KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków
Data publikacji: 2019-09-19
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
zatrudnienie w Złotoryi, praca w systemie dwuzmianowym w godz. od 08:00 do 16:00 oraz od 15:00 do 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy na kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe - kucharz , doświadczenie w pracy na kuchni, staż pracy 24 miesiące
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Ulica pracodawcy: Miła
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy H-43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2019
Oferta pracy ważna do: 18.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6c91a193ea0dc8011abc41838656aef
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań, przygotowywanie bankietów,
Linter Tour S.A. - 2015-11-18 - Istebna (śląskie)
Wykonuje za pomocą narzędzi do ręcznej obróbki drewna oraz maszyn i urządzeń do obróbki drewna w tym obrabiarek sterowanych numerycznie różnego rodzaju mebli, stolarki budowlanej oraz galanterii z wykorzystaniem różnego gatunku drewna oraz materiałów drewnopodobnych, tj. płyt, oklein i innych.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast)
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-19 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzenie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należnego wykonywania umowy.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Knyszyn (podlaskie)
produkcja odzieży roboczej
JAGMAL Ruta Pietrzykowska - 2018-01-22 - Michałopol (łódzkie)
przygotowanie potraw ,ustalanie karty dań , wybór naczyń do podawania dań , wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności
Apis Polska Sp. z o.o. - 2019-08-29 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna - 2018-06-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Sporządzanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Obsługa imprez okolicznościowych. Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy. Praca zmianowa między godz. 07:00 a 20:00 od pon. do nd.
RESTAURACJA HELENA ILONA SAWICKA - 2019-07-24 - Kożuchów (lubuskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
pozyskiwanie klientów z zagranicy, fakturowanie
Tomasz Pietrzak - 2017-04-24 - Sieradz (łódzkie)
-sporządzanie potraw dla klientów,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
oferta pracy wyłącznie dla osoby, która odbywała staż u pracodawcy wg umowy UmSTAZ/18/0083
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Rybiny (kujawsko-pomorskie)
odskórzanie ryb
Tahami Fish Sp. z o.o. w Olsztynie - Zakład Przetwórstwa Ryb Lidzbark Warm. - 2016-08-29 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie czystości na obiektach.
RJ-SYSTEM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-06-27 - Żary (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowtywanie dań - kuchnia tradycyjna+ włoska, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2017-10-30 - Bytom (śląskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2016-12-02 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP, czystości w miejscu pracy
Cezar Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2019-03-12 - Augustów (podlaskie)
Obsługa klientów,obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru, porzadkowanie sklepu
Jeronimo Martins Dystrybucja S.A. Sklepy "Biedronka" - 2016-09-20 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuka kucharską opartą na recepturach i przepisach kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kk
"HACZKIEWICZ S. MORAWA" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-16 - Stara Morawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących norm w restauracji.
"MIŁOSZ" MIROSŁAW MIŁOSZ - 2016-10-18 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla Podopiecznych Domu Pomocy Społecznej
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KARNIOWICACH - 2016-05-13 - Karniowice (małopolskie)
- przygotowywanie dań, kompleksowa obsługa kuchni,- okres próbny 2 miesiące, następna umowa na czas nieokreślony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
zgodnie z charakterem stanowiska pracy
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-01-27 - Głogów (dolnośląskie)