Praca LIDER GOŚCINNOŚCI - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy LIDER GOŚCINNOŚCI, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 82 ofert pracy LIDER GOŚCINNOŚCI.
Tworzenie atmosfery gościnności , współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską
PG-H "BAROM" Barbara Boroń - 2021-05-26 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Tworzenie atmosfery gościnności , współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską
PG-H "BAROM" Barbara Boroń - 2021-05-26 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Obsługa Gości na sali restauracyjnej; odpowiedzialność za zapewnienie Gościom komfortowych warunków na sali jadalnej; monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówienia do stolików; pełnienie roli ambasadora marki McDonald's
kontakt przez PUP - 2020-11-25 - Gliwice (śląskie)
załacznik nr 1LIDER GOŚCINNOŚCI: tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez: zindywidualizowane i autentyczne witanie oraz żegnanie gości;nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanie ku temu możliwości;oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych);wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi; odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej;monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików (Table Service);określanie czynników, które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa i aktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji. współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską polegająca na: instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na najwyższym poziomie;przekazywaniu innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów i obsługi gości; wspieraniu rozwoju i szkoleniu kandydatów na stanowisko Lider Gościnności. Pełnienie roli ambasadora marki McDonalds poprzez: znajomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą McDonalds; konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór.praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości). Prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu.Zakres dodatkowy obowiązków na stanowisku Instruktor: przeprowadzanie szkoleń na stanowiskach pracowniczych zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s;prowadzenie dokumentacji przeprowadzonych szkoleń zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s; praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości);kierowanie obszarem produkcji na terenie kuchni; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2020-11-12 - Kielce (świętokrzyskie)
tworzenie atmosfery gościnnościna każdym etapie wizyty gości w restauracji, współpraca z innymi pracownikami i kasrą menadzerską, pełnienie roli ambasadora marki Mcdonalds, wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań
PG-H BAROM Barbara Boroń - 2020-10-12 - Słubice (lubuskie)
tworzenie gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez współpracę z innymi pracownikami i kadrą menagerską, pełnienie roli ambasadora marki McDonald's, praca na wszyskich stanowiskach obsługi gości
ANDRZEJ MAZIARZ PRZEDSIĘBIORSTWO - 2020-10-08 - Cieszyn (śląskie)
tworzenie gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez współpracę z innymi pracownikami i kadrą menagerską, pełnienie roli ambasadora marki McDonald's, praca na wszyskich stanowiskach obsługi gości
ANDRZEJ MAZIARZ PRZEDSIĘBIORSTWO - 2020-10-08 - Ustroń (śląskie)
Zakres obowiązków: tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez: zindywidualizowane i autentyczne witanie oraz żegnanie gości, nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanie ku temu możliwości, oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych), wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi, odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej, monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików (Table Service), określanie czynników, które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa i aktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji, współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską polegająca na: instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na najwyższym poziomie, przekazywaniu innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów i obsługi gości, wspieraniu rozwoju i szkoleniu kandydatów na stanowisko Lider Gościnności. Pełnienie roli ambasadora marki McDonalds poprzez: znajomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą McDonalds, konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór, praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości), prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu.
kontakt przez PUP - 2020-09-30 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa gości anglojęzycznych, praca na kasie, wydawanie posiłków, prace porządkowe, praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Zakopane (małopolskie)
W/g zawodu.
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Kielce (świętokrzyskie)
- TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI- WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ- PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI MCDONALD'S- PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCIA), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMANIE CZYSTOŚCI) - W RAZIE POTRZEBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2020-07-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji • Współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską• Pełnienie roli ambasadora marki McDonald’s• Praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości) - w razie potrzeby
SDH Sylwia Diaków-Hrycyk - 2020-07-22 - Żdżary (zachodniopomorskie)
tworzenie atmosfery gościnności, kontakt z gościem, praca jako kasjer, praca na kuchni, bieżące porządki, dostawy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE NIKE DARIUSZ WOJTASIAK - 2020-07-15 - Skórzewo (wielkopolskie)
Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji, pełnienie roli ambasadora marki McDonaldspoprzez: - Znajomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą McDonalds;- Konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór - wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, - współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską
MG Marzena Gradowska - 2020-07-15 - Gdańsk (pomorskie)
szkolenie pracowników, tworzenie atmosfery gościnności, praca jako kasjer, praca w kuchni, porządki bieżące
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE NIKE DARIUSZ WOJTASIAK - 2020-07-10 - Poznań (wielkopolskie)
- Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez:- zindywidualizowane i autentyczne witanie oraz żegnanie gości;- nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanie ku temu możliwości;- oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych);- wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi;- odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej;- monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików (Table Service);- określanie czynników, które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa i aktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji.- Współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską polegająca na: instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na najwyższym poziomie; przekazywaniu innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów i obsługi gości; wspieraniu rozwoju i szkoleniu kandydatów na stanowisko Lider Gościnności.- Pełnienie roli ambasadora marki McDonalds poprzez:z najomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą McDonalds; konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór.- Praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości).- Prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu.- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy. równoważny system czasu pracy, zmienne godz. pracy
kontakt przez PUP - 2020-05-05 - Łódź (łódzkie)
obsługa kasy fiskalnej, pomoc w obsłudze kas samoobsługowych, komunikacja z opiekunami wycieczek w celu ustalania zasad sprawnej obsługi.
DARIUSZ LINERT "DARO" - 2020-03-09 - Zator (małopolskie)
obsługa kasy fiskalnej, pomoc w obsłudze kas samoobsługowych, komunikacja z opiekunami wycieczek w celu ustalania zasad sprawnej obsługi.
DARIUSZ LINERT "DARO" - 2020-03-09 - Zator (małopolskie)
Witanie i żegnanie gości; oferowanie pomocy w trakcie wizyty; monitorowanie procesu obsługi; pełnienie roli ambasadora marki MC Donalds; praca na wszystkich stanowiskach na kuchni i obszarze sprzedaży;
kontakt przez PUP - 2020-03-06 - Tychy (śląskie)
tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez:zindywidualizowane i autentyczne witanie oraz żegnanie gości; nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanieku temu możliwości; oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomocdla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych); wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi;odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej; monitorowanie procesu obsługi donoszeniazamówień do stolików (Table Service); określanie czynników, które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa iaktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji. współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerskąpolegająca na: instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na najwyższym poziomie;przekazywaniu innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów iobsługi gości; wspieraniu rozwoju i szkoleniu kandydatów na stanowisko Lider Gościnności. pełnienie roli ambasadora markiMcDonalds poprzez: znajomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturąMcDonalds; konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór. praca nawszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, nazapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości). prace magazynowe, prace przygotowawczeprzed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu wypełnianie wszystkich zleconych przezpracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2020-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, obsługa gości, prace porządkowe
PROSPERITY Barbara Groenwald - Nakonowska - 2020-02-05 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni, obsługa gości, prace porządkowe
PROSPERITY Barbara Groenwald - Nakonowska - 2020-02-05 - Poznań (wielkopolskie)
- tworzenie atmosfery gościnności w restauracji- witanie i żegnanie gości- pomoc w obsłudze gości- donoszenie zamówień do stolików- asysta przy kioskach samoobsługowych- znajomość oferty produktowej i przekazywanie jej gościom- w razie potrzeby obsługa kasy fiskalnej oraz praca na wszystkich stanowiskach w restauracji- możliwość zatrudnienia również na 1/2 etatu lub 3/4 etatu
DARIUSZ LINERT "DARO" - 2020-01-29 - Tychy (śląskie)
- tworzenie atmosfery gościnności- witanie, żegnanie gości- oferowanie pomocy w trakcie wizyty- wykazywanie troski- współpraca z innymi współpracownikami- pełnienie ambasadora marki- znajomość oferty produktowej Miejsce pracy: MOP Kępnica A4
CMD Stanisław Czesak Mc Donalds - 2020-01-29 - Jaworzno (śląskie)
praca jako kasjer, praca w kuchni, porządki bieżące, szkolenie pracowników, szkolenie na stanowiskach pracy przez 2 miesiące, następnie praca samodzielna i przekazywanie wiedzy innym pracownikom
P.H.U. NIKE Dariusz Wojtasiak - 2020-01-14 - Poznań (wielkopolskie)
tworzenie gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez współpracę z innymi pracownikami i kadrą menagerską, pełnienie roli ambasadora marki McDonald's, praca na wszyskich stanowiskach obsługi gości
Andrzej Maziarz Przedsiębiorstwo - 2020-01-08 - Ustroń (śląskie)
tworzenie gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez współpracę z innymi pracownikami i kadrą menagerską, pełnienie roli ambasadora marki McDonald's, praca na wszyskich stanowiskach obsługi gości
Andrzej Maziarz Przedsiębiorstwo - 2020-01-08 - Cieszyn (śląskie)
załącznik nr.1
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie produktów, praca na kasie, sprzątanie
kontakt przez OHP - 2019-12-13 - Chojnice (pomorskie)
1. Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez:-zindywidualizowane i autentyczne witanie oraz żegnanie gości;-nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanie ku temu możliwości;-oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych);-wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi;-odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej;-monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików (Table Service);-określanie czynników, które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa i aktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji.2. Współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską polegająca na:instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na najwyższym poziomie;-przekazywaniu innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów i obsługi gości;-wspieraniu rozwoju i szkoleniu kandydatów na stanowisko Lider Gościnności. -pełnienie roli ambasadora marki McDonalds poprzez:-znajomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą McDonalds;-konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór.Praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości).-prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu.
McDonald`s Polska Sp. z o.o. - 2019-10-31 - Jawczyce (mazowieckie)
Zakres obowiązków LIDER GOŚCINNOŚCI :tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez:zindywidualizowane i autentyczne witanie oraz żegnanie gości;nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanie ku temu możliwości;oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m.in. asysta przy kioskach samoobsługowych, pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych);wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi;odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej;monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików (Table Service);określanie czynników, które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa i aktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji.współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską polegająca na:instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na najwyższym poziomie;przekazywaniu innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów i obsługi gości;wspieraniu rozwoju i szkoleniu kandydatów na stanowisko Lider Gościnności. pełnienie roli ambasadora marki McDonalds poprzez:znajomość oferty produktowej, wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą McDonalds;konsekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalny wizerunek, nienaganną prezencję i właściwy ubiór.praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości).prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu.
kontakt przez PUP - 2019-10-17 - Zielona Góra (lubuskie)