu z dostawcami, podwykonawcami.Zarządzanie pracą personelu i dbanie o jakość obsługi klienta.
kontakt przez PUP - 2020-12-04 - Garbatka-Letnisko (mazowieckie)
Kierowanie obszarami restauracyjnymi, w tym produkcji i obsługi. Zarządzanie pracownikami oraz pomoc w przygotowaniu produktów MC Donalds.
Rondo Michał Byczy - 2020-10-21 - Gdańsk (pomorskie)
Kierowanie obszarami restauracyjnymi, w tym produkcji i obsługi. Zarządzanie pracownikami oraz pomoc w przygotowaniu produktów MC Donalds.
Rondo Michał Byczy - 2020-10-08 - Gdańsk (pomorskie)
zarządzanie restauracją, dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji, kontakt z gośćmi i organizacja przyjęć, bankietów, imprez okolicznościowych, prowadzenie spraw finansowych
White Hotel Jan Romaniuk - 2020-08-18 - Krynica Morska (pomorskie)
Zapewnienie wdrożenia i egzekwowania standardów jakości i zasad świadczonego serwisu w gastronomii, Stworzenie planu działań promujących usługi gastronomiczne przy współpracy z działem marketingu i sprzedaży, Zarządzanie podległym zespołem pracowników – motywowanie, delegowanie i egzekwowanie zadań (6-12 osób), Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległego zespołu, Zapewnienie terminowego przepływu informacji, dobrej współpracy i komunikacji między działami w hotelu i restauracji, Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z dostawcami oraz składanie zamówień na potrzeby restauracji, Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych, Posiadanie predyspozycji przywódczych i organizacyjnych, Znajomość standardów profesjonalnego serwisu i procedur w gastronomii
Bar Restauracja "u chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-07-27 - Hrubieszów (lubelskie)
wykształcenie minimum średnie,mile widziane doświadczenie w gastronomii,komunikatywność
Elżbieta Grochowska Gościniec Zębcowski - 2020-07-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
KONTAKT Z KLIENTAMI, OBSŁUGA ZAMÓWIEŃ , PLANOWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
kontakt przez PUP - 2020-07-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kontakty z klientami, wszelkie prace związane z kierowaniem zakładem gastronomicznym Godziny pracy 10-18
P.P.H.U. "POD ŻAGLAMI" ZBIGNIEW NASUTA - 2020-06-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie pracownikami podczas dnia pracy
A&J ANETTA STRADOMSKA - 2020-06-02 - Pawliki (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie restauracją. Sporządzanie grafików, rozliczanie, zamówienia, inwentaryzacje.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "GARMAŻERKA PIEROGARNIA STOLNICA" - 2020-05-18 - Lublin (lubelskie)
zarządzanie restauracją, dbanie o wystrój, klimat i estetykę restauracji, kontakt z gośćmi i organizacja przyjęć, bankietów, imprez okolicznościowych, prowadzenie spraw finansowych
White Hotel Jan Romaniuk - 2020-05-14 - Krynica Morska (pomorskie)
Monitorowanie rynku i działań konkurencji, analizowanie potrzeb klientów, Utrzymywanie kontaktu z dostawcami, podwykonawcami, zarządzanie pracą personelu i dbanie o jakość obsługi klienta, ustalanie grafiku pracy zespołu, nadzorowanie poziomu stanu magazynowego i zakupów, kontrola spełniania norm zewnętrznych i wewnętrznych, dbałośc o atmosferę i wystrój restauracji, załatwianie formalności związanych z prowadzeniem lokalu, realizownie założeń budżetowych, tworzenie i nadzór promocji, odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów bhp i ppoż.
MEZZO ONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-03-18 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Wg programu stażu (FP 6/3)
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Zarządzanie restauracją, nadzór nad pracownikami- ustalanie grafików pracy, współpraca z szefami kuchni przy opracowaniu kart menu, sprzedaż usług gastronomicznych, korespondencja dot. rezerwacji.Praca w godz. 10-18
Admi Spółka z o.o. Gastronomia - 2020-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)