KUCHARZ Złotokłos oferta pracy Gościniec Wiecha S.C. - Celejewscy, Romański
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 325 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie miejsca pracy, wytworzenia pizzy, dbanie o porządek i czystość, krojenie produktów, przygotowywanie półfabrykatów i potraw
Data publikacji: 2019-02-06
Lokalizacja: Złotokłos (mazowieckie)
Pracodawca: Gościniec Wiecha S.C. - Celejewscy, Romański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grottgera 19, 05-504 Złotokłos, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie miejsca pracy, wytworzenia pizzy, dbanie o porządek i czystość, krojenie produktów, przygotowywanie półfabrykatów i potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 325 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotokłos
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piaseczno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 325 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: sprawność manualna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane zaświadczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych, znajomość zasad GMP i GHP, znajomość kuchni wschodnioeuropejskiej, śródziemnomorskiej, szybkość w podejmowaniu decyzji, dobra o organizacja pracy, komunikatywność,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Gościniec Wiecha S.C. - Celejewscy, Romański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Grottgera 19, 05-504 Złotokłos, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotokłos
Ulica pracodawcy: Grottgera
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2019
Oferta pracy ważna do: 27.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2016-10-12 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywania posiłków zgodnych z kartą menu jak i pod indywidualne zamówienia klienta, obsługi gości
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-03-15 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie od podstaw i pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Dobiegniew (lubuskie)
nauczyciel wspomagający
Szkoła Podstawowa Nr 1 w Mielcu - 2017-02-13 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa imprez
PPHU WIESŁAW BEDNAREK - 2016-02-12 - Nieborów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Płock (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Chorzów (śląskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Magdalenka (mazowieckie)
sporządza różnego rodzaju potrawy, obliczenie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półprodukctów i wyrobów gotowych i właścicie gospodarowanie nimi, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Jarnołtówek (opolskie)
PRACE SZALUNKOWEWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATAPRACA W GODZI: 7:00-16:00
HELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Prace typowe dla kucharza (sporządzanie menu, zakupy, prawidłowe przechowanie produktów, zachowanie czystości w kuchni wg obowiązujących standardów)
Hotel "Stern" - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Urszula Stanik - 2018-04-05 - Dobrut (mazowieckie)
Przygotowanie i wypiek pieczywa
GMINNA SPÓŁDZIELNIA"SAMOPOMOC CHŁOPSKA"W WILKOWIE - 2016-06-21 - Wilków (lubelskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw z karty, sałatki, zupy, makarony, pizza, desery, dbanie o porządek na stanowisku pracy, umiejętność przygotowywania pizzy, praca na umowe zlecenia, pracodawca zobowiązał się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne, praca w przedziale od 10:00 do 24:00, praca 160 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, amerykańskiej, obsługa imprez okolicznościowych
LEPIKO Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Skórzewo (wielkopolskie)
-pozyskiwanie klientów na rynku niemieckim,-utrzymywanie kontaktów z klientami stałymi.
"COWAN-MOBEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-26 - Krzywaniec (lubuskie)
.
Pizzeria Apetita Iwona Kędzia - 2016-10-10 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje, suchy prowiant), obsługa urządzeń gastronomicznych, inne czynności zlecone przez szefa kuchni, kierownika żywienia.
kontakt przez OHP - 2018-04-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2016-10-13 - Końskie (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
organizowanie żywienia całodobowego dla dzieci i młodzieży, rozliczenia z magazynem, układanie jadłospisów, przestrzeganie przepisów bhi i ppoż.
Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy - 2015-12-31 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków,utrzymanie czystości,
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wieliczka (małopolskie)
zgodnie z charakterem stanowiska pracy
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-01-27 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Szczawnica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-03-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2017-02-24 - Złockie (małopolskie)
Przygotowanie posiłków.Obsługa gosci restauracji.
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-17 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2017-08-22 - Dąbcze (wielkopolskie)